Diyetimi bozamamAma yemek felan yıyorum kendımı tutamıyorum felanda demen lazımac olup bekleyebılıyorusunu
Diyetimi bozamam
Ya normalde acıkmıyordum ama acıkmaya başladım bende özellikle sabah ikindi arası akşam ise tıka basa hissediyorumAma benım cokk mıdemm bulanıyor acıkınca gece 00.30 da peynır ekmek yedım sabah 6.00 da zeytın ekmek hıc bısekılde durduramıyorum zorlandıgım da mıdem bulanıyor acil fırlayıp agzıma bısey atmam gerekıyor
Sanırım gece de uyuyamıyorum onunda etkısı oluyor
Mıdemın boslugunu hıssedıyorum
Açım ve cok yemek yiyorum mutlu ol yanlız degilsinnnOohh miss nolur surdan acım cok yemek yıyorum felan yazınben kendımı cok suclu hıssedıyorum
Yyyaa gercekk mıAçım ve cok yemek yiyorum mutlu ol yanlız degilsinnn
Önemlı olan zaten aksamYa normalde acıkmıyordum ama acıkmaya başladım bende özellikle sabah ikindi arası akşam ise tıka basa hissediyorum
MalesefffYyyaa gercekk mı
Mutlu olman için söyleyeyim sürekli acıkıyorum ve birşeyler yiyorumOohh miss nolur surdan acım cok yemek yıyorum felan yazınben kendımı cok suclu hıssedıyorum
İşştteeee aradıgımm buyduuuMutlu olman için söyleyeyim sürekli acıkıyorum ve birşeyler yiyorumhatta gece baktım midem yanıyor birazcık ekmek yedim sonrada bir tane salatalık yedim ve yattım çayla beraberde kek hatta ondan öncede tereyağlı yumurta ondan önce akşam yemeği tabi bu arada aralardada çikolata şeker kuruyemiş vs birşeyler yiyorum
Tek değilsin yaniİşştteeee aradıgımm buyduuuSupersınnn bebegımm
Zorunlu diyorlar canımHanımlar merhaba nasılsınız bir kaç sayfa mesajları okudum masaallah hepimizin neşesi yerin Allahim bozmasın insaallah sizlere bir sorum olacak hastane çıkışında puset zorunlu mu? Böyle bir seh ile karşılaşan oldu mu ?
Ben hep uzun kollu aldım ama bi kac tane de kıs akollu almam gerekiyor galiba yenidogan 3 tane var 0 3 aylık 7 8 tane galiba gerisi de 3 6 aylık almışımselam kızlar valla bende iyi yiyorum bu arasize bişey sorucam bu çıtçıtlı bodyleri kaç tane hangi beden aldınız bide kısa kol mu uzun kolmu aldınız birazdan e bebeğe gidebilirim gitmeden sorayım dedim
Merhaba canim sen nasilsin ne yapıyorsn cok bi fikrim yok bazi hastaneler zorunlu tutuyormus sanirimHanımlar merhaba nasılsınız bir kaç sayfa mesajları okudum masaallah hepimizin neşesi yerin Allahim bozmasın insaallah sizlere bir sorum olacak hastane çıkışında puset zorunlu mu? Böyle bir seh ile karşılaşan oldu mu ?
8 tane yenidoğan sıfır, 11 yenidoğan yarım,selam kızlar valla bende iyi yiyorum bu arasize bişey sorucam bu çıtçıtlı bodyleri kaç tane hangi beden aldınız bide kısa kol mu uzun kolmu aldınız birazdan e bebeğe gidebilirim gitmeden sorayım dedim
Sevindim ne yalan soyleyeyım kımle konussam burda herkes fitt bem bogazlı kaldım aralarındanTek değilsin yani
Hadi yaa ikizlerden biri sonlanacakti bende artık vazgeçtim nasıl gelirse gelsin ben o imzayı atmayacam diyip bir karar aldım artık bir çok hazırlığı ikiz diye yaptım fakat doktorum hazırla kendini herseye dediği için kıyafet vs önemli değil ama iki puset masrafı ağır gelecek gibi o yüzden danışayım dedim istanbulda olsam idare edecek birileri kesin bulurdum da başka şehirde zorZorunlu diyorlar canım
Ben hepsini yarım kol aldım canım hem yenidoğan hem 3 ay için. Uzun kollu olunca kıyafetlerle zor giydirilir gibi geldi sadece iki tane uzun aldım oda 10 lu takımların içlerinde oluyor ya ondan doktor kontrollerinde onlar çok rahat oluyor diyorlardıselam kızlar valla bende iyi yiyorum bu arasize bişey sorucam bu çıtçıtlı bodyleri kaç tane hangi beden aldınız bide kısa kol mu uzun kolmu aldınız birazdan e bebeğe gidebilirim gitmeden sorayım dedim
Çok şükür iyiyim canım tatlı hazırlıklar tam gaz devam sende iyisin insaallah muhtemelen fakültede doğum olacak gibi belki orda istemezler isterlerse büyük sıkıntı artık yetişemiyorum almaya gücüm kalmadıMerhaba canim sen nasilsin ne yapıyorsn cok bi fikrim yok bazi hastaneler zorunlu tutuyormus sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?