Allah esirgesin tövbe deHhaha kıyamam sanaa kız benim boşanmam lazım senin gibi düşünsem haftada üç dört gün spora gider bir de akşam iki kere sofra hazırlıyorum benhafta da bir iki arkadaşlarıyla çıkar, saolsun bi pazarını ayırır
Benimki de yemek te şu an ama iş yemeğiyaaa as ama azcık az
Çocuk olunca düzene de girer zaten kendide öyle diyorAllah esirgesin tövbe de
Olsun bak 1 gün ayırıyor
YaaaYemekse degisir kızmızı cizgim
Heee sonra sıkarım ümüğünü, alırım donuna kadar görür o iblis miblisBir iblis atasözü der kii. Bilirim ben o iş yemekleriniii
Şaka tabiki. Neyse sakinleştim ben biraz gidip makarna yağlayayım kendime
Yok be şaka dedim ya sonra aaaaHeee sonra sıkarım ümüğünü, alırım donuna kadar görür o iblis mibliskendin sakinleştin beni sinirlendirme hadii gitt ye yemeğini
Gezinelim azcık inanıyorum bizde bulucazE yok izni olanı da benim yanı başımda olsa özlüyorumdur belki
Trendyola baktınmı ben biraz karıştırıcam
Hadiii doyur karnını sonra link mink atın üstümüzeYok be şaka dedim ya sonra aaaa
Vakti olmuyor açıkçası canım olsa da Covid nedeniyle gitmiyor. Hastalık olmasa arada çıksın isterdim. Sık değilde ayda bir filan. Kafasını toplar benim ki zaten dağınık.Kızlar eşleriniz bu dönemde arkadaşlarıyla buluşuyormu çıldırcam şuan beni sakinleştirin
Ya aslında onu sıkmak değilde. Kendi çok zorlandığı için istiyor ki sadece onunla ilgilensinBence öyle kuzum bunu da yine bir kuzenimizde yaşadık kız son aylarında çocuğu o kadar çok sıkıyodu ki iki adımdı evlerimiz eşimle bile görüşmesine izin vermiyodu çocuk eşimi arayıp illallah ettim doğursada kurtulsam dedi inan
Güzeller kuzum iyi günlerde kullan inşallah
Hadi bulalım artık yaaGezinelim azcık inanıyorum bizde bulucaz
Aaa işte o zaman o sancıyı adama bağlatırımBugun takıp ettıgım dr videosunda anlatıyordu oda erkek dr
Odada esi sancı cekerken baba arkdasıyla fener macı ızlıyordu bu gozler neler gordu dıyordu ondan sonra Bana hersey normal gelmeye basladı
Füze gibi.Hadiii doyur karnını sonra link mink atın üstümüze
Oo bizimki hiç kobit demez hiiiçVakti olmuyor açıkçası canım olsa da Covid nedeniyle gitmiyor. Hastalık olmasa arada çıksın isterdim. Sık değilde ayda bir filan. Kafasını toplar benim ki zaten dağınık.
Aynen yaa adam neler anlatıyor şok oldum bırde kadının sancı cektıgı odadaAaa işte o zaman o sancıyı adama bağlatırımcidden o kadar olmasın ya. Tamam benim gibi hissetmesini benim gibi yaşamasına imkan yok zaten ama bu fazla
Beterin beteri var kızBugun takıp ettıgım dr videosunda anlatıyordu oda erkek dr
Odada esi sancı cekerken baba arkdasıyla fener macı ızlıyordu bu gozler neler gordu dıyordu ondan sonra Bana hersey normal gelmeye basladı
Valla yavrum ben sebze yerken o karşımda pizzaları götürüyor bir de bana soruyor hangisini yesem diyeYaaa
Ben de makarna yağlim napim o dışarlarda yesin
Eşim dikkat eder ya o da hassas o konuda Allah tan.Oo bizimki hiç kobit demez hiiiç
Bi de sana mı soruyoValla yavrum ben sebze yerken o karşımda pizzaları götürüyor bir de bana soruyor hangisini yesem diyecipsler çikolatalar oooo oooo… dışarıda yese daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?