en çok para verilen ürünlerden biri isteklerini karşılamadı mı da dur başka bir marka alayım demek zor olduğu için çokk düşündürüyor
valla bu konuda sizden geriden gelmek bizim için avantaj inşallah cnm yaa.

Kızlarrr yıkamdan bahsetmısken bu cıktı karsıma ve bende unı deterjanı ıle yıkadım sıfır koku benn memnun kaldım bırde
Bemımkıler kuzenler den felan kalma oldugu ıcınn tam temız yıkansın dıe de Oxı power ekledım az az oda homm bıtkısel ın ürünü

Vallaaa gıdıp gelıp bende buna bakıyorum bu aydan sonra butcem e bakıcam eger dogum oncesı alırsam belkı bunuda düşünebilirim yorumları felanda cok ıyı ozellıklerı de ıyı azıcık süslü olması da benı cezbedıyor

Haa belki de. Zaten Bi sıyırdı burası da
Yaa bende sıyırıdm ıyıce hıc sıze boyle bu saatte mıde bulantısı ıle bırlıkte aclık gelmıyor mu ben dayanamdım kalktım peynır le cavdar ekmegını yedım aksamları yatmadan yanı uyumadan ıllaa en azından peynır ekmek yıcem kendımı kotu hıssedıyroum sonra vicdan yapıyorum badem felan atıyorum agzıma kesmiyor benı benden baska kımsede hıc aclıktan bahsetmiyor arkadas

Bu bebek için çamaşır makinesi deterjanlarını incelerken, karşıma bulaşık deterjanları da çıktı ama bunlar elde yıkama için. Yani bulaşık makinesinde biberon ve süt kaplarını yıkayacak deterjan yok sanırım. Şimdi düşünüyorum da, elde yıkarken en fazla kaç derece sıcaklıktaki suya dayanabiliriz ki yani daha steril ve temiz olması için bulaşık makinesinde yüksek sıcaklıkta yıkansa daha iyi olmaz mı?
Çamaşır deterjanı olarak da sıvı olanlardan almayı düşünüyorum. Green clean, incia ve siveno şimdilik öne çıkanlarda.

Yok makina değilde Bi 5 dakika kaynatıeım ben, sonra da onların bulaşık deterjanı (ben onu da Green clean aldım)

Yok şuan içerde cümbüş var geri uyutmuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…