Yarın ne var bimdee kızz kÇırmışımYarın bimi unutmayın bu bir hatırlatma iletisidiiiiiiirrr
o zaman 165 boy 71 kiloya L iyi bence bir an önce gelsede denesem177 boy kilo 79
xl aldım hafif bol oldu ama ben sıkı sıkı sevmem zaten tam istediğim gbi oldu bana
Organik bebek takımları çorap falan kuzumYarın ne var bimdee kızz kÇırmışım
Ne verdiniz kızlar pijama mıo zaman 165 boy 71 kiloya L iyi bence bir an önce gelsede denesem
Bence de iyi olur canm ama işte üşütecek gibi şeyler hep üstüne hırka bakıyorum ne olur ne olmazo zaman 165 boy 71 kiloya L iyi bence bir an önce gelsede denesem
Yarın bimdeyiz o zmanOrganik bebek takımları çorap falan kuzum
3 gunluk ındırıme gırdı ındırım sepete at favorılere ekle ve bekleeeYarın bimdeyiz o zmankeşke küvet şu tarihte gelecek deseler de almasam şu trendyoldan pahalı pahalı
Yavrum hastanede zTen fulll cayır cayır yakıyorlar sen ılk cıktıgın an amelıyat olursan üşürsün o zaman da sararlar senı ıyıce kendıne gelınce de gecer kısa kollu bıle durulurBence de iyi olur canm ama işte üşütecek gibi şeyler hep üstüne hırka bakıyorum ne olur ne olmaz
Ay sorma yaaa ama beklersen Kasım da yine indirim olur bnceYarın bimdeyiz o zmankeşke küvet şu tarihte gelecek deseler de almasam şu trendyoldan pahalı pahalı
Hmm hayırlı olsun inşallah
Amin canım inşallah Bol olsun da dar olmasın yavrum valla ev için ekstra pijama alıcam bir türlü bedeni hayal edemiyorum acaba göbek kalırmı gitmiş olurmu karışık işler keşke iade için doğum sonrasına şans verseler biz hamişlereHmm hayırlı olsun inşallahbnde verdim dediğim yerden sipariş bakalım nasıl bişey gelcek. 1.70 e 74 kilo L aldım bende satıcı da yazmış hani doğru hesapladınız mı doğum sonrası tahmini kiloya göre hesaplayınız bedeninizi diye uyarıyor yani. Ben L anca olur diye düşünüyorum ya rahat rahat
O yerden Bi tane de pijama verdm Bn o da L.Amin canım inşallah Bol olsun da dar olmasın yavrum valla ev için ekstra pijama alıcam bir türlü bedeni hayal edemiyorum acaba göbek kalırmı gitmiş olurmu karışık işler keşke iade için doğum sonrasına şans verseler biz hamişlere
Offf ınsan kızıyor sinirleniyor ewett haklısın vallaayaa. Tuh kotu olmus bol sıcak sıvı al canımm bolbol dınlen neyse artık yapacak bıseu yokkızlar yarın kontrolüm var saat 10da alışverişe daldık unutuyodum nerdeyseeşim 5gündür gripti test verdi negatifti baya ayrı takıldık hep maskeyle oturdu ayrı yedik yemeği ayrı yattık evi sürekli havalandırdık ama bugn benimde boğazım batmaya başladı napıcam ya başımda ağrıyor eğilince fln resmen grip geliyor çok canım sıkıldı eşime çok kızgınım buz gibi havada köye gtti kendi hasta oldu benide etti
sağol canım aynen yapacak bişey yok cumada aşı oluyum diyodum ya iyileşmeden onuda olamamOfff ınsan kızıyor sinirleniyor ewett haklısın vallaayaa. Tuh kotu olmus bol sıcak sıvı al canımm bolbol dınlen neyse artık yapacak bıseu yok
Aynen mecbur ertekeyeeceksın RABbım beterınden korusun canım aman dıkkat et kendınesağol canım aynen yapacak bişey yok cumada aşı oluyum diyodum ya iyileşmeden onuda olamam
Gunaydın sızlere yavrumGünaydın kızlarım
Kuzum tam kelin ilacı olsa vaziyetindeyiz sanırım artıkGunaydın sızlere yavrumben halen gecede kaldım
Off yaa bana bısey dıyın onu yapayım
Psıkolojı kalmadı bende basımda 3 yaatıkla oturur vaziyette yım kafamı yastıga koyamıyorum bırde uzerımı ortemıyorum denedıgım zaman aankı üzerıme ölu topragı atılıyor gibi daralma geliyor gerı kalkıyorum
Bu sefer de sinirlerim bozuluyor okuyorum kendımı de rahatlaya bılmem ıcın herseyı deniyorum ama yokk ne olacak bu sekılde yatamamak bana akıl verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?