Geçmiş olsun canım sen mikrobu yaklamya çalış yukardayken tuzlu suyla gargara yap hemen. Bu durumlar beni de üzüyor biz de tüp bebeğe başladıgımızda eşime dedimki kendni koru bak korona olmak istemiyorum o da hastaneye gitmek zorunda kaldı dedesi hastaydı vs sürekli acildeydi ve koviiddd olmustuk sülalecek 2 ay ertelenmişti tedavimiz ama yine kısmet böyleymiş diye kendmi telkin ettm olacagı varsa oluyor bir şekilde kaçamıyor insan şimdi de tam grip olma mevsimi dikkat et canm

Günaydın millet. Hiçbirimizde uyku sancısız gün kalmadı artık inleye inleye yatıp kalkıyoruz. Rahat olun yanlız değilsiniz
Hadi ben Bime gidiyorum girin koluma da düşmeyelim
Hiç uyuyamadım bugün. Düzgün uyuyamazsam şekerim de yüksek çıkıyor ay sinir bozucu. Kendi kendini besliyor bu şey. Oh oh git valla ben yine fotoğraflara talim

Geçmiş olsun canım ya hamile iken hepsi çok zor

Takım benim Bime gelmemiş kocam sonra başka Bime götürürse bulursam alırım tek alt yarım kollu zıbın falan var da onları almak istemedim.
Bunları aldım kendime valize koyayım diye organik atleti külodu çorabı. Babylere de şu minnak çorapları aldım renkleri yiyin

Eklentiler

• IMG_20211012_092825.webp
    43,9 KB · Görüntüleme: 38
Ay tam yemelik cidden iyi günlerde kullan kuzum. Mis mis görünüyor. Benim koca gece gelecek bim kapanmış olur

Günaydın kızlar

Bizim bimi sevmiyorum çok hamile geliyo ya yağmalanmış yine çorap ve alt alabildim sadece o takımı istiyodum adama dedim sabah kalabalık mıydı yine. Bebek ürünü olunca çok kalabalık oluyor dedi

Eklentiler

• 8C0AC0ED-A726-453A-8FC7-582A9372A77D.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 33
Yatamıyorum dıe dr umla da yazıstım
Gayet sakin bir gece ansızın sende dogruurusun dıe gülümseyerek yazmıs
Sanki kalp atısım degısıyor yatınca anlamadıım ama tek düşündüğüm ne kadar sure de gecer bu durum

Kız bizde de yoktu anlamadım. Ama senin şu attığın öoraplardqn da alacaktım onu da bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…