Bu ikisini aldım kuzum sabahlık olarak evde var alışverişte almıştık hiç kullanmadım onu kullanacam üstüne Bende giyecek kıyafet bulamıyorum ya göbek direk kaldırıyo kıyafetin önünü bu seferde ben rahat etmiyorum her yerim ortada gibi hissediyorum giyemiyorum öylede geçen eşim diyoki artık sana birşeyler almamız lazım erteleyip duruyorsun kışda geldi tshirtle elbiseyle hırkayla olmaz diyor

Onların hareketlerini hissetmek bile müthiş bir duygu bazen onlar hareket ettikçe gözlerim doluyo elimi karnıma koyup Allah’ım isteyen herkese bu duyguyu nasip et diyorum o kadar mucizevi birşey ki

İyi günlerde kullan kuzum güzel görünüyorlar ay alttan göbek altında her şey hamile pantolunu vs. Yok dolayısıyla üzerine giyeceğim şey çok uzun olacakta kapatacak nerdee. Elbise giyiniyorum ama o da artık olmuyor ya da doktor muayenesinde filan olmuyor. Ben de alayım diyorum ama yok aklıma içime sinen bir şey çıkmadı karşıma

Onların hareketlerini hissetmek bile müthiş bir duygu bazen onlar hareket ettikçe gözlerim doluyo elimi karnıma koyup Allah’ım isteyen herkese bu duyguyu nasip et diyorum o kadar mucizevi birşey ki
Amiiin Öyle gerçekten orada eli yağı saçı kirpiği olan minik bir insan var ya yalnız sizde de var mı bilmiyorum ama bende biraz doğum korkusu başladı

Ben şimdiye kadar hep doktora giderken elbise giydim canım çok rahat ettim ama havalar soğudu artık giyemiyorum üşüyorum Mağazalarda bile hiç bir şey yok bizlere göre yada ben gittiğim yerlerde göremedim

Amiiin Öyle gerçekten orada eli yağı saçı kirpiği olan minik bir insan var ya yalnız sizde de var mı bilmiyorum ama bende biraz doğum korkusu başladı
Bende başladı o korku o yüzden büyük ihtimal ben genel anestezi isteyecem panik atak geçirme ihtimalim bile olabilir ondan çok korkuyorum

Bende başladı o korku o yüzden büyük ihtimal ben genel anestezi isteyecem panik atak geçirme ihtimalim bile olabilir ondan çok korkuyorum
Yaa böyle yoktu demek ki ertelemiş beynim otomatik olarak şu an baya var nedense bende. Hayırlısı olsun diyorum. O kesilme dikilme fikri tuhaf yapıyor içimi. Gerçi o an sadece bebeleri düşünürüm muhtemelen ama ne bileyim

Aynen öyle kuzum bunları Bi sağ salim alalım kucağımıza

Düşünmemeye çalış 1 veya iki kez kendimi düşünürken buldum korkum oluştu hemen sıyrıldım aklıma getirmemeye çalışıyorum. He gelse bile hiç kolay bişe yok inan sonucunu düşünelim Allah sabrını verir

Öyle yavrum sonuçta bu işin parçası yani doğumda. Hayırlı sağlıklı sıkıntısız gerçekleştiririz inşallah. Ay hemen yazın buraya ha

Bazen eşime söylüyorum diyoki şimdiden bunları düşünüp strese girme ama elimde değil. Benim bu bir aydır neredeyse var hiç aklıma getirmemeye çalışıyorum sadece o onun güzelliğini düşünmek istiyorum inşallah sağlıkla kucağımıza alırız

Ayy inşallah kuzum Benim eşim hiç sallamıyor valla kendi kendime işte düşünüyorum arada. Başlarda yoktu da şimdi olmaya başladı nedense

Ayy inşallah kuzum Benim eşim hiç sallamıyor valla kendi kendime işte düşünüyorum arada. Başlarda yoktu da şimdi olmaya başladı nedense
Günler yaklaştıkça ister istemez oluyo canım şimdi kendi kemdime diyorum ki zaman ne çabuk geçti Allah nasip ederse iki iki buçuk ay civarı var en az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…