- 5 Nisan 2021
- 1.673
- 2.235
- 63
Takımın nasıldı kuzum ? Benimde alışveriş ihtiyacım var hatta kışlık bot ayakkabı ihtiyacımda sadece kıyafet değil. Geçen sene gelecek seneye attım alma işinibu sene böyle olacağını bilemedim her şey de pahalı baya. Bir de gerçekten giyecek kıyafetim kalmadı sanırım göbeğim çok büyüdü benim bir de yayvan değil öne doğru uzuyor o yüzden kıyafet alırken zorlanıyorum bacaklarda çok kilo alma yok eski jeanlere giriyor mesela tabii eskisinden azıcık toplu ama işte göbeğin büyük olması eşya alırken beni yanıltıyor yanlarda boş kalıyor mesela öne doğru uzunlamasına olunca göbeği tamamen kapatmıyor onda da ben rahatsız oluyorum. Ultra uzun yapsalar keşke
Bir haftayı bulmuyor gelmesi ...bak cnm çok güzel şeyler varKapıda ödeme de iyiymiş. Çok uzun sğrğyormu gelmesi peki. Biraz bakınayım akşam ben
Onların hareketlerini hissetmek bile müthiş bir duygu bazen onlar hareket ettikçe gözlerim doluyo elimi karnıma koyup Allah’ım isteyen herkese bu duyguyu nasip et diyorum o kadar mucizevi birşey kiValla şu haftalara gelene kadar içimde böyle yine hamile kalma arzusu çoktu. Tabii Allah ın takdiri. Bu bebelerime sağ Salim kavuşayım inşallahBakması sorumluluğu yüksek ama bu duyguyu bu kadar seveceğimi düşünmezdim. Nasıl mucizevi düşündükçe aklım şaşıyor. Nasip diyorum şu an bir şey diyemiyorum. Bir de yapı olarak tembel biriyim bakalım bunlara bakarken nasıl olacağım. Yetebilecek miyim filan. Sağ salim kavuşalım da bir şey diyemiyorum sonrası çocuk konusunda
İyi günlerde kullan kuzum güzel görünüyorlarEki Görüntüle 2930296 Eki Görüntüle 2930297
Bu ikisini aldım kuzum sabahlık olarak evde var alışverişte almıştık hiç kullanmadım onu kullanacam üstüneBende giyecek kıyafet bulamıyorum ya göbek direk kaldırıyo kıyafetin önünü bu seferde ben rahat etmiyorum her yerim ortada gibi hissediyorum giyemiyorum öylede geçen eşim diyoki artık sana birşeyler almamız lazım erteleyip duruyorsun kışda geldi tshirtle elbiseyle hırkayla olmaz diyor
AmiiinOnların hareketlerini hissetmek bile müthiş bir duygu bazen onlar hareket ettikçe gözlerim doluyo elimi karnıma koyup Allah’ım isteyen herkese bu duyguyu nasip et diyorum o kadar mucizevi birşey ki
Ben şimdiye kadar hep doktora giderken elbise giydim canım çok rahat ettim ama havalar soğudu artık giyemiyorum üşüyorumİyi günlerde kullan kuzum güzel görünüyorlaray alttan göbek altında her şey hamile pantolunu vs. Yok dolayısıyla üzerine giyeceğim şey çok uzun olacakta kapatacak nerdee. Elbise giyiniyorum ama o da artık olmuyor ya da doktor muayenesinde filan olmuyor. Ben de alayım diyorum ama yok aklıma içime sinen bir şey çıkmadı karşıma
Bende başladı o korkuAmiiinÖyle gerçekten orada eli yağı saçı kirpiği olan minik bir insan var ya yalnız sizde de var mı bilmiyorum ama bende biraz doğum korkusu başladı
Hiç mağaza gezmedimde netten bir şey bulamadım açıkçasıBen şimdiye kadar hep doktora giderken elbise giydim canım çok rahat ettim ama havalar soğudu artık giyemiyorum üşüyorumMağazalarda bile hiç bir şey yok bizlere göre yada ben gittiğim yerlerde göremedim
