İyi günlerde güzel guzel kullansın giysin ins. Gozunaydin maşallah büyümüş ins çabucak boğaz agrinda atlatırsın .

Güle güle kullansın bebiş yavrum
Takımı kapabilen Bi sen olmuşsun
Bebişine de maşalllah ne de güzel kilosu
Ama niye hâlâ aylık çağırıyorlar sizi yaa

Masallahh masallahh Nisan bebeklerı buyuyor ve cogalıyor şükür Rabbimıze

Benım dr um da yarın ıcın cagırdı ılacım bıttıgı ıcın 1 hafta oldu ama kontrolum gecmedı belkı ben gıtmeden yazabilir dedım
Carsamba gel canım dedı gıtmısken muanede eder sımdı tekrar gorme heyecanı sardı benıde

Pişik kremi, daha etkilisini görmedim duymadım bilmiyorum al elinin altında bulunsun. Ben mustela aldım kimyasal sız temiz içerik diye ama baktım kızarıklık oluştu yapıştırcam sudocremi

Ben aldım elımın altın da bulunsun dıe kuzum
Ama sem nasıl bısey istiyorsan arastır bı ıstersen

Canim yazın ben cok kötü gecirmis bu hastaligi sana tek tavsiyem bol bol ılık su ic hic normal su icme bal koy arada limon sık ben hep bununla atlattm gribe dönmüstü ama 2 güne bogazım yumusamıştı

9 30 felan olur buda alacak olanların kapması icin yeterli bir süre bide az geldiyse ben aynı battaniyeye gecen civilde baktim 100 tlydi o patik coraplar 13 liraydı baya fark var arada
Nasıl 100 yaa ben nohut battaniyeyi ebebekte baya uyguna kadar gördüm sanki hatırlamıyorum ama uygundu. Tabi 101 kadar asla değil de. 100 lira da çokmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…