Halı flecks ten çok şifonyere takıldı gözüm. Ne kadar güzelmiş. Tam böyle bir şey arıyorum ben de. Nereden aldın onu? İnşallah özel yapım falan değildir ve tekli sarılıyordur. Onunla uğraşmak zor.

Eklentiler

• Screenshot_20211009-230041_ebebek.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 53
  • Screenshot_20211009-230021_ebebek.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 43
  • Screenshot_20211009-225916_ebebek.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 39
  • Screenshot_20211009-225902_ebebek.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 43
yıkamak için hangi deterjandan aldınız? Yumuşatıcı kullanacak mısınız?
Siveno mu nedir onu aldım aslında sabun alacaktım Dalan hacı Şakir filan ama çamaşır makinesinde birikme yapıp bozuyormuş. Bazen çamaşır üzerinde kalıyormuş. Neyse greens alacaktım siveno daha yumuşak yapıyormuş yumuşatıcı olmadan kurtarıyor demişler. Bende ondan aldım canım. Bakalım küçük bir şeymiş ya deneme boy gibi denemiş olacağım. Yumuşatıcı kullanmayı düşünmüyorum almadım da

Kızlar sonunda adam akıllı alışveriş yapmaya başladım. En zor gelen bebek arabasını bile aldım, inanılır gibi değil. Nem tormemetresi, göğüs ucu gümüş kapak ve hem çocuk psikiyatristi hem de taze anne olan bir arkadaşımın önerisi ile bazı kitaplar aldım. Bu daha ilk tur. İkinci turda ekstra bir sürü şey de olacak. Hadi inşallah.

Eklentiler

• Screenshot_20211009-221742.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_20211009-221753.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 40
  • Screenshot_20211009-221736.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 45
  • Screenshot_20211009-221725.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_20211009-221717.webp
    19 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_20211009-221710.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 42
Yaa hadi hayırlı olsun Allah agız tadıyla kullandirsn insallah

Aynen organize battaniyesi bu tarz şeyleri yıka. Deterjan neyle yıkıyvaktın
Hacı Şakir Dalan filan alacaktım çamaşır makinesinde birikim yapıyormuş. Bozuyormuş filan neyse siveno aldım. Yumuşakta yapıyormuş diye onu tercih ettim bakalım zaten bunları yıkarsam biter deneme olacak bana organizerleri normal deterjanla yıkarım ya ne olacak

Helal sana ben aylardır eksikle ugrasıyorum bunların hıc bırını almadım daha
En buyuklerı ılk once cıkarmak mantıklı
Gule gule kullanınn ınslalah

Hayırlı olsun kuzum Sağlıkla kullanmak nasip olsun inşallah

Baby ikea hemnes 8cekmeceli modeli cok memnunum demonte gelio evde kuruldu

Sinevo da Green clean almasaydım onu alacaktım. Aynen aynen organizeerleri öyle yıkarız

Sinevo da Green clean almasaydım onu alacaktım. Aynen aynen organizeerleri öyle yıkarız
Yaa sen green clean alınca onu alayım dedim sonra yumuşak yapıyor yazılınca işte siveno aldım ama az zaten denemiş olcam. Green nin leke çıkarıcısını aldım bakalım

bencede en zor olanlardan biri bebek arabası güle güle kullan cnm.maşallah ilk turda iyi almışsın

bencede en zor olanlardan biri bebek arabası güle güle kullan cnm.maşallah ilk turda iyi almışsın
Degıl mı ama neden se en zor karar verılen parca bebek arabası öbur lerı ufak tefek göz görmıyor da buyuk parca ya karar vermek daha zor sızde ıyı takıp edın 4 ay sonra allah ızın veırrae baslaraınız alısverıs lere

Organizerler yıkanmıyor yazıyordu pakette yıkasak bişi olurmu ki

Organizerler yıkanmıyor yazıyordu pakette yıkasak bişi olurmu ki

Bebek arabasında şu anda hepsi burada’da indirim var. 4 saatlik indirime koymuşlar. Travel sistem 999 TL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…