Yaa böyle yoktu demek ki ertelemiş beynim otomatik olarak şu an baya var nedense bende. Hayırlısı olsun diyorum. O kesilme dikilme fikri tuhaf yapıyor içimi. Gerçi o an sadece bebeleri düşünürüm muhtemelen ama ne bileyimBende başladı o korkuo yüzden büyük ihtimal ben genel anestezi isteyecem panik atak geçirme ihtimalim bile olabilir ondan çok korkuyorum
Aynen öyle kuzum bunları Bi sağ salim alalım kucağımızaValla şu haftalara gelene kadar içimde böyle yine hamile kalma arzusu çoktu. Tabii Allah ın takdiri. Bu bebelerime sağ Salim kavuşayım inşallahBakması sorumluluğu yüksek ama bu duyguyu bu kadar seveceğimi düşünmezdim. Nasıl mucizevi düşündükçe aklım şaşıyor. Nasip diyorum şu an bir şey diyemiyorum. Bir de yapı olarak tembel biriyim bakalım bunlara bakarken nasıl olacağım. Yetebilecek miyim filan. Sağ salim kavuşalım da bir şey diyemiyorum sonrası çocuk konusunda
Düşünmemeye çalış 1 veya iki kez kendimi düşünürken buldum korkum oluştu hemen sıyrıldım aklıma getirmemeye çalışıyorum. He gelse bile hiç kolay bişe yok inan sonucunu düşünelim Allah sabrını verirAmiiinÖyle gerçekten orada eli yağı saçı kirpiği olan minik bir insan var ya yalnız sizde de var mı bilmiyorum ama bende biraz doğum korkusu başladı
Öyle yavrum sonuçta bu işin parçası yani doğumda. Hayırlı sağlıklı sıkıntısız gerçekleştiririz inşallah. Ay hemen yazın buraya haDüşünmemeye çalış 1 veya iki kez kendimi düşünürken buldum korkum oluştu hemen sıyrıldım aklıma getirmemeye çalışıyorum. He gelse bile hiç kolay bişe yok inan sonucunu düşünelim Allah sabrını verir
Hemen miÖyle yavrum sonuçta bu işin parçası yani doğumda. Hayırlı sağlıklı sıkıntısız gerçekleştiririz inşallah. Ay hemen yazın buraya ha
Bazen eşime söylüyorum diyoki şimdiden bunları düşünüp strese girme ama elimde değil. Benim bu bir aydır neredeyse var hiç aklıma getirmemeye çalışıyorum sadece o onun güzelliğini düşünmek istiyorum inşallah sağlıkla kucağımıza alırızYaa böyle yoktu demek ki ertelemiş beynim otomatik olarak şu an baya var nedense bende. Hayırlısı olsun diyorum. O kesilme dikilme fikri tuhaf yapıyor içimi. Gerçi o an sadece bebeleri düşünürüm muhtemelen ama ne bileyim
Aynen hemenHemen mi
Kendine gelip gelmez diyelimHemen mi
Ayy inşallah kuzumBazen eşime söylüyorum diyoki şimdiden bunları düşünüp strese girme ama elimde değil. Benim bu bir aydır neredeyse var hiç aklıma getirmemeye çalışıyorum sadece o onun güzelliğini düşünmek istiyorum inşallah sağlıkla kucağımıza alırız
Senden hemen bekliyoruz ona göreAynen hemen
Ay benimde öyledir kuzum yaSenden hemen bekliyoruz ona göreo değilde benim canımda çok tatlıdır kendime gelmem uzun sürer kesin
Günler yaklaştıkça ister istemez oluyo canım şimdi kendi kemdime diyorum ki zaman ne çabuk geçti Allah nasip ederse iki iki buçuk ay civarı var en azAyy inşallah kuzumBenim eşim hiç sallamıyor valla kendi kendime işte düşünüyorum arada. Başlarda yoktu da şimdi olmaya başladı nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?