Allah esirgesin tövbe de
Olsun bak 1 gün ayırıyor

Bir iblis atasözü der kii. Bilirim ben o iş yemekleriniii
Şaka tabiki. Neyse sakinleştim ben biraz gidip makarna yağlayayım kendime
Heee sonra sıkarım ümüğünü, alırım donuna kadar görür o iblis miblis kendin sakinleştin beni sinirlendirme hadii gitt ye yemeğini

Kızlar eşleriniz bu dönemde arkadaşlarıyla buluşuyormu çıldırcam şuan beni sakinleştirin
Vakti olmuyor açıkçası canım olsa da Covid nedeniyle gitmiyor. Hastalık olmasa arada çıksın isterdim. Sık değilde ayda bir filan. Kafasını toplar benim ki zaten dağınık.

Ya aslında onu sıkmak değilde. Kendi çok zorlandığı için istiyor ki sadece onunla ilgilensin kaynanam kimseye bırakmıyor valla. Eşimin suyunu çıkarıyor zaten. Ben isterdim ki arkadaşları ile arada görüşsün garibimin vakti yok

Bugun takıp ettıgım dr videosunda anlatıyordu oda erkek dr
Odada esi sancı cekerken baba arkdasıyla fener macı ızlıyordu bu gozler neler gordu dıyordu ondan sonra Bana hersey normal gelmeye basladı
Aaa işte o zaman o sancıyı adama bağlatırım cidden o kadar olmasın ya. Tamam benim gibi hissetmesini benim gibi yaşamasına imkan yok zaten ama bu fazla

Valla yavrum ben sebze yerken o karşımda pizzaları götürüyor bir de bana soruyor hangisini yesem diye cipsler çikolatalar oooo oooo… dışarıda yese daha iyi
Bi de sana mı soruyo ay çok alemmiş
Sen Bi doğur sen de onun karşısında yersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…