Valla ikizler grubunda okumuştum yine nar aşeriyormuş yiyormuş doktor kızmış yeme diye. Yarım ye demiş o da arada. Evet işte maydonoz gibi ödem atıcı özelliği varmış sanırımAtştırdım da dün öyle bişe bulamadım. Doktor dinlemedim tabi
Yok bütün nar dün yarısı bugün yarısı.
Napyormuş bu da mı erken doğum bütün evren bizi erken doğurmaya zorluyor
Ana maydanoz da yerim benValla ikizler grubunda okumuştum yine doktor nar aşeriyormuş yiyormuş doktor kızmış yeme diye. Yarım ye demiş o da arada. Evet işte maydonoz gibi ödem atıcı özelliği varmış sanırım sanırımbende bilmiyorum
Bende yiyorum maydonoz yemek içinde salata içinde filan. Zaten çok yenilince zararı olan şeyler hepsi küçük oranlarda öyle etkileri olmuyor. Karpal tünel sendromu sinirlerle ilgili değil miAna maydanoz da yerim bençok değil ama. Bu kadar ödem atıcı şey yediğim halde niye karpal tünelim oldu
Bak sana diyim bu işler karışık işler
Sinirlerim sıkışmış ödem sıkıştırmışBende yiyorum maydonoz yemek içinde salata içinde filan. Zaten çok yenilince zararı olan şeyler hepsi küçük oranlarda öyle etkileri olmuyor. Karpal tünel sendromu sinirlerle ilgili değil miödem ile mi ilgili bilmiyorum valla kuzum
Ben ilk hamileliğimde yiyordum annem yeme dedi dahada ağzıma sürmedim yoksa çok severim ama niye yeme dedi onu bile hatırlamıyorum şu anNar yiyin
Ödem değildir oSinirlerim sıkışmış ödem sıkıştırmışgörsen gram şişlik yok. Ben bu işten bişe anlamıyorum düşününce sinirlerim bozuluyor aman boşver
Ben bu saatlerde hep acıkıyorum ya yarın yulaf alayım o zaman yoğurtla beraber yiyeyim hangi marka yulafı alıyon? dedim belki senin bu saatlerde yediğin hafif birşeyler vardır sana sorayımCanım genelde acıkmıyorum bu saatlerde ben en çok öğlen acıkıyorum, ama üç kaşık yoğurt bir kaşık yulaf var aslında öğün olarak ben yemiyorum yoğurt ağzımda acılık yapıyor diye bir de çok acıkmıyorum diye. Ayrıca 2 ceviz+10 badem ya da fındık var öğün olarak bana en geç dokuz gibi ye bunları dedi ama geçtiği oluyor kuzum öyle yulaf yoğurt özetle en iyisi
Ben de yemem ya şaka Bi yana her zman yenen meyve değil zaten bizde bu. Eşim bana diye Bi tane almış dedim dün şunu keseyim artıkBen ilk hamileliğimde yiyordum annem yeme dedi dahada ağzıma sürmedim yoksa çok severim ama niye yeme dedi onu bile hatırlamıyorum şu an
Kuzum dokuzdan sonra yeme dedi açıkçası ama benim şekerden dolayı yani. En geç onda çerez öğünümü yiyorum. Etininkini kullanıyoruz kuzum memnunuz. Yulaf bebekler içinde iyi hem. Yoğurt yulaf bir küçük meyve doğra içine sen ben çok severim öyle.Ben bu saatlerde hep acıkıyorum ya yarın yulaf alayım o zaman yoğurtla beraber yiyeyim hangi marka yulafı alıyon? dedim belki senin bu saatlerde yediğin hafif birşeyler vardır sana sorayım
Doktorlar ve kaynaklar karpal tünelin el bileğindeki medyan sinirin ödem sebebiyle sıkışması kaynaklı olabileceğini söylüyorlar. Sebepleri arasında daÖdem değildir o
Yaa geçmiş olsun kuzum muhakkak git meme muayenesi için yine sen doğumdan sonra. Allah korusun. Öyle demeyelim de doğumla geçecek inşallahDoktorlar ve kaynaklar karpal tünelin el bileğindeki medyan sinirin ödem sebebiyle sıkışması kaynaklı olabileceğini söylüyorlar. Sebepleri arasında da
İkiz gebelik
Genetik yatkınlık(anacımda var)
İltihaplı hastalık varlığı( ankilozan spondilit im var)
Ha bi de meme kanseri( memeden fibrodenom kitle aldırmışlığım var ceviz büyüklüğünde. 1 yıl önce koltuk altımdan da Bi şişlik hissettim ama korktum bu da olası)
Yani bunu zaten olacağı varmış
Yarın dediğin şekilde yapayım canım çok saolKuzum dokuzdan sonra yeme dedi açıkçası ama benim şekerden dolayı yani. En geç onda çerez öğünümü yiyorum. Etininkini kullanıyoruz kuzum memnunuz. Yulaf bebekler içinde iyi hem. Yoğurt yulaf bir küçük meyve doğra içine sen ben çok severim öyle.
Tüp bebebkte ilaçlarla hele ilk başlarda memelerimiz çok doldu ağrıdı acıdı ya. Benim o taraf daha kötüydü. Ama gitsem de kötü bişe duyma ve bunu kabullenme psikolojisine değildim.sonradan Allah nasip ederse giderim de. İnşallah sadece diğeri gibi Bi yağ kitlesidir. Korkudan kulak ardı ettiğim şeyler işteYaa geçmiş olsun kuzum muhakkak git meme muayenesi için yine sen doğumdan sonra. Allah korusun. Öyle demeyelim de doğumla geçecek inşallah
Çok geçmiş olsun canım inşallah doğumla beraber bütün sıkıntılarından kurtulursunDoktorlar ve kaynaklar karpal tünelin el bileğindeki medyan sinirin ödem sebebiyle sıkışması kaynaklı olabileceğini söylüyorlar. Sebepleri arasında da
İkiz gebelik
Genetik yatkınlık(anacımda var)
İltihaplı hastalık varlığı( ankilozan spondilit im var)
Ha bi de meme kanseri( memeden fibrodenom kitle aldırmışlığım var ceviz büyüklüğünde. 1 yıl önce koltuk altımdan da Bi şişlik hissettim ama korktum bu da olası)
Yani bunu zaten olacağı varmış
İnşallah. Kimisi doğumla yeniden doğdum diyor neden olmasın dimiÇok geçmiş olsun canım inşallah doğumla beraber bütün sıkıntılarından kurtulursun
Aminn yavrumm inşallahGüzel günlerde kullannn kuzucum çoook güzel maşallah sağlıklı uykuları olsun
Kesinlikle öyleİnşallah. Kimisi doğumla yeniden doğdum diyor neden olmasın dimi
Evet o gün aldım 2. Gün geldiAa aldınmı sen bundan. İşin çok kolaylaşıcak hep öyle diyorlargüle güle kullan bebişin sevsin altında paralansın
Eksik parça mı bildirceksin şimdi ne gıcık bişey o yaa
İnşallahh canımmm benmmya çok güzel annesi...güzel günlerde kullansın inşallah
Sağol kuzum senden de güzel haberler bekliyoruzgözün aydın cnm..herşeyin normal olmasına sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?