Atştırdım da dün öyle bişe bulamadım. Doktor dinlemedim tabi
Yok bütün nar dün yarısı bugün yarısı.
Napyormuş bu da mı erken doğum bütün evren bizi erken doğurmaya zorluyor
Valla ikizler grubunda okumuştum yine nar aşeriyormuş yiyormuş doktor kızmış yeme diye. Yarım ye demiş o da arada. Evet işte maydonoz gibi ödem atıcı özelliği varmış sanırım bende bilmiyorum

Ana maydanoz da yerim ben çok değil ama. Bu kadar ödem atıcı şey yediğim halde niye karpal tünelim oldu
Bak sana diyim bu işler karışık işler

Ana maydanoz da yerim ben çok değil ama. Bu kadar ödem atıcı şey yediğim halde niye karpal tünelim oldu
Bak sana diyim bu işler karışık işler
Bende yiyorum maydonoz yemek içinde salata içinde filan. Zaten çok yenilince zararı olan şeyler hepsi küçük oranlarda öyle etkileri olmuyor. Karpal tünel sendromu sinirlerle ilgili değil mi ödem ile mi ilgili bilmiyorum valla kuzum

Sinirlerim sıkışmış ödem sıkıştırmış görsen gram şişlik yok. Ben bu işten bişe anlamıyorum düşününce sinirlerim bozuluyor aman boşver

Ben bu saatlerde hep acıkıyorum ya yarın yulaf alayım o zaman yoğurtla beraber yiyeyim hangi marka yulafı alıyon? dedim belki senin bu saatlerde yediğin hafif birşeyler vardır sana sorayım

Ben bu saatlerde hep acıkıyorum ya yarın yulaf alayım o zaman yoğurtla beraber yiyeyim hangi marka yulafı alıyon? dedim belki senin bu saatlerde yediğin hafif birşeyler vardır sana sorayım
Kuzum dokuzdan sonra yeme dedi açıkçası ama benim şekerden dolayı yani. En geç onda çerez öğünümü yiyorum. Etininkini kullanıyoruz kuzum memnunuz. Yulaf bebekler içinde iyi hem. Yoğurt yulaf bir küçük meyve doğra içine sen ben çok severim öyle.

Ödem değildir o
Doktorlar ve kaynaklar karpal tünelin el bileğindeki medyan sinirin ödem sebebiyle sıkışması kaynaklı olabileceğini söylüyorlar. Sebepleri arasında da
İkiz gebelik
Genetik yatkınlık(anacımda var)
İltihaplı hastalık varlığı( ankilozan spondilit im var)
Ha bi de meme kanseri( memeden fibrodenom kitle aldırmışlığım var ceviz büyüklüğünde. 1 yıl önce koltuk altımdan da Bi şişlik hissettim ama korktum bu da olası )
Yani bunu zaten olacağı varmış

Yaa geçmiş olsun kuzum muhakkak git meme muayenesi için yine sen doğumdan sonra. Allah korusun. Öyle demeyelim de doğumla geçecek inşallah

Yarın dediğin şekilde yapayım canım çok saol

Yaa geçmiş olsun kuzum muhakkak git meme muayenesi için yine sen doğumdan sonra. Allah korusun. Öyle demeyelim de doğumla geçecek inşallah
Tüp bebebkte ilaçlarla hele ilk başlarda memelerimiz çok doldu ağrıdı acıdı ya. Benim o taraf daha kötüydü. Ama gitsem de kötü bişe duyma ve bunu kabullenme psikolojisine değildim.sonradan Allah nasip ederse giderim de. İnşallah sadece diğeri gibi Bi yağ kitlesidir. Korkudan kulak ardı ettiğim şeyler işte

Çok geçmiş olsun canım inşallah doğumla beraber bütün sıkıntılarından kurtulursun

Aa aldınmı sen bundan. İşin çok kolaylaşıcak hep öyle diyorlar güle güle kullan bebişin sevsin altında paralansın
Eksik parça mı bildirceksin şimdi ne gıcık bişey o yaa
Evet o gün aldım 2. Gün geldi evet kullananları buldum instagramdan sordum tek tek ve arkadasım da almıştı onda da görmustm baya işine yarıyordu umarım benm bebişe de faydalı olur eksik parça bildiricem ama kargo teslim edildi görünmediği için bildiremiyorum Gerçi bizm atölyeden bakıcam orda vardır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…