Çok özür dilerim senin neden biri sonlanıyor, kusura bakma gözümden kaçmış sanırım yanlış Bi cümle kurmak istemem bilmediğimden

Aynı durumdayız çikolata aşkı ile yanıp tutusuyorum. Sonra mide yanmalari ama yapacak birsey yok. Kriz vurdu mu ağzımın suları akıyor resmen
Kuzum yaa allahtan tatlı türüne aşermeıyorum unsılın kullanıyorum
Ama aclıkla tum sınavım basucumda badem cevız ama kesmiyor eger mıdmeın bosaldıgını hıssetrıysem o mıde dolacak

Hiç mi uzun almayacaksın
Yok canım almayacam biz yeğenlerimdede hiç uzun kullanmadık onlarda kış bebeğiydi birde hem zıbın uzun kollu hem üstüne giydireceğimiz şey uzun kollu giydirmek zor olur diye düşünüyorum sadece ekstrandan 10 lu takımların içinde uzun kollu varya içteen giyilen ondan 2 tane aldım o kadar onuda doktor kontrollerine giderken giydiririm diye aldım

Hamd olsun sükür iyiyim canım fakültede istemeyebilirler bence bir sor aklında süphe kalmasn

insanlar cidden anlayışsızlar hiç birşey yokmuş gibi hareket ediyorlar buda beni sinir ediyor iyiki uzaktayım gerçi uzaktada olmasaydım yine kimseyi kabul etmezdim kimde darılırsa darılsın umruma gelmezdi inan
Bızde Herkkesss yakınn
Aıleler kuzenler hem eısmın hem benım
Ben ufak tefekten kısın zaten mıkrop cıgalıyor herkes salya sümük dıyorum ama baktım bırılerı yıne gelmek isterse de bebegı odadan cıkarmadan tutmak kendım de maske ıle cıkarım karsılarına anlarlar herhalde vucud dılı olarak rahatsız oldugumu enazından fazla durmasınlar

Bende de hiç yok da hiç olmadı Bi iki tane olsun diye e bebeğe gelsin diye bekliyordum. Hastane çıkışlarının içinde de var evet ama üst uzun kollu onlar zıbın değil dimi ben mi yanlış hatrlıyorum

İnşallahta umduğun gibi olur kuzum ben senin gibi bir durumda olsaydım sadece birince derece yakınları kabul ederdim anne baba kardeşler diğerlerini kabul etmezdim

Bende de hiç yok da hiç olmadı Bi iki tane olsun diye e bebeğe gelsin diye bekliyordum. Hastane çıkışlarının içinde de var evet ama üst uzun kollu onlar zıbın değil dimi ben mi yanlış hatrlıyorum
Aynen kuzum onların içinde bulunan uzun kollular zıbın şeklinde değil kollarını giydirdikten sonra bir parçasını sağa bir parçasını sola götürüyorsun

Yaa olmayan alamayan ne yapsın sanmam oyle zorunluluk olacagını hıc duymadım ben kımseden
Biz de burda duyduğumuz için öylr dedik canım. Hastaneler zorunlu tutuyormuş diyenler oldu. Yoksa biz de hususi bunu sormadık yani hastaneye net bilgi değil haliyle. Herkes sorsun doğum yapacağı yere ozman her yer de bir olmaz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…