Sen aşılımısın
Yyokkkuzumm yaa ben bızkmkıler 2 ablam ve yegenelrım geldı gecen aksam pasta kesmeye genelı maskeli oturdu yarım saat durup gıttıler bende aalon kapısının onunde sandalyede oturdum
Esım yanlarında p kadar ısrar ettı gel buraya otur dıe yok dedım
Korkuyorum bebege bısey olur dıe muallaktayım yaptırmadım

Niye sordum. Senşn çevren kalabalık gelenin gidenin de oluyor ve olur. Aşılı olsan iyi olurdu ne bilim

Aynenn bızım derdımız bıze yetiyor bebek olunca meraktan gelırler bana ayalrdır ugramayan aıle dedgımız bazı kısıler
Bizim burda akrabamız yokta iste arkadaslarin hepsi hastanede calisiyor umarim gelmezler daha bugun birisi gelmek istedi esin nobetci degilse haber ver diye ay hic ses etmedim napim korkudan

Niye sordum. Senşn çevren kalabalık gelenin gidenin de oluyor ve olur. Aşılı olsan iyi olurdu ne bilim
Normalddee cokk olurr ama nem boyle olalı kendı ablamlar tektuk kuzum
Kayınvalıdem de aylardır gelmemıstı mesela gecen haftalarda geldı
Oda oglunu arar burda 16 yasında torunu varya derkı ona sunu yap bunu yap mesela kusburnu kaynat vs
Oğluda kızdı bama tellefondan emır verme dıe artık
Adam zaten yapacağı seylerı yapıyor torunu hasta bem boyle adam işşe gitmeyecek sankı hep evde iş yaoacak gıbı ordan akıl verıyor bırZ sitemli konusunca oglu bı gelır dolanır
Normalde bana gelenlerın hepsı gelmıyor bu yıl
Oyuzden ya benım sıtemımde kahvaltıalr aksam yemekelrı hazırlayıp herkesı agırlardım carsıya cıkan yanıma gelırdı en az caya kahveye
Hele esımın kardeslerı vs kımse adım atmıyor 1 sene de 1 kere geldıler oda eaım laf soktuğu için
Dıyorum ama esıme de kv de bebek olunca meraktan gelırler bem o zaman gorurum dıe
Masalar kurmaıyorumya sımdı kımse nasıslın demıyor ınsan oglu ıste
Bende oyuzden allah ızkn verırse ona gore tavır koymayı dusunuyorum ozman da gelmesinler gelseler de ılgılenmıcem anlasınlar
Hassasıyetımı dıle geıtırcem olmadı beebegı oddan hıc cıkarmıcam

Çok özür dilerim senin neden biri sonlanıyor, kusura bakma gözümden kaçmış sanırım yanlış Bi cümle kurmak istemem bilmediğimden
Estağfurullah canım trizomi18 ikizlerden biri 20. Hafta sonlanacakti 28 e attılar şimdi de 30 .hafta yapalım diyorlar ben de şuan 29 haftayim surda ne kaldı ki diyorum elletmemeye karar verdik. Gelsin sonu belli deseler de yapacak birsey yok onuda dünya gözüyle görüp yaşamak varmış. Buna hazırız önceden nasıl olacak diyorduk ama gelsin diyoruz.

Kuzum yaa allahtan tatlı türüne aşermeıyorum unsılın kullanıyorum
Ama aclıkla tum sınavım basucumda badem cevız ama kesmiyor eger mıdmeın bosaldıgını hıssetrıysem o mıde dolacak
Bende insülin direnci sınırda çıktı. Bide cihaz aldim ara ara açlık tokluk bakıyorum şu aralar iyiyim çok şükür ama 24 haftadan sonra bu krizler başladı önceden yoktu. Ben çalıştığım için çok açlık hissetmiyorum. Sürekli markette milkshake çikolata bu ve turleri ya ayıptır sormak ama kaç kilo almak ideal acaba?

Hamd olsun sükür iyiyim canım fakültede istemeyebilirler bence bir sor aklında süphe kalmasn
Aynen canım kontrolde soracam aslında fakültede yapmak istemiyorum doğumu ama ne yapayım bebislerden biri yüzüne anı müdahale gerekirse maddiyattan dolayı orda yapacam. Yaw kim icat etmiş şu parayi

7 kilo dıyen de var 15 kılo ya kadar ıyı dıyende var bende bılmıyorum
Ben 11.ıle 12 kılo arası aldım tsh dusuk unsılın de var bırde hormon ılacların yanetkısı bende daha mı etken oldu anlamdım baslarda daha hızlı aldım sonlarda frenlendı ıyıce seker takıp tahlıller vs olunca ılaclarımı duzenlı alınca buna şükür dıyroum

Canım, benim de ne zamandır aklımdasın ama sormaya çekiniyordum ne yaptınız diye.
Diğer bebeğe zararı olur mu diye kaygılarınız vardı, çok şükür bir etkisi olmadı demek ki.

Valla bende bu krizlerden sonra hızlı kilo almaya başladım 8 kilo aldım durdurmaya çalışıyorum kendimi insaallah duracak durmasa vay halime bide kilolu biriyim penguen gibi yürümeye de başladım tatlıyı biraz uzak tutsam tutamıyorum ne yapayım vallahi aklıma gelince ağzım sulanıyor hayatımda böyle olmamıştım hamilelik neler yaptırıyor insana

Kılolu yum dedıgın ıcın soruyorum boy ve kılon ne kadar benı gececgını sanmıyorum

Canım, benim de ne zamandır aklımdasın ama sormaya çekiniyordum ne yaptınız diye.
Diğer bebeğe zararı olur mu diye kaygılarınız vardı, çok şükür bir etkisi olmadı demek ki.
Canım Allah razı olsun valla her kontrolde sordum bana diğer bebeğe sorun olur mu hayır dedi doktorlar dedim bende niye.kendimi bu kadar çok üzüyorum ki bide kuranda geçen hadis çoğul gebeliklerde zarar veriyorsa sonlandırmak caiz diyor bide minnak kuzu büyümeye hareketlenmeye tepki vermeye başladı ondan konuşunca tekmeleri falan dedik gelsin vardır Allahin bildiği bizim bilmediğimiz herseye hazırlayarak kendimizi bekliyoruz bu saatten sonra sonlandırılması da açıkçası huzursuz etmeye başladı bizi.

Ya hizmet etmediğin yedirip içirmediğin için gelmiyolar ya da sen önden önlem almışsın ondan gelmiyolar. O yüzden senin sitemin devam ederse doğumdan sonra da gelmezler merak etme sen. Nankör olana da hakkettiği gibi davranırsın bundan sonra

Kızz yok yazın heryer rahattı vırus vs ama kendılerı nedense hep yogunlar ondan gelemiyoruz ama ısteıdıgn bısey varmı dıyrolar dı
Neysekı bundan sonraki tavrım bellı oyle olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…