Allah'ım ne güzel bir mutluluk işte o an çekilen bütün acılar unutulur.Eki Görüntüle 2930530
Kızlarr takıp ettıgım bı dr 3 tane bebekayy nasıl zorlanmıstır kımbılır ama sonucuuna bakınca cokk duygusallll
Aynenn annee nasılll mutluuAllah'ım ne güzel bir mutluluk işte o an çekilen bütün acılar unutulur.
Biz de eşim kalabalığa girdiğinde odaları ayırıyor ayrı yemek yiyoruz açıkçası üç dört günçok güzel görünüyor..güzel günlerde kullan cnm.ya bende yatak ve bebek odalarında çok beğeniyorum
ben çok korkuyorum covitten helede gebelikte..bu ara zaten hastane cenaze o kadar kalabalık ortama girdiki eşim eve gelince direk odaya geçiyor bana yaklaşmıyor,yaklaştırmıyorum
Yaa ıste annelıkkBence de ya zor olmuştur stresi ağırlığı sorumluluğu. Sağlıkla büyütsünler
Yaa kuzum inan sen yemesen de alırdı kilo bazen oluyormuş geriye düştüğü ileri gittiği bazen ne yesen de olmuyor bazen yemiyorsun tostikKızlar sizinle sevincimi paylasayim istedim
Hatırlarsanız 10 gün önce kontrolde Dr bebisimin kilosuna az demiştio günden bu güne dikkat ettim sizin dediklerinizide yaptım biraz önce Dr gittim Allah'ıma hdolsun ki çok şükür benim kızım kilo almış herşey yolundayız haftasiyla uyumlu dedi kıpır kıpır oynuyordu minicik dizlerini gördüm tekmelerken kendimi çok üzdüm bakamadım kızıma diye ama şükür ki kilosu iyiye gidiyor dizede yazayım dedim
Ahhh ne guzell muhtesemm bısey degıl mı kuzu bende usg de su dızler dırsekler oynaması halenn ınananamıyorummm yaa bu gercek mı dıyroumKızlar sizinle sevincimi paylasayim istedim
Hatırlarsanız 10 gün önce kontrolde Dr bebisimin kilosuna az demiştio günden bu güne dikkat ettim sizin dediklerinizide yaptım biraz önce Dr gittim Allah'ıma hdolsun ki çok şükür benim kızım kilo almış herşey yolundayız haftasiyla uyumlu dedi kıpır kıpır oynuyordu minicik dizlerini gördüm tekmelerken kendimi çok üzdüm bakamadım kızıma diye ama şükür ki kilosu iyiye gidiyor dizede yazayım dedim
Aynen cnm işte insan vicdan yapıyor çok şükür rahatladım bendYaa kuzum inan sen yemesen de alırdı kilo bazen oluyormuş geriye düştüğü ileri gittiği bazen ne yesen de olmuyor bazen yemiyorsun tostikama için rahatlamıştır artık şükür
Evet onu hareket ederken izlemek çok güzel yılların özlemini gideriyor insanAhhh ne guzell muhtesemm bısey degıl mı kuzu bende usg de su dızler dırsekler oynaması halenn ınananamıyorummm yaa bu gercek mı dıyroumanne olarakta ınsanın ıcı rahat edıyor azıcık kılo alıncada
Heh işte ona gelcem. dolap gelsin. İçini dışını temizlep hiç geçirmeden elindekileri yıkıycam kızım. Beklemeyi düşünmüyorum daha. Ama tulumum alt üst takım kısacası kıyafet çok az yok gbi benim onları tamamlamam lazım yaaYa evet ben dolap kapağı sectigimde de öyle söylemisti adam baska yerlerden geliyormus pahalı oluyormus bulursun kafana göre insallah dur bakalm
Saol kuzucum detayli temizlik icin 6 ayda bir ekip cagirabilirmisiz ama normal supurmekte yetiyormus, shaggy hali gibi degil oyle hav falan yapmiyor kil tuy yok yeni nesil antialerjik vs vsHayırlı olsunGüzel görünüyor ama temizliği zor olmaz mı ya oh oh gez yavrum
Sağar koyarım kenara gelemezsem dayasınlar biberonustres olamam mahallede turlamayacaksan bir saatte hiç bir yeri gezilmiyor trafikte geçiyor ya. Artık hazırlıklara başlarsam birazda onlarla geçer zamanım ne diyim
Doğrudur kuzum hayırlı olsunSaol kuzucum detayli temizlik icin 6 ayda bir ekip cagirabilirmisiz ama normal supurmekte yetiyormus, shaggy hali gibi degil oyle hav falan yapmiyor kil tuy yok yeni nesil antialerjik vs vs
Aynen başlıyorum yavaş yavaş yıkayayım ya organizerleri battaniyeleri filan küçük parçalar ayrı ayrı yıkanacak filan baya vakit alacak sonra da valizle dolaba yerleştir bakalım
Başlıyo musun yavaştan
yok cnm hiç aşı olmadım.tedavi sürecinde olmak istemedim.sonrasında kan pıhtılaşmam çıktı. aşı da kanı pıhtılaştırabiliyor..tmm ilaç kullanıyorum ama yine de risk var.o yüzden çok kararsızım.eve kapandım,kimseyle görüşmüyorum.dikkat edebildiğim kadar edeceğim..Allah a emanetiz hepimiz kuzucumsen asilarini olmustun degil mi ? Simdi hamileyken olmakla ugrasmazsin insallah Saglikla insallah su uc ayini atlat once hayirlisiyla bakalimm cok mutluyum senin adina vallahi once kese sonra kalp atisi sindire sindire gecicek zaman insallah hayrunnisa85 icin de oyle kuzularim benim
aynen cnm şuan dikkat etmeliyiz..bizde de böyle ilerleyecek sanırım bu kışBiz de eşim kalabalığa girdiğinde odaları ayırıyor ayrı yemek yiyoruz açıkçası üç dört günne yapalım elimizden geldiğince
ohhh ohh hadi gözün aydın cnm..herşeyin yoluna girmesine sevindimKızlar sizinle sevincimi paylasayim istedim
Sağol kuzum şifonyer stokta ama dolap için stok bekliyoruz Ekim sonunu bulacak gibiGüle güle kullan insallah canım cok güzelmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?