Randevusu yakın olan var mı benim taaaa 3 kasımda ya hiç geçmiyo şu son 2 hafta
Benim Cumartesi günü, 30. haftada görücez minnak kurabiyemi sonra da iki haftada bir kontrolümü olacak, 32. haftadan sonra da NST’ye göndericem demişti. Zaman ne çabuk geçiyo daha dün ikili test sonuçlarını konuşuyorduk, şimdi nerelere geldik

Hayırlı kandiller güzel anneler ben bugün migrosta indirim gördüm minies marka bebek bezi migrosun markası imiş. Araştırdım prima ile eş değer diye yorumlar okudum. Sızdırma şişme bu durumlarda çok iyi diye belirttiler sleepy ile de karsilastirmislar kullanıcılar memnun kalmış. Bende ona istinaden yeni doğan 60 adet olan paketten aldım 35.90 TL fiyatı. Johnson baby şampuan 1000ml ve hediyesi 200ml 16.90 TL ihtiyacı olan varsa uygun geldi bana sizinle paylaşmak istedim. Birde emzik ne alacam bilemedim çok pahalı gerçek emzik diye geçen 89 TL di daha uygun hangisi fikrinize ihtiyacım var

Bakalım inşallah kuzuucm evdeki hesap çarşıya uyar umarım bebiş gelmeden büyük işler biter inşallah

Yaa heyecanlı olmaz mı hiç görmedık valla herşeyleri için sabırsızlanmamız çok normal

Yaa evet karnıma bakıp bu ben miyim diyorum yıllarca hamilelik hayalleri kurdum hep şuan yaşamak tarif edilemez bir duygu hiç nasip olmayacak sanmıştım Allahıma bin şükür isteyen herkese nasip olsun inşallahh bu duygu isteyen hakeden herkes anneliği yaşasın inşallah

Ben emzik bunları almıstm simdi 90 tl yaziyorda indirimde 68 ealmistim canım takip edersen düser yinePhilips Avent Scf17628 0 Bpa Yalanci Emzik 0-6 Ay Karanlıkta Parlar 2li- Pembe Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

Emzik ve biberon için e-Bebek’in kendi markası wee baby var, hem kaliteli hem ekonomik. Onu düşünebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…