Pahalı ben geçenlerde demiştim ya size yataklarla 12bini bulur diyeValla öncelikle baktigin mobilya cok sık cok güzel ama 2 sine 9 bin cok aşırı pahalıymıs ikea fiyatı felan nasil bilmiyorum ama buna benzer seyler mi baksan 9 bine yatak dahil oda takimi alınır ya
İnan anlamadım sanırım samsunun normali bu galibaÇok da şıklarmış hakikaten yaa ama çok para normali mi bu acaba
Nil benim de tercihlerim arasındaAdı Nil kuzum
Kuzm ben tommenin en küçüğü var ya 150likmi ondan almıştım antikolik plastik ama, birde aventi büyük olanını cam aldımKızlar ya ben hala biberon seçemedim herkes bişi diyor yine karmakarışık oldum şu ikisini mi alsam sadece küçük boyu mu alsam şimdilik sizce? avent alanlar kimlerdi bu arada hangi boy aldınız kızçelerim
Philips Avent Philips Natural Pp Biberon Seti (260+125 Ml)(cam Değildir) 2 Li Biberon - Cam Değildir. - Fiyatı, Yorumları
Philips Avent Philips Natural Pp Biberon Seti (260+125 Ml)(cam Değildir) 2 Li Biberon - Cam Değildir. yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bende yorumlara bakarak lansinoh aldım canım eğer sevmeyip tutmazlarsa chicco yada avent almayı düşünüyorunVe bu ürünü de inanılmaz tavsiye etmişler bu kadar iyi yorumlar beklemiyordum bunu mu alsam diye de düşünmüyor değilim
LANSINOH 2 X 160 ml Biberon ve NaturalWave® Biberon Emziği - Fiyatı, Yorumları
LANSINOH 2 X 160 ml Biberon ve NaturalWave® Biberon Emziği yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben makina olarak da avent kullanıcam diye (ne alakaysa resmen marka takıntısı yapmışımKızlar ya ben hala biberon seçemedim herkes bişi diyor yine karmakarışık oldum şu ikisini mi alsam sadece küçük boyu mu alsam şimdilik sizce? avent alanlar kimlerdi bu arada hangi boy aldınız kızçelerim
Philips Avent Philips Natural Pp Biberon Seti (260+125 Ml)(cam Değildir) 2 Li Biberon - Cam Değildir. - Fiyatı, Yorumları
Philips Avent Philips Natural Pp Biberon Seti (260+125 Ml)(cam Değildir) 2 Li Biberon - Cam Değildir. yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Yyaaaa cok tatlıBizim ki TANEM
Ben küçük boy iki tane dr browns aldım kuzum avent sonra büyük boy almayı düşünüyorumKızlar ya ben hala biberon seçemedim herkes bişi diyor yine karmakarışık oldum şu ikisini mi alsam sadece küçük boyu mu alsam şimdilik sizce? avent alanlar kimlerdi bu arada hangi boy aldınız kızçelerim
Yaa burda ikea yok ben de görmeden alamıyorum işte bunlarıGel sende ikea dan al
Samsun nasıl bir yer bilmiyorumda biraz gezsen ne biliyim baskamagaza felan yok mu genc bebek odası satanYaa burda ikea yok ben de görmeden alamıyorum işte bunları
Avent pp aldm ben ama lansinohta iyi diye duydum süt ürünleri konusunda pompası olsun pedi olsun biberonu olsun yorumları güzelVe bu ürünü de inanılmaz tavsiye etmişler bu kadar iyi yorumlar beklemiyordum bunu mu alsam diye de düşünmüyor değilim
LANSINOH 2 X 160 ml Biberon ve NaturalWave® Biberon Emziği - Fiyatı, Yorumları
LANSINOH 2 X 160 ml Biberon ve NaturalWave® Biberon Emziği yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ay ben ismi söylesem direk ifşa olurumYyaaaa cok tatlımasallah kımın fıkrı
Valla cok pahalıymıs ama yeni dolap yaptırdık ya ondan biliyorum seninkinin kapakları cok pahalı bence malzeme pahalı oldugu icin öylePahalı ben geçenlerde demiştim ya size yataklarla 12bini bulur diye
Mobilyacı yok burda biz de Bi yeri bilmiyomuşuz haa
Artepe mobilya diye Bi yer var şubeleri de var belki bilirisin. Orası da baya pahalı gelmişti 12 lerde fiyat çıkarmıştı yataklarla, çıktık ordan da. Doğtaşı istikbali zaten buralarda yok öyle şeyler. Sanayide mi mobilyacılara gidicez anlamadım ki. İnstagramda Bi sayfa vardı sayfa baya iş yapıyor güvenilir de görünüyorlar hem de istediğim doğal ahşaptan yapıyorlar demonte geliyor iş dışı olduğu için ama sonra korktuk ne bilim tereddüt ettik işteSamsun nasıl bir yer bilmiyorumda biraz gezsen ne biliyim baskamagaza felan yok mu genc bebek odası satan
Sen de mdf yaptırmıştın dimiValla cok pahalıymıs ama yeni dolap yaptırdık ya ondan biliyorum seninkinin kapakları cok pahalı bence malzeme pahalı oldugu icin öyle
Valla biz sanayide mobilyacıya gittikArtepe mobilya diye Bi yer var şubeleri de var belki bilirisin. Orası da baya pahalı gelmişti 12 lerde fiyat çıkarmıştı yataklarla, çıktık ordan da. Doğtaşı istikbali zaten buralarda yok öyle şeyler. Sanayide mi mobilyacılara gidicez anlamadım ki. İnstagramda Bi sayfa vardı sayfa baya iş yapıyor güvenilir de görünüyorlar hem de istediğim doğal ahşaptan yapıyorlar demonte geliyor iş dışı olduğu için ama sonra korktuk ne bilim tereddüt ettik işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?