Geçmiş olsun canım sen mikrobu yaklamya çalış yukardayken tuzlu suyla gargara yap hemen. Bu durumlar beni de üzüyor biz de tüp bebeğe başladıgımızda eşime dedimki kendni koru bak korona olmak istemiyorum o da hastaneye gitmek zorunda kaldı dedesi hastaydı vs sürekli acildeydi ve koviiddd olmustuk sülalecekkızlar yarın kontrolüm var saat 10da alışverişe daldık unutuyodum nerdeyseeşim 5gündür gripti test verdi negatifti baya ayrı takıldık hep maskeyle oturdu ayrı yedik yemeği ayrı yattık evi sürekli havalandırdık ama bugn benimde boğazım batmaya başladı napıcam ya başımda ağrıyor eğilince fln resmen grip geliyor çok canım sıkıldı eşime çok kızgınım buz gibi havada köye gtti kendi hasta oldu benide etti
Hiç uyuyamadım bugün. Düzgün uyuyamazsam şekerim de yüksek çıkıyorGünaydın millet. Hiçbirimizde uyku sancısız gün kalmadı artık inleye inleye yatıp kalkıyoruz. Rahat olun yanlız değilsiniz
Hadi ben Bime gidiyorum girin koluma da düşmeyelim
Geçmiş olsun canım ya hamile iken hepsi çok zorkızlar yarın kontrolüm var saat 10da alışverişe daldık unutuyodum nerdeyseeşim 5gündür gripti test verdi negatifti baya ayrı takıldık hep maskeyle oturdu ayrı yedik yemeği ayrı yattık evi sürekli havalandırdık ama bugn benimde boğazım batmaya başladı napıcam ya başımda ağrıyor eğilince fln resmen grip geliyor çok canım sıkıldı eşime çok kızgınım buz gibi havada köye gtti kendi hasta oldu benide etti
Günaydın bebekGünaydın kızlarım
Gııızz beddua mı ettinizHiç uyuyamadım bugün. Düzgün uyuyamazsam şekerim de yüksek çıkıyoray sinir bozucu. Kendi kendini besliyor bu şey. Oh oh git valla ben yine fotoğraflara talim
Ay tam yemelik ciddenTakım benim Bime gelmemişkocam sonra başka Bime götürürse bulursam alırım tek alt yarım kollu zıbın falan var da onları almak istemedim.
Bunları aldımkendime valize koyayım diye organik atleti külodu çorabı. Babylere de şu minnak çorapları aldım renkleri yiyin
Niye edelim valla foti atıyorsunuz hoşuma gidiyor benimGııızz beddua mı ettiniz
Sağol canısımAy tam yemelik ciddeniyi günlerde kullan kuzum. Mis mis görünüyor. Benim koca gece gelecek bim kapanmış olur
Yatamıyorum dıe dr umla da yazıstımKuzum tam kelin ilacı olsa vaziyetindeyiz sanırım artıkyastıklarla sağa sola dönmek sürekli uyanmak demek. Kalça kemik ağrılarını saymıyorum bile sabahın 6sında ağlayarak uyandım. Bugün kalça ağrılarını hafifletecek yoga denerim inşallah işe yarar
Ama senin durumun biraz daha psikolojik mi? Bilemedim, panik gibi anlattıklarınneyin tetiklediği önemli Bi şeyden mi etkilendi acaba
Dün herkes kayboldu bugün herkes girdiği trendyol siparişlerini atsınNiye edelim valla foti atıyorsunuz hoşuma gidiyor benim
Kız bizde de yoktu anlamadım. Ama senin şu attığın öoraplardqn da alacaktım onu da bulamadımGünaydın kızlar
Bizim bimi sevmiyorum çok hamile geliyo yayağmalanmış yine çorap ve alt alabildim sadece o takımı istiyodum adama dedim sabah kalabalık mıydı yine. Bebek ürünü olunca çok kalabalık oluyor dedi
Gelmiş bizimkine ama bitmiş valla başka bim görürüm inşallahKız bizde de yoktu anlamadım. Ama senin şu attığın öoraplardqn da alacaktım onu da bulamadım
Ben attım. Sepetimde bir şeyler varda bakalım alayım mı diye düşünüyorumDün herkes kayboldu bugün herkes girdiği trendyol siparişlerini atsın
Ben hususi gezmicem sonra koca götürürse kaldıysa alırız artıkın napalım buna da şükürGelmiş bizimkine ama bitmiş valla başka bim görürüm inşallah
Hani nere attın ben görmedimBen attım. Sepetimde bir şeyler varda bakalım alayım mı diye düşünüyorum
Terlik aldım dedim yaHani nere attın ben görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?