- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 198
- 38
Valla onu parmaklarim bile yazma ayıp diyoryçok utanıyorum ama ne edim ki 9 sene tedavi derken hormonlarla iyi geliştirdim vücudumu
Çok şükür iyiyiz ya dedigin gibi ne yapalim sonra veririzTamm canım nasıl ıstersen saglımıgımız keyfımız yerınde olsum napalım
Eminim kendi açınızdan en doğru kararı vermişsinizdir zaten.Canım Allah razı olsun valla her kontrolde sordum bana diğer bebeğe sorun olur mu hayır dedi doktorlar dedim bende niye.kendimi bu kadar çok üzüyorum ki bide kuranda geçen hadis çoğul gebeliklerde zarar veriyorsa sonlandırmak caiz diyor bide minnak kuzu büyümeye hareketlenmeye tepki vermeye başladı ondan konuşunca tekmeleri falan dedik gelsin vardır Allahin bildiği bizim bilmediğimizherseye hazırlayarak kendimizi bekliyoruz bu saatten sonra sonlandırılması da açıkçası huzursuz etmeye başladı bizi.
Tamam tekrardan kusura bakma bildim şimdi ben. Çok aktif değilsin ya bizim de hafızalar malumEstağfurullah canım trizomi18 ikizlerden biri 20. Hafta sonlanacakti 28 e attılar şimdi de 30 .hafta yapalım diyorlar ben de şuan 29 haftayim surda ne kaldı ki diyorum elletmemeye karar verdik. Gelsin sonu belli deseler de yapacak birsey yok onuda dünya gözüyle görüp yaşamak varmış. Buna hazırız önceden nasıl olacak diyorduk ama gelsin diyoruz.
Ne güzel ögrenci de mutlu olmus olur hayırlı ugurlu olsun güle güle yatsın insallahKızlar bilenler bilir, ben baştan beri oda kurmayacağım, evde zaten yedek çift kişilik yatak (karyolasız) ve 3 kapılı dolap var, sadece şifonyer alıp bunları koyacağım bebeğin odasına diyordum. Bebek 3 ya da 4 yaşına geldiğinde oda takımını doğru düzgün alırız diyordum.
Bugün sabah ikea modelleri hem pahalı hem de çok büyük gelince Erzurum'un mobilyacılarına bir bakalım dedik. Sadece şifonyer bakmak için mobilyacılar çarşısına geldik, bir baktık, sadece bebek mobilya odaları satan bir sürü yer var. Birine girdik ve öyle bir model gördük ki, hayran kaldık. Burada gördüğünüz beşiğin modeli.
4 ya da 5 yaşına kadar bu haliyle yatıyor. Sonra beşik kısmı kaldırılıp ters çevriliyor ve çalışma masası oluyor. Yanındaki komodin de ayrılıp kullanılabiliyor. Beşiğin altındaki alanda yeni bir karyola çıkıyor. Oraya da yeni bir döşek orayı alıp genç odası yatağı yapıyorsunuz. Çocuk o yatağı da üniversiteye gidene kadar kullanıyor.
Yani şifonyer diye girdik, odanın tamamını aldık çıktık. Adlıklarımız da birebir fotoğraftakilerin aynısı. Üstüne uyku setini de aldık. Beşiğin döşeği hediye geldi.
Şimdi evdeki yedek dolapla yatağı bir öğrenci evi bulduk, ona hediye edeceğiz. Güle güle kullansın.
Hic sorma gözü kör olsun o paranınAynen canım kontrolde soracam aslında fakültede yapmak istemiyorum doğumu ama ne yapayım bebislerden biri yüzüne anı müdahale gerekirse maddiyattan dolayı orda yapacam. Yaw kim icat etmiş şu parayi
Güle güle kullanın canım.Kızlar bilenler bilir, ben baştan beri oda kurmayacağım, evde zaten yedek çift kişilik yatak (karyolasız) ve 3 kapılı dolap var, sadece şifonyer alıp bunları koyacağım bebeğin odasına diyordum. Bebek 3 ya da 4 yaşına geldiğinde oda takımını doğru düzgün alırız diyordum.
Bugün sabah ikea modelleri hem pahalı hem de çok büyük gelince Erzurum'un mobilyacılarına bir bakalım dedik. Sadece şifonyer bakmak için mobilyacılar çarşısına geldik, bir baktık, sadece bebek mobilya odaları satan bir sürü yer var. Birine girdik ve öyle bir model gördük ki, hayran kaldık. Burada gördüğünüz beşiğin modeli.
4 ya da 5 yaşına kadar bu haliyle yatıyor. Sonra beşik kısmı kaldırılıp ters çevriliyor ve çalışma masası oluyor. Yanındaki komodin de ayrılıp kullanılabiliyor. Beşiğin altındaki alanda yeni bir karyola çıkıyor. Oraya da yeni bir döşek orayı alıp genç odası yatağı yapıyorsunuz. Çocuk o yatağı da üniversiteye gidene kadar kullanıyor.
Yani şifonyer diye girdik, odanın tamamını aldık çıktık. Adlıklarımız da birebir fotoğraftakilerin aynısı. Üstüne uyku setini de aldık. Beşiğin döşeği hediye geldi.
Şimdi evdeki yedek dolapla yatağı bir öğrenci evi bulduk, ona hediye edeceğiz. Güle güle kullansın.
SenceKızlar ya bisi sorcam bebis hep kasıktan vurur benim genelde de iyice asagidan vuruyor gibi geliyor bugun azda yoruldum kasıklarım agridı birazcık nerdeyse rahimden vuruyor böyle olan var mı
Evet aynen. İkinci olursa orayı da yatak yapabiliyoruz. Yoksa yüklük ya da oyuncaklık yaparım diyorum.Güle güle kullanın canım.
Beşiğin çalışma masası olması fikrine bayıldım.
Bu arada yatağın altında da büyükçe çekmece var sanırım, orası da tam bir oyuncak alanı.
2. bir çocuk olursa sanırım yatak da koyulabiliyor oraya dii mi?
Yaa biz senle aynı seyleri yasiyoruz pesinden geliyorum resmen
Yaa ne güldüm valla tek saglikli olsunlarda napalim kasıgıma agırlık biniyor resmenZEYNEPP5555
Bırde ben yatıyorum veya oturruyorum ya ıcerıde sankı ayakalrı sallıyor boyle
Lalalalalaaallaaallalalalallaaaa
Ayagın bırı soylemesı ayıp popo delıgınde bırıde vajına da hissedilir mı?
Vallaaahıı yaa yok boyle bısey bıan aa aa dıyroum
Ben artık acık konuacam bana kızmayınYaa ne güldüm valla tek saglikli olsunlarda napalim kasıgıma agırlık biniyor resmen
YaaaaBen artık acık konuacam bana kızmayınişerken bıle ordan kolu bacagı sarkacak gıbı gelıyor
Yaaaagözünü seveyim 37 den önce dogurma sen kacta dogurursan bende pesinden gelecekmisim gibi hissediyorum
Sakin olun sizden önce biz varııızzYaaaagözünü seveyim 37 den önce dogurma sen kacta dogurursan bende pesinden gelecekmisim gibi hissediyorum
Ahh bebegım ınaallahh saglıkla gelsınlerSakin olun sizden önce biz varııızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?