Biz de eşim kalabalığa girdiğinde odaları ayırıyor ayrı yemek yiyoruz açıkçası üç dört gün ne yapalım elimizden geldiğince

Kızlar sizinle sevincimi paylasayim istedim
Hatırlarsanız 10 gün önce kontrolde Dr bebisimin kilosuna az demiştio günden bu güne dikkat ettim sizin dediklerinizide yaptım biraz önce Dr gittim Allah'ıma hdolsun ki çok şükür benim kızım kilo almış herşey yolundayız haftasiyla uyumlu dedi kıpır kıpır oynuyordu minicik dizlerini gördüm tekmelerken kendimi çok üzdüm bakamadım kızıma diye ama şükür ki kilosu iyiye gidiyor dizede yazayım dedim

Yaa kuzum inan sen yemesen de alırdı kilo bazen oluyormuş geriye düştüğü ileri gittiği bazen ne yesen de olmuyor bazen yemiyorsun tostik ama için rahatlamıştır artık şükür

Ahhh ne guzell muhtesemm bısey degıl mı kuzu bende usg de su dızler dırsekler oynaması halenn ınananamıyorummm yaa bu gercek mı dıyroum anne olarakta ınsanın ıcı rahat edıyor azıcık kılo alıncada

Yaa kuzum inan sen yemesen de alırdı kilo bazen oluyormuş geriye düştüğü ileri gittiği bazen ne yesen de olmuyor bazen yemiyorsun tostik ama için rahatlamıştır artık şükür
Aynen cnm işte insan vicdan yapıyor çok şükür rahatladım bend
Evet onu hareket ederken izlemek çok güzel yılların özlemini gideriyor insan rahatladım bu günüme hamdolsun ...

Ya evet ben dolap kapağı sectigimde de öyle söylemisti adam baska yerlerden geliyormus pahalı oluyormus bulursun kafana göre insallah dur bakalm
Heh işte ona gelcem. dolap gelsin. İçini dışını temizlep hiç geçirmeden elindekileri yıkıycam kızım. Beklemeyi düşünmüyorum daha. Ama tulumum alt üst takım kısacası kıyafet çok az yok gbi benim onları tamamlamam lazım yaa

Sağar koyarım kenara gelemezsem dayasınlar biberonu stres olamam mahallede turlamayacaksan bir saatte hiç bir yeri gezilmiyor trafikte geçiyor ya. Artık hazırlıklara başlarsam birazda onlarla geçer zamanım ne diyim

Başlıyo musun yavaştan

yok cnm hiç aşı olmadım.tedavi sürecinde olmak istemedim.sonrasında kan pıhtılaşmam çıktı. aşı da kanı pıhtılaştırabiliyor..tmm ilaç kullanıyorum ama yine de risk var.o yüzden çok kararsızım.eve kapandım,kimseyle görüşmüyorum.dikkat edebildiğim kadar edeceğim..
inşallah cnm ya.çok merak içerisindeyim kaç kese göreceğim

ohhh ohh hadi gözün aydın cnm..herşeyin yoluna girmesine sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…