Aynı durumdayız çikolata aşkı ile yanıp tutusuyorum. Sonra mide yanmalari ama yapacak birsey yok. Kriz vurdu mu ağzımın suları akıyor resmenSevindim ne yalan soyleyeyım kımle konussam burda herkes fitt bem bogazlı kaldım aralarından
Çok özür dilerim senin neden biri sonlanıyor, kusura bakma gözümden kaçmış sanırım yanlış Bi cümle kurmak istemem bilmediğimdenHadi yaa ikizlerden biri sonlanacakti bende artık vazgeçtim nasıl gelirse gelsin ben o imzayı atmayacam diyip bir karar aldım artık bir çok hazırlığı ikiz diye yaptım fakat doktorum hazırla kendini herseye dediği için kıyafet vs önemli değil ama iki puset masrafı ağır gelecek gibi o yüzden danışayım dedim istanbulda olsam idare edecek birileri kesin bulurdum da başka şehirde zor
Hiç mi uzun almayacaksınBen hepsini yarım kol aldım canım hem yenidoğan hem 3 ay için. Uzun kollu olunca kıyafetlerle zor giydirilir gibi geldi sadece iki tane uzun aldım oda 10 lu takımların içlerinde oluyor ya ondan doktor kontrollerinde onlar çok rahat oluyor diyorlardı
Kuzum yaa allahtan tatlı türüne aşermeıyorum unsılın kullanıyorumAynı durumdayız çikolata aşkı ile yanıp tutusuyorum. Sonra mide yanmalari ama yapacak birsey yok. Kriz vurdu mu ağzımın suları akıyor resmen
Yok canım almayacam biz yeğenlerimdede hiç uzun kullanmadık onlarda kış bebeğiydi birde hem zıbın uzun kollu hem üstüne giydireceğimiz şey uzun kollu giydirmek zor olur diye düşünüyorum sadece ekstrandan 10 lu takımların içinde uzun kollu varya içteen giyilen ondan 2 tane aldım o kadar onuda doktor kontrollerine giderken giydiririm diye aldımHiç mi uzun almayacaksın
Nutella çikolata kim sevmez kiYaaa yapma
Ne konuştuğuma dikkat etmeliyim
insanlar cidden anlayışsızlar hiç birşey yokmuş gibi hareket ediyorlar buda beni sinir ediyor iyiki uzaktayım gerçi uzaktada olmasaydım yine kimseyi kabul etmezdim kimde darılırsa darılsın umruma gelmezdi inan
Hamd olsun sükür iyiyim canım fakültede istemeyebilirler bence bir sor aklında süphe kalmasnÇok şükür iyiyim canım tatlı hazırlıklar tam gaz devam sende iyisin insaallah muhtemelen fakültede doğum olacak gibi belki orda istemezler isterlerse büyük sıkıntı artık yetişemiyorum almaya gücüm kalmadıAllah büyük belki de istemezler
Bızde Herkkesss yakınninsanlar cidden anlayışsızlar hiç birşey yokmuş gibi hareket ediyorlar buda beni sinir ediyor iyiki uzaktayım gerçi uzaktada olmasaydım yine kimseyi kabul etmezdim kimde darılırsa darılsın umruma gelmezdi inan
Yaa olmayan alamayan ne yapsın sanmam oyle zorunluluk olacagını hıc duymadım ben kımsedenHamd olsun sükür iyiyim canım fakültede istemeyebilirler bence bir sor aklında süphe kalmasn
Bende de hiç yok da hiç olmadı Bi iki tane olsun diye e bebeğe gelsin diye bekliyordum. Hastane çıkışlarının içinde de var evet ama üst uzun kollu onlar zıbın değil dimi ben mi yanlış hatrlıyorumYok canım almayacam biz yeğenlerimdede hiç uzun kullanmadık onlarda kış bebeğiydi birde hem zıbın uzun kollu hem üstüne giydireceğimiz şey uzun kollu giydirmek zor olur diye düşünüyorum sadece ekstrandan 10 lu takımların içinde uzun kollu varya içteen giyilen ondan 2 tane aldım o kadar onuda doktor kontrollerine giderken giydiririm diye aldım
İnşallahta umduğun gibi olur kuzum ben senin gibi bir durumda olsaydım sadece birince derece yakınları kabul ederdim anne baba kardeşler diğerlerini kabul etmezdimBızde Herkkesss yakınn
Aıleler kuzenler hem eısmın hem benım
Ben ufak tefekten kısın zaten mıkrop cıgalıyor herkes salya sümük dıyorum ama baktım bırılerı yıne gelmek isterse de bebegı odadan cıkarmadan tutmak kendım de maske ıle cıkarım karsılarına anlarlar herhalde vucud dılı olarak rahatsız oldugumu enazından fazla durmasınlar
Aynen kuzum onların içinde bulunan uzun kollular zıbın şeklinde değil kollarını giydirdikten sonra bir parçasını sağa bir parçasını sola götürüyorsunBende de hiç yok da hiç olmadı Bi iki tane olsun diye e bebeğe gelsin diye bekliyordum. Hastane çıkışlarının içinde de var evet ama üst uzun kollu onlar zıbın değil dimi ben mi yanlış hatrlıyorum
Biz de burda duyduğumuz için öylr dedik canım. Hastaneler zorunlu tutuyormuş diyenler oldu. Yoksa biz de hususi bunu sormadık yani hastaneye net bilgi değil haliyle. Herkes sorsun doğum yapacağı yere ozman her yer de bir olmaz zatenYaa olmayan alamayan ne yapsın sanmam oyle zorunluluk olacagını hıc duymadım ben kımseden
Tamam bildim şimdi ozamn yeter diyorsan almayalım valla hazır örnek geçmiş önündenAynen kuzum onların içinde bulunan uzun kollular zıbın şeklinde değil kollarını giydirdikten sonra bir parçasını sağa bir parçasını sola götürüyorsun
Ya bende burda birkac kisiden duymustum tam bilgil yok acıkçasıYaa olmayan alamayan ne yapsın sanmam oyle zorunluluk olacagını hıc duymadım ben kımseden
Sen aşılımısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?