Sen fazla hassassın sana bu lazımdı zaten başka türlü olmazdıEşim dikkat eder ya o da hassas o konuda Allah tan.
Sinir bozucuAynen yaa adam neler anlatıyor şok oldum bırde kadının sancı cektıgı odada
Ay sorma pide mi söylesem hamburger mi. Yemiyor ya benim yaptığım yemekleri özellikle sebze yemiyor yani. Evde ise dışarıdan söylüyor. Sorsan benim yüzümden çok çekiyorBi de sana mı soruyoay çok alemmiş
Sen Bi doğur sen de onun karşısında yersin
O benden de fazlaSen fazla hassassın sana bu lazımdı zaten başka türlü olmazdı
Anılara bak yaaaAy sorma pide mi söylesem hamburger mi. Yemiyor ya benim yaptığım yemekleri özellikle sebze yemiyor yani. Evde ise dışarıdan söylüyor. Sorsan benim yüzümden çok çekiyorya dedim pardon ne istesen yiyorsun zaten derdin ne çeken benim. Rahat yiyemiyormuş daha ne kadar rahat olacaksa hayırlısı kuzum ya hayırlısı ile doğuralım sağlıkla da bakcaz artık
Yaa oyle ınsan cocugu doguramazkı sinirdenBeterin beteri var kız
Yaa duymuştum öyle yapan da hiç denemedim baby farklı oluyomu ki oyleeFüze gibi.Koydum şimdi ben pilav gibi yapıyorum makarnayı pişiyor şimdi
Benim eşim gitmiyor virüs yuzunden geçen maça bilet ais diyor unuttum bebisi sonra hemen vazgeçmiş bilet yandı ama diyorKızlar eşleriniz bu dönemde arkadaşlarıyla buluşuyormu çıldırcam şuan beni sakinleştirin
Geçer kuzum endişe etmeAyy kizlar bisi sorcam yanlislikla tirnagimla gobegimi cizdim kirmizi iz oldu orda ya gecer mi kalir mi catlar mi cok korktum
Ama o da çok kalabalık yerler yaa o da olmazBenim eşim gitmiyor virüs yuzunden geçen maça bilet ais diyor unuttum bebisi sonra hemen vazgeçmiş bilet yandı ama diyor
Daha lezzetli olduğunu düşünüyorum çünkü haşlama suyuyla birlikte besin değeri de kaybolmamış oluyor kuzumYaa duymuştum öyle yapan da hiç denemedim baby farklı oluyomu ki oylee
Deniyim bakiyim ben seviyorum cok makarnaDaha lezzetli olduğunu düşünüyorum çünkü haşlama suyuyla birlikte besin değeri de kaybolmamış oluyor kuzum
Ayy saol baby insallahGeçer kuzum endişe etme
Aaa süt mü hiç duymadım cehalet miDeniyim bakiyim ben seviyorum cok makarnao cektirme isini de sutle yapiyorum arada mac&cheese niyetine deneyebilirsin guzel oluyo oyle de
Gecer gecer krem sür yumusar azcıkAyy kizlar bisi sorcam yanlislikla tirnagimla gobegimi cizdim kirmizi iz oldu orda ya gecer mi kalir mi catlar mi cok korktum
Kiz ne cehaleti allahin makarnasi iste sutle cektirip icine tereyag kasar atiyon cok guzel oluyoAaa süt mü hiç duymadım cehalet mi
Ayy zaten yag surerken oldu tirnagim uzamisGecer gecer krem sür yumusar azcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?