- 26 Aralık 2017
- 2.767
- 3.868
- 133
- 42
Sağol kuzum Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsinBen 30 haftadan sonra hazirlicam ins
Sağlıkla kullan rengi güzelmiş.
Çok güzeller güle güle kullanın
ahh saol cnm..tupaaaaa hayrunnisa85 canlarım değerleriniz çok güzel, çok sevindim. İkiz de olabilir bu arada. İkinize de çift embriyo transfer edilmişti di mi?
Heh işte ona gelcem. dolap gelsin. İçini dışını temizlep hiç geçirmeden elindekileri yıkıycam kızım. Beklemeyi düşünmüyorum daha. Ama tulumum alt üst takım kısacası kıyafet çok az yok gbi benim onları tamamlamam lazım yaa
yıkamak için hangi deterjandan aldınız? Yumuşatıcı kullanacak mısınız?Aynen başlıyorum yavaş yavaş yıkayayım ya organizerleri battaniyeleri filan küçük parçalar ayrı ayrı yıkanacak filan baya vakit alacak sonra da valizle dolaba yerleştir bakalım
Heh tabi istanbuldasn her magaza yok bizde bacım garip bir ic anadolu sehriyiz
Kız bu ne çıkan yazılarHeh tabi istanbuldasn her magaza yok bizde bacım garip bir ic anadolu sehriyiz
Sen kacar tane almıstın kiHeh işte ona gelcem. dolap gelsin. İçini dışını temizlep hiç geçirmeden elindekileri yıkıycam kızım. Beklemeyi düşünmüyorum daha. Ama tulumum alt üst takım kısacası kıyafet çok az yok gbi benim onları tamamlamam lazım yaa
Ya bende de cikti karma karisik sayfayı yeniledim düzeldiKız bu ne çıkan yazılar
Artıkk ne olsunn İstanbul ayrı zor ama ayrı sa kolay sehırHeh tabi istanbuldasn her magaza yok bizde bacım garip bir ic anadolu sehriyiz
amin cnm inşallah.. şimdi kese görmek için gün saymaya başlayacağım çok merak içerisindeyimKızlar bugün hiç giremedim yeni gördüm çok sevindimhayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah katlanarak artsın değerleriniz ikizler geliyo sanki tupaaaaa hayrunnisa85
aynen bende de oldu makale gibiydi mübarekYa bende de cikti karma karisik sayfayı yeniledim düzeldi
Evet canım çift embriyo.tupaaaaa hayrunnisa85 canlarım değerleriniz çok güzel, çok sevindim. İkiz de olabilir bu arada. İkinize de çift embriyo transfer edilmişti di mi?
Bakalım, hayırlısı inşallah kuzum.Kızlar bugün hiç giremedim yeni gördüm çok sevindimhayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah katlanarak artsın değerleriniz ikizler geliyo sanki tupaaaaa hayrunnisa85
Aynen organize battaniyesi bu tarz şeyleri yıka. Deterjan neyle yıkıyvaktınAynen başlıyorum yavaş yavaş yıkayayım ya organizerleri battaniyeleri filan küçük parçalar ayrı ayrı yıkanacak filan baya vakit alacak sonra da valizle dolaba yerleştir bakalım
Yumuşatıcı kullanmayacağım kuzum sonrası için de düşünmüyorum. Green clean aldım benyıkamak için hangi deterjandan aldınız? Yumuşatıcı kullanacak mısınız?
Oyyyyyy oyyyyy, maşallah Elif kıza.Kızlar sizinle sevincimi paylasayim istedim
Hatırlarsanız 10 gün önce kontrolde Dr bebisimin kilosuna az demiştio günden bu güne dikkat ettim sizin dediklerinizide yaptım biraz önce Dr gittim Allah'ıma hdolsun ki çok şükür benim kızım kilo almış herşey yolundayız haftasiyla uyumlu dedi kıpır kıpır oynuyordu minicik dizlerini gördüm tekmelerken kendimi çok üzdüm bakamadım kızıma diye ama şükür ki kilosu iyiye gidiyor dizede yazayım dedim
İç zıbını diyorsan o var onu tamamladım sayılır Bi tek uzun alacağım. Öbür dış zıbınları yok 5er tane den 10 taneydi sanırım hastane çıkışları hariç. Burda ne sayılar duymuştum çok az geldi banaSen kacar tane almıstın ki
Dıs zıbın dedigin ne kızİç zıbını diyorsan o var onu tamamladım sayılır Bi tek uzun alacağım. Öbür dış zıbınları yok 5er tane den 10 taneydi sanırım hastane çıkışları hariç. Burda ne sayılar duymuştum çok az geldi bana
Ay tulum yaa kendimi veremedim çok pardonDıs zıbın dedigin ne kız
Bak e bebegin reklamlarinda gördüm indirim vardı yenidogan tulum felanAy tulum yaa kendimi veremedim çok pardon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?