İçeriği kötü ya eskiden çok kullanıyordum evde de ama bozdularFrosch leke çıkarıcıyı düşünüyorum bende
Yıkarım yaOrganizerler yıkanmıyor yazıyordu paketteyıkasak bişi olurmu ki
en çok para verilen ürünlerden biriDegıl mı ama neden se en zor karar verılen parca bebek arabasıöbur lerı ufak tefek göz görmıyor da buyuk parca ya karar vermek daha zor sızde ıyı takıp edın 4 ay sonra allah ızın veırrae baslaraınız alısverıs lere
töbe töbee
Frosch u mu. Araştırmadım çok aklımda bulunsunİçeriği kötü ya eskiden çok kullanıyordum evde de ama bozdular
Bişe dicem benim attığım resimler bildiğim kadarıyla küçük çıkıyo seninkiler niye büyük reklam gibi. Valla attıklarının çoğunu reklam sanıyorum niye ki
Ben bebek arabası almayı ertelediğimiz için hiç pazar araştırması yapmadım. Bunun da fiyatını uygun görünce yorumları okumadım. Araba konusundaki fikrimi biliyorsunuz, yaza kadar almayı planlamıyorumKuzum o araba zaten cok ucuz bı araba
Ana kucagı olmadan 499 tl ye satılıyor zaten
Kuzu resmı ekleyınce bı alt sıraya yazıyorum yazacagım ı belkı ondandırBişe dicem benim attığım resimler bildiğim kadarıyla küçük çıkıyo seninkiler niye büyük reklam gibi. Valla attıklarının çoğunu reklam sanıyorum niye ki
Ben bebek arabası almayı ertelediğimiz için hiç pazar araştırması yapmadım. Bunun da fiyatını uygun görünce yorumları okumadım. Araba konusundaki fikrimi biliyorsunuz, yaza kadar almayı planlamıyorum
Haa belki de. Zaten Bi sıyırdı burası daKuzu resmı ekleyınce bı alt sıraya yazıyorum yazacagım ı belkı ondandır
Yaa bende sıyırıdm ıyıce hıc sıze boyle bu saatte mıde bulantısı ıle bırlıkte aclık gelmıyor muHaa belki de. Zaten Bi sıyırdı burası da
Yok makina değilde Bi 5 dakika kaynatıeım ben, sonra da onların bulaşık deterjanı (ben onu da Green clean aldım)Bu bebek için çamaşır makinesi deterjanlarını incelerken, karşıma bulaşık deterjanları da çıktı ama bunlar elde yıkama için. Yani bulaşık makinesinde biberon ve süt kaplarını yıkayacak deterjan yok sanırım. Şimdi düşünüyorum da, elde yıkarken en fazla kaç derece sıcaklıktaki suya dayanabiliriz kiyani daha steril ve temiz olması için bulaşık makinesinde yüksek sıcaklıkta yıkansa daha iyi olmaz mı?
Çamaşır deterjanı olarak da sıvı olanlardan almayı düşünüyorum. Green clean, incia ve siveno şimdilik öne çıkanlarda.
Yok şuan içerde cümbüş var geri uyutmuyorlarYaa bende sıyırıdm ıyıce hıc sıze boyle bu saatte mıde bulantısı ıle bırlıkte aclık gelmıyor muben dayanamdım kalktım peynır le cavdar ekmegını yedım aksamları yatmadan yanı uyumadan ıllaa en azından peynır ekmek yıcem kendımı kotu hıssedıyroum sonra vicdan yapıyorum badem felan atıyorum agzıma kesmiyor benı benden baska kımsede hıc aclıktan bahsetmiyor arkadas
Bnde wc yatak arası mekik dokuyorummYok şuan içerde cümbüş var geri uyutmuyorlar
Bem bırde 2 lt suyu ıctım bu saate kadar bas ucumdaBnde wc yatak arası mekik dokuyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?