kızlarımmm tek tek alıntılamadım.çooooook teşekkür ediyorum.allahım sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin

ancak girebildim sayfaya.kan sonucunu aldıktan sonra endokrin doktoruna gittim.kan pıhtılaşmamdan ötürü de hematoloji doktoru kontolünde olmak istedim kendi kararımla o yüzden dahiliye doktoruna gittim.dahiliye sevk edince gidilebiliyor hematolojiye buradaki hastanede..araştırma hastanesi olunca işler çok zaman alıyor pertim çıktı.eve geldim progestanın etkisiyle kütttt yatmışım ancak kendime geldim

Oohh miss bende sabaha kadar mısıl mısıl uyumayı ozledım yatarken zorlanıyorum artık dün gece yag masaj felan okk ama gözum dalıyor bır darlanma ıle acıyorum gözum ü ayyokk olmadı kalkmam lazım dıyorum 1 dk felan otuurp nasıl ne sekıl yatabılırım dıe hesap edıyorumnyastıklar altımda sekılden sekıle gırıyor offküüff olmadı kalk su ıc 2 yudum ayy galiba wc ye gıtmem lazım en az 7. 8 kere bu skeılde sonra bu gece 5 ıle 8 arası uyumusum heh ohh uyumusum dıyerek kalktım rahatttrahattt yat şimdi sende

Füze gibi. Koydum şimdi ben pilav gibi yapıyorum makarnayı pişiyor şimdi
ayyy bana da üniversite bir arkadaş öğretmişti çok güzel oluyor gerçekten üni zamanı tavuk suyuyla uğraşmamak için tavuk bulyon koymuştu çektirdiği suya..ama çok güzel oluyor gerçekten..afiyet olsun

Ayy zaten yag surerken oldu tirnagim uzamis benim hem lierac hem de bio oilim bitmek uzere ya daha iki ay bile olmadi ki hergun surmuyorumda sinir oldum
Bak lierac 150 ye dusmustu hepsiburada da arada takip et ben yanlarima sürmemistim hic aklıma gelmedi oranın catlayacagı bildigin belime dogru oralar cok fena catladı sürdügüm yerlerde sükur yok simdilik o yuzden genisleyen her yerine sür

ayy cnm kıyamam yaa.allah mükafatını çok güzel verecek inşallah..

ya yatmak güzel ama sonra kalkması çok fena.midem yanıyor,ağzımın tadı çok kötü oluyor.benimde uykusuzlıklarım başladı hemen.gece biraz geç yatıyorum.sabah 5 6 gibi uyanıyorum sonrası gözlerim kapalı olsa da uyku yok
kardeşlerim diyor eyvah 9 ayı nasıl geçireceğiz ki benim adım ailede ve arkadaşlarım arasında defoludur
yazın deniz kenarında güneşin altında boğazı şişen biri gördünüz mü düşünün gebeliğimi

Aaa bakiyim hic bakmiorum hepsiburada ya ben bolca suruyorum ama her gun surme aliskanligi edinemedim bir turlu Yag i da dus ta suruyorum cikmadan iyi oluyo guzel emiyo suremeyenlere fikir olsun

Öyle mi
Bulyon kullanmayalı Asır olmuş gibi hissediyorum. Ama tavuk suyuyla daha da lezzetlenir gerçekten teşekkür ederim

Oyoyyoyyyyy kuzumm yaa kıyamam sen extra dıkkat et kendıne ozaman banada aynı seyi eşim abıme dıo yaa abi bana nıe demeıdnız dıe benım abımım hanımıda romatızma hastası vs
Abı sen yanmışsın bemı nıe yaktın dıo
Abımde dıo kı baktık Derya fıre vermeye basladı elımızde kalacak bızde sana verdık gıttıı

Aralarında ne guzel top gıbı oynuyorlar benımle

Ellerine sağlık canım. Oh valla benim de işler bana ben onlara bakıyorum ya
Sağ ol canım. Senin doğumdan sonra işin bizden fazla olacak ama yardım etmek isteyenin de bizden çok olur diye düşünüyorum, ikize talip çok oluyor çünkü, tecrübeyle sabittir (benim ikizimin olması dışında küçük ikiz kardeşlerimiz yine var. Onlar doğduğunda 19 yaşındaydım.)

Yani sen doğurduğunda da buzdolabını temizlettirecek birini bulursun belki

Arada bir oluyor. Hafta sonları daha çok. Hafta içi çalıştığı için. Ama çok sık olmadığı için beni rahatsız etmiyor
Benim de çok sık değil ama biraz üstğste geldi gözüme battı heralde. Az da hormonlar malummm

Çok güzeller ya. Ben de böyle bir sete sıcak bakmaya başladım. Gerektiğinde gecelik, gerektiğinde pijama. Çok mantıklı
bende öyle düşündüm set 309 gri pijamada 120 lira bana iyi geldi ama seti büyük aldım sanırım 80-90 kilo arasına L miş ben 71 kiloya L aldım 7-8 ay kilonuza göre alın yazıyomuş açıklamada aldıktan sonra gördüm

ama sen büyük parçalar almışsındır büyük ihtimal
Evet ben başlangıcı en büyük parçalardan yaptım. 11 binin 7.500'ü bebek odası takımı, 3600'ü bebek arabası (ikisi de kanz), 12 adet kare bölmeli duvara monte kitaplık, meme ucu gümüş kapak, nem termometresi, 6 adet bebek bakım kitabı, bir de 20 adet dolap askısı var

Ben şu an 83 kiloyum alırsam da L bana küçük gelir diye düşünüyorum. Ben de bir beden büyüğünü alırım sanırım. Beli lastikli ise geniş olsun da dar olmasın daha iyi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…