Ay onlar yıkanıyor zaten yıkayıp kullanan vardı miss 30 da bişe olmaz ki zaten. Tertemiz kullan. YerleştircekmisinKızlar organizerleri yıkadım sorun yok30 derece kısa programda yıkadım
Ben de yoldayım doğum yapan arkadasıma gidiyorum taze bilgiler almayaBen hususi gezmicem sonra koca götürürse kaldıysa alırız artıkın napalım buna da şükür
Yerleştireceğim önünden ya ortada kaldı her şey. Annem de göndermiş battaniye filan. Önce onlar sonra kıyafetler hastaneye gidecek olanları paketleyeceğim kilitli buz dolabı poşeti de sipariş verdim dün koroplast ekstra büyük boy yapmış onlardan aldım onlara koyacağım hastaneye gidecekler toz olmasın diye. Sanırım aldığım düzenleyici bana kalacakAy onlar yıkanıyor zaten yıkayıp kullanan vardı miss 30 da bişe olmaz ki zaten. Tertemiz kullan. Yerleştircekmisin
Hepiciği çok güzel hayırlı olsun kuzumBende durum bu kızlar
Aaa taze anayaBen de yoldayım doğum yapan arkadasıma gidiyorum taze bilgiler almayayol üstünde görürüm belki dedim
Ohh hazırlandın bişe kalmadı darısı bizlereeeeYerleştireceğim önünden ya ortada kaldı her şey. Annem de göndermiş battaniye filan. Önce onlar sonra kıyafetler hastaneye gidecek olanları paketleyeceğim kilitli buz dolabı poşeti de sipariş verdim dün koroplast ekstra büyük boy yapmış onlardan aldım onlara koyacağım hastaneye gidecekler toz olmasın diye. Sanırım aldığım düzenleyici bana kalacakıslak mendillerini de sipariş verdim of çok pahalı idi
Ohhh kızıma hepsini güle güle kullan yavrumBende durum bu kızlar
Eksikler çokta haftam 30 a dayandı artık hareket etmekte zor. Ufak ufak ancak yol alırımOhh hazırlandın bişe kalmadı darısı bizlereeee
Kız niye indirimli niye almadın hangi marka
İyi hadi bakalım poiilerine iyi gelsinEksikler çokta haftam 30 a dayandı artık hareket etmekte zor. Ufak ufak ancak yol alırımHep aynı idi bayadır bakıyorum bulunmuyor bile waterwipes aldım ama az büyüsün tostikler sleepy alacağım ya da baby turco filan.
Hadi inşallahİyi hadi bakalım poiilerine iyi gelsin
Kız bizde de yoktu anlamadım. Ama senin şu attığın öoraplardqn da alacaktım onu da bulamadım
Ben sana üzülmüyom hacı sen istersen aldırırsın Bi alo bitti
Bende sımdı gorunce heveslendim aldırdım coraplar dan
Kızlarr vallahı keskee gonderebılme sansım olsa kargo ıle ıletırdım herkese esım ızınlı bugun ve yarın ama burası farklı bır mecra isim adres vs sıkıntısı olmasaydı seve seve yardımcı olurdumBen sana üzülmüyom hacı sen istersen aldırırsın Bi alo bittigüle güle kullansın bal kız tabi
Ama şuKilya uzak diyo kimsesi de yok benim gibi, ZEYNEPP5555 kocası olmadan gidemez falan
Kız var ya elimiz kolumuz bağlı ne değişik bişe dışarı tek başına çıkmaya korkuyorum. Fıldır fıldır gezerdim ben aahh ahhh
Sorma ya böyle göründüğüme bakmayın yürümeyi pek severimBen sana üzülmüyom hacı sen istersen aldırırsın Bi alo bittigüle güle kullansın bal kız tabi
Ama şuKilya uzak diyo kimsesi de yok benim gibi, ZEYNEPP5555 kocası olmadan gidemez falan
Kız var ya elimiz kolumuz bağlı ne değişik bişe dışarı tek başına çıkmaya korkuyorum. Fıldır fıldır gezerdim ben aahh ahhh
Tek sakın cıkma zaten kuzu amann alllah korusun dedıgın gıbı bı aksılık olur felan degmez sen bebbıslere ıyı bak alırısn herseyylerıni bır tıklaSorma ya böyle göründüğüme bakmayın yürümeyi pek severimyine de dedim gideyim ben eşim çok kızdı. Ben ne kadar dikkat ediyorum da sen bim peşine mi düştün filan falan dedim Allah dan bir şey olur şimdi otur evinde hayırlısı olsun nasip diyelim artık hatunlar
Az kaldı sonra Bebelerin le de gezersın fıldır fıldırBen sana üzülmüyom hacı sen istersen aldırırsın Bi alo bittigüle güle kullansın bal kız tabi
Valla oyle bugün de mesaici yine kaldm.ben evde neyse a101 daha önemli benim icin carsaf ve battaniye almam gerek onsallah şoktaki babul gibi olmaz.yineBen sana üzülmüyom hacı sen istersen aldırırsın Bi alo bittigüle güle kullansın bal kız tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?