- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
- 198
Mamajoo biberonu nasıl ki aceba benim avent biberona uydu basligi ama ilerde biberona devam edip büyütmem gerekirse mamajoo ile devam edebilirim belkiBu arada biberonda lansinoha karar verip aldım bakayım pompaya uyuyormu başlığı merak ettm. Baktım ve uymadı
Hangi kartlar ben kacırdmmmBu arada bu eğitim kartları çok iyi yenidoğandan itibaren 1yaş sonrasına kadar iş görüyor
Öylebişey de mi varAma emin değilim tabi. Ama şu nst ye ayrı para ödeme olayı doğru mu yaