Eminim kendi açınızdan en doğru kararı vermişsinizdir zaten.
Rabbim güç kuvvet versin sizlere.

Tamam tekrardan kusura bakma bildim şimdi ben. Çok aktif değilsin ya bizim de hafızalar malum
Allah size bu kararı aldırdıysa vardır bunda Bi hikmet her zman böyle düşünürüm. Hakkınızda her şeyin hayırlısı diliyorum güzel Allahım dan

P Pasagirl merhaba sizi burada ilk defa gördüm. Yaz boyunca girmemiştim, o sırada katılmış olmalısınız. Son birkaç sayfadır yazdıklarınızı gördüm de, ikizlerden birini neden kaybetme ihtimaliniz vardı orasını anlayamadım? Bir özetler misiniz?

Kızlar bilenler bilir, ben baştan beri oda kurmayacağım, evde zaten yedek çift kişilik yatak (karyolasız) ve 3 kapılı dolap var, sadece şifonyer alıp bunları koyacağım bebeğin odasına diyordum. Bebek 3 ya da 4 yaşına geldiğinde oda takımını doğru düzgün alırız diyordum.

Bugün sabah ikea modelleri hem pahalı hem de çok büyük gelince Erzurum'un mobilyacılarına bir bakalım dedik. Sadece şifonyer bakmak için mobilyacılar çarşısına geldik, bir baktık, sadece bebek mobilya odaları satan bir sürü yer var. Birine girdik ve öyle bir model gördük ki, hayran kaldık. Burada gördüğünüz beşiğin modeli.

4 ya da 5 yaşına kadar bu haliyle yatıyor. Sonra beşik kısmı kaldırılıp ters çevriliyor ve çalışma masası oluyor. Yanındaki komodin de ayrılıp kullanılabiliyor. Beşiğin altındaki alanda yeni bir karyola çıkıyor. Oraya da yeni bir döşek orayı alıp genç odası yatağı yapıyorsunuz. Çocuk o yatağı da üniversiteye gidene kadar kullanıyor.

Yani şifonyer diye girdik, odanın tamamını aldık çıktık. Adlıklarımız da birebir fotoğraftakilerin aynısı. Üstüne uyku setini de aldık. Beşiğin döşeği hediye geldi.

Şimdi evdeki yedek dolapla yatağı bir öğrenci evi bulduk, ona hediye edeceğiz. Güle güle kullansın.

Eklentiler

• Screenshot_20211010-175536.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 38
  • Screenshot_20211010-175530.webp
    12 KB · Görüntüleme: 38
  • Screenshot_20211010-175524.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 41
Ne güzel ögrenci de mutlu olmus olur hayırlı ugurlu olsun güle güle yatsın insallah

Aynen canım kontrolde soracam aslında fakültede yapmak istemiyorum doğumu ama ne yapayım bebislerden biri yüzüne anı müdahale gerekirse maddiyattan dolayı orda yapacam. Yaw kim icat etmiş şu parayi
Hic sorma gözü kör olsun o paranıncok mantikli dusunmussun ama özelden cıkılmaz yoksa kararın icinde hakkında hayırlısı olsun bana göre de haklısın açıkcası Allh ım güzel kalbine göre versin canım benim saglikla sihhatle kucagimiza alalim hep beraber insallah

Kızlar ya bisi sorcam bebis hep kasıktan vurur benim genelde de iyice asagidan vuruyor gibi geliyor bugun azda yoruldum kasıklarım agridı birazcık nerdeyse rahimden vuruyor böyle olan var mı

Güle güle kullanın canım.
Beşiğin çalışma masası olması fikrine bayıldım.
Bu arada yatağın altında da büyükçe çekmece var sanırım, orası da tam bir oyuncak alanı.
2. bir çocuk olursa sanırım yatak da koyulabiliyor oraya dii mi?

Evet aynen. İkinci olursa orayı da yatak yapabiliyoruz. Yoksa yüklük ya da oyuncaklık yaparım diyorum.

ZEYNEPP5555
Bırde ben yatıyorum veya oturruyorum ya ıcerıde sankı ayakalrı sallıyor boyle
Lalalalalaaallaaallalalalallaaaa
Ayagın bırı soylemesı ayıp popo delıgınde bırıde vajına da hissedilir mı?
Vallaaahıı yaa yok boyle bısey bıan aa aa dıyroum

Yaa ne güldüm valla tek saglikli olsunlarda napalim kasıgıma agırlık biniyor resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…