Öyle mi
Bulyon kullanmayalı Asır olmuş gibi hissediyorum. Ama tavuk suyuyla daha da lezzetlenir gerçekten teşekkür ederim
Kullanma cnm zaten sağlıklı birşey değil.tavul suyuna devam
Birde tabağa aldıktan sonra yoğurt koyuyordu ortasına.Allahım midemin suyu aktı

Ahahha cnm.sende bendensin

BEnde geçen arkadaşa yazdım ikiz olursa nasıl yapacağım diye bakım açısından..
Diyorki Ne edelim toplanıp bakacağız

Ah yavrum yalnızım kimsem yok gelenler de uzun süre duramaz zaten bir tek yardım edebilecek olan annem diğerleri gelemez bile uzaktalar baya Allah büyük yapacağız bir şekilde inşallah sağlık olsun da

Linkliyorum kızlar sizi kimse linklememiş ZEYNEPP5555 valla crocs alacak para nıç yoktu. Düşündüm dedim ki pijama takımı alırsam o paraya şu an daha elzem. Bende bunu aldım. Bir numara büyük aldım ki çorap ayak şişmesi filan olur ya. Sonra giyebilirim umarım denizde filan. Eşim diyor ki daha ucuza da bulurdum ben Coqui 6352 Jumper Kadın Terlik- Sandalet Beyaz-37 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL ay bir de bende her gün yeni çatlaklar O kusur kalsaydı bari

bende var böyle bişey başka marka giyerim diye düşünüyorum rengide beyaz ama 38 numara ayağım şişerse olurmu bilemedim
Valla hep crocs alayım bahane ile sürekli alayım diyordum yıllarca kıyamıyordum paraya ay şimdi hiç para yoktu ben de böyle bir şey aldım bu tarz terliğim yoktu. 38 giyiyorum ben de 39 aldım şişerim şişmezsem bile kalın çorap filan giyerim muhtemelen diye. Daha fazla şişerse de eşimin terliklerini giyerim ne yapayım İnşallah şişmez

Yaa bende direniyorum sona birakirsam o zaman alırım belki diye de crocs lüks kacacak su durumda iyi yapmışsn valla güzel duruyor güle güle kullançatlaklara gelince sagli sollu ikisi de ahni hizada bir sürü var yanlarımda ya gittikce de gidiyor valla

En sonu bebetolara ayırdım yine. Ay bir eşofman beğenmiştim indirim gelir dedim bindirim gelmiş 20 TL artmış sinir oldum almadım. Daha sabah ucuz iken indirim adı altında artırmışlar neyse. Kendime sadece terlik aldım. Yine bebelere çalıştım. Ben ne giyeceğim ya göbek almış gidiyor kilo ile de ilgisi yok gayet iyi bir kilo alımım var bu haftaya nazaran son bir aydır hiç kilo almadım ama göbek büyüdü öne doğru karnımın altı harita. Dün daha azdı bugün püü artmış Zalım deri bari sen yüzümü güldürseydin.

Yaa hic hamile kıyafeti diye bakma nulamıyorsan eger normal bol kesim seylerin büyük.bedenini al olmadı

Boşver hiç kafaya takma çatlakları kuzuların bize kattığı güzellik olarak düşün yağlanmaya bile eriniyorum şimdiye kadar belki 5-6 sefer ancak yağlanmışımdır çatlağım var mı yok mu onu bile bilmiyorum

Ay öyle kafaya taksam da yapacak bir şey yok Ben zaten yağlanmak filan fayda eden şeyler olarak görmüyorum. Yapı meselesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…