Benim Cumartesi günü, 30. haftada görücez minnak kurabiyemiRandevusu yakın olan var mı benim taaaa 3 kasımda ya hiç geçmiyo şu son 2 hafta
Bakalım inşallah kuzuucm evdeki hesap çarşıya uyar umarım bebiş gelmeden büyük işler biter inşallahÇok güzel planlamışsın uygulanırsa valla bak. Halılarını bekleme bişeyler için boyaya başlandığında ver anca kurur havalar soğuk. Arabanı pusetini hallet de bebek odası ile ilgili diğer detaylara çok takılıp üzülme yaa illaki eksikler olucak yavaş yavaş tamamlasın bak çopumuzun odası yokinşallah boyacı işini halledersen hepsi peşpeşe gelir
İnşallah hallolur. Sizin erken doğuracağınızı düşünmüyorumBakalım inşallah kuzuucm evdeki hesap çarşıya uyar umarım bebiş gelmeden büyük işler biter inşallah
Yaa heyecanlı olmaz mı hiç görmedık valla herşeyleri için sabırsızlanmamız çok normalBen varım Salı gunu 4d ultrason için randevu aldım. Allah izin verirse yüzlerini gorebilirsem 3d yazıcıdan çıktısını almayı düşünüyorum yada yansimali kureler var onlardan yaptırmak istiyorum:) görmemişlik olacak belki ama görmedim ilk ya çok heyecanlıyım
Hiç belli olmaz kuzum ya bi anda herşey olabilir diye hazır olmak istiyorum ama kısmet işte inşallah en doğru zamanda gelsinlerİnşallah hallolur. Sizin erken doğuracağınızı düşünmüyorum31 desin daa takvimin doğru
Yaa evet karnıma bakıp bu ben miyim diyorum yıllarca hamilelik hayalleri kurdum hep şuan yaşamak tarif edilemez bir duygu hiç nasip olmayacak sanmıştımBenim Cumartesi günü, 30. haftada görücez minnak kurabiyemisonra da iki haftada bir kontrolümü olacak, 32. haftadan sonra da NST’ye göndericem demişti. Zaman ne çabuk geçiyo daha dün ikili test sonuçlarını konuşuyorduk, şimdi nerelere geldik
Hadi bu ay iyisin kilyacımBenimde 10 gün var kuşum
Halledersin sen o ışığı görüyorum sendeHiç belli olmaz kuzum ya bi anda herşey olabilir diye hazır olmak istiyorum ama kısmet işte inşallah en doğru zamanda gelsinler
Ben emzik bunları almıstm simdi 90 tl yaziyorda indirimde 68 ealmistim canım takip edersen düser yinePhilips Avent Scf17628 0 Bpa Yalanci Emzik 0-6 Ay Karanlıkta Parlar 2li- Pembe Fiyatı, Yorumları - TRENDYOLHayırlı kandiller güzel anneler ben bugün migrosta indirim gördüm minies marka bebek bezi migrosun markası imiş. Araştırdım prima ile eş değer diye yorumlar okudum. Sızdırma şişme bu durumlarda çok iyi diye belirttiler sleepy ile de karsilastirmislar kullanıcılar memnun kalmış. Bende ona istinaden yeni doğan 60 adet olan paketten aldım 35.90 TL fiyatı. Johnson baby şampuan 1000ml ve hediyesi 200ml 16.90 TL ihtiyacı olan varsa uygun geldi bana sizinle paylaşmak istedim. Birde emzik ne alacam bilemedim çok pahalı gerçek emzik diye geçen 89 TL di daha uygun hangisi fikrinize ihtiyacım var
Ay bu şeyler ne zman başlıyor haftada bir nst ye gitme işleriAy yok haftada biri de napcazbenimki 2 haftaya düştü işte tekrar sağolsun
32 den sonra diyorlardıAy bu şeyler ne zman başlıyor haftada bir nst ye gitme işleri
Hadi bakalım inşallahHalledersin sen o ışığı görüyorum sende
Allah32 den sonra diyorlardı
Bol bol yap mutlu oluyoruzHadi bakalım inşallahbilgilendirme yapıciğim sizi de
Teşekkür ederim canım bütün gün buna yogunlastim hangisi daha iyi diye tommee tippee diye marka emzikde buldum 89 TL ikili ama alan oldu mu bilmiyorum.Ben emzik bunları almıstm simdi 90 tl yaziyorda indirimde 68 ealmistim canım takip edersen düser yinePhilips Avent Scf17628 0 Bpa Yalanci Emzik 0-6 Ay Karanlıkta Parlar 2li- Pembe Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Ama emin değilim tabi. Ama şu nst ye ayrı para ödeme olayı doğru mu yaa
Aa hadi hayırlsı dene bakalımBu arada biberonda lansinoha karar verip aldım bakayım pompaya uyuyormu başlığı merak ettm. Baktım ve uymadı
Emzik ve biberonHayırlı kandiller güzel anneler ben bugün migrosta indirim gördüm minies marka bebek bezi migrosun markası imiş. Araştırdım prima ile eş değer diye yorumlar okudum. Sızdırma şişme bu durumlarda çok iyi diye belirttiler sleepy ile de karsilastirmislar kullanıcılar memnun kalmış. Bende ona istinaden yeni doğan 60 adet olan paketten aldım 35.90 TL fiyatı. Johnson baby şampuan 1000ml ve hediyesi 200ml 16.90 TL ihtiyacı olan varsa uygun geldi bana sizinle paylaşmak istedim. Birde emzik ne alacam bilemedim çok pahalı gerçek emzik diye geçen 89 TL di daha uygun hangisi fikrinize ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?