Valla öncelikle baktigin mobilya cok sık cok güzel ama 2 sine 9 bin cok aşırı pahalıymıs ikea fiyatı felan nasil bilmiyorum ama buna benzer seyler mi baksan 9 bine yatak dahil oda takimi alınır ya
Pahalı ben geçenlerde demiştim ya size yataklarla 12bini bulur diye
Mobilyacı yok burda biz de Bi yeri bilmiyomuşuz haa

Kızlar ya ben hala biberon seçemedim herkes bişi diyor yine karmakarışık oldum şu ikisini mi alsam sadece küçük boyu mu alsam şimdilik sizce? avent alanlar kimlerdi bu arada hangi boy aldınız kızçelerim

Kuzm ben tommenin en küçüğü var ya 150likmi ondan almıştım antikolik plastik ama, birde aventi büyük olanını cam aldım

Bende yorumlara bakarak lansinoh aldım canım eğer sevmeyip tutmazlarsa chicco yada avent almayı düşünüyorun

Ben makina olarak da avent kullanıcam diye (ne alakaysa resmen marka takıntısı yapmışım ) biberon da avent küçük boy cam aldım. Cam olmayan içime sinmedi niyeyse bu daha steril gibi geldi. Eşim bu yetmediği zaman alırız büyüğü dur bakalım dedi ben de durdum

Ben küçük boy iki tane dr browns aldım kuzum avent sonra büyük boy almayı düşünüyorum

Avent pp aldm ben ama lansinohta iyi diye duydum süt ürünleri konusunda pompası olsun pedi olsun biberonu olsun yorumları güzel

Pahalı ben geçenlerde demiştim ya size yataklarla 12bini bulur diye
Mobilyacı yok burda biz de Bi yeri bilmiyomuşuz haa
Valla cok pahalıymıs ama yeni dolap yaptırdık ya ondan biliyorum seninkinin kapakları cok pahalı bence malzeme pahalı oldugu icin öyle

Samsun nasıl bir yer bilmiyorumda biraz gezsen ne biliyim baskamagaza felan yok mu genc bebek odası satan
Artepe mobilya diye Bi yer var şubeleri de var belki bilirisin. Orası da baya pahalı gelmişti 12 lerde fiyat çıkarmıştı yataklarla, çıktık ordan da. Doğtaşı istikbali zaten buralarda yok öyle şeyler. Sanayide mi mobilyacılara gidicez anlamadım ki. İnstagramda Bi sayfa vardı sayfa baya iş yapıyor güvenilir de görünüyorlar hem de istediğim doğal ahşaptan yapıyorlar demonte geliyor iş dışı olduğu için ama sonra korktuk ne bilim tereddüt ettik işte

Valla biz sanayide mobilyacıya gittikkendimiz cizdik adamda yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…