A101e de geliyordu dimi bişeylerValla oyle bugün de mesaici yine kaldm.ben evde neyse a101 daha önemli benim icin carsaf ve battaniye almam gerek onsallah şoktaki babul gibi olmaz.yine
Aynen aynn su patik corap varya onlardan almak istiyorum nohut battaniye bide carsafı iyiyse ondan alıcam sözde esim nöbetten çıkıyor.bakalim yetisirim insallahA101e de geliyordu dimi bişeyler
2 bebeyle de ne fıldır fıldır gezerim dimiAz kaldı sonra Bebelerin le de gezersın fıldır fıldır
Gezersın gezersınnn bırını kocan bırını sen alırısn2 bebeyle de ne fıldır fıldır gezerim dimi
İyi günlerde güzel guzel kullansın giysin ins. Gozunaydin maşallah büyümüş ins çabucak boğaz agrinda atlatırsın .Eki Görüntüle 2931822 günaydın hanımlar bende bi alt bi takım bide yarım kollu badi aldımkontrolden geldim şimdi bebeğim iyi çok şükür 1200gr 36cm olmuş başı sol kasığımda zaten orda hafif ağrım oluyodu baskı yaptığı için olabilirmiş proluton iğneyi ve fitili bıraktık artık 32.haftada tekrar gidicem biraz boğazım ağrıyo ve acıyo inşallah daha kötüleşmem benden haberler böyle
Sağol canım inşallahİyi günlerde güzel guzel kullansın giysin ins. Gozunaydin maşallah büyümüş ins çabucak boğaz agrinda atlatırsın .
Güle güle kullansın bebiş yavrumEki Görüntüle 2931822 günaydın hanımlar bende bi alt bi takım bide yarım kollu badi aldımkontrolden geldim şimdi bebeğim iyi çok şükür 1200gr 36cm olmuş başı sol kasığımda zaten orda hafif ağrım oluyodu baskı yaptığı için olabilirmiş proluton iğneyi ve fitili bıraktık artık 32.haftada tekrar gidicem biraz boğazım ağrıyo ve acıyo inşallah daha kötüleşmem benden haberler böyle
İnşallah Bi fırtlatıp gözümüzün önüne koyalım da sağlıklaGezersın gezersınnn bırını kocan bırını sen alırısn
Eşin nöbetten çıkıyo ama gelmesi geçi buluyor muAynen aynn su patik corap varya onlardan almak istiyorum nohut battaniye bide carsafı iyiyse ondan alıcam sözde esim nöbetten çıkıyor.bakalim yetisirim insallah
Ayy ısteee hersey o an içinİnşallah Bi fırtlatıp gözümüzün önüne koyalım da sağlıkla
Masallahh masallahh Nisan bebeklerı buyuyor ve cogalıyor şükür RabbimızeEki Görüntüle 2931822 günaydın hanımlar bende bi alt bi takım bide yarım kollu badi aldımkontrolden geldim şimdi bebeğim iyi çok şükür 1200gr 36cm olmuş başı sol kasığımda zaten orda hafif ağrım oluyodu baskı yaptığı için olabilirmiş proluton iğneyi ve fitili bıraktık artık 32.haftada tekrar gidicem biraz boğazım ağrıyo ve acıyo inşallah daha kötüleşmem benden haberler böyle
Benım dr um da yarın ıcın cagırdı ılacım bıttıgı ıcın 1 hafta oldu ama kontrolum gecmedı belkı ben gıtmeden yazabilir dedımEki Görüntüle 2931822 günaydın hanımlar bende bi alt bi takım bide yarım kollu badi aldımkontrolden geldim şimdi bebeğim iyi çok şükür 1200gr 36cm olmuş başı sol kasığımda zaten orda hafif ağrım oluyodu baskı yaptığı için olabilirmiş proluton iğneyi ve fitili bıraktık artık 32.haftada tekrar gidicem biraz boğazım ağrıyo ve acıyo inşallah daha kötüleşmem benden haberler böyle
Pişik kremi, daha etkilisini görmedim duymadım bilmiyorumGünaydınbeybiler
Sabah yine çok zor uyandım, geceler çok zor geçiyo
trendyol indirimine baktım da öyle çok kayda değer bi şey bulamadımanne bebek ürünlerine her baktığımda sudocrem diye bi ürün görüyorum, ne işe yarıyo, alınması gereken bi şey mi sizce
9 30 felan olur buda alacak olanların kapması icin yeterli bir süre bide az geldiyse ben aynı battaniyeye gecen civilde baktim 100 tlydi o patik coraplar 13 liraydı baya fark var aradaEşin nöbetten çıkıyo ama gelmesi geçi buluyor mu
Ben aldım elımın altın da bulunsun dıe kuzumGünaydınbeybiler
Sabah yine çok zor uyandım, geceler çok zor geçiyo
trendyol indirimine baktım da öyle çok kayda değer bi şey bulamadımanne bebek ürünlerine her baktığımda sudocrem diye bi ürün görüyorum, ne işe yarıyo, alınması gereken bi şey mi sizce
Canim yazın ben cok kötü gecirmis bu hastaligi sana tek tavsiyem bol bol ılık su ic hic normal su icme bal koy arada limon sık ben hep bununla atlattm gribe dönmüstü ama 2 güne bogazım yumusamıştıEki Görüntüle 2931822 günaydın hanımlar bende bi alt bi takım bide yarım kollu badi aldımkontrolden geldim şimdi bebeğim iyi çok şükür 1200gr 36cm olmuş başı sol kasığımda zaten orda hafif ağrım oluyodu baskı yaptığı için olabilirmiş proluton iğneyi ve fitili bıraktık artık 32.haftada tekrar gidicem biraz boğazım ağrıyo ve acıyo inşallah daha kötüleşmem benden haberler böyle
Öyle yavrum ne yapalımTek sakın cıkma zaten kuzu amann alllah korusun dedıgın gıbı bı aksılık olur felan degmez sen bebbıslere ıyı bak alırısn herseyylerıni bır tıkla
Nasıl 100 yaa ben nohut battaniyeyi ebebekte baya uyguna kadar gördüm sanki hatırlamıyorum ama uygundu. Tabi 101 kadar asla değil de. 100 lira da çokmuş.9 30 felan olur buda alacak olanların kapması icin yeterli bir süre bide az geldiyse ben aynı battaniyeye gecen civilde baktim 100 tlydi o patik coraplar 13 liraydı baya fark var arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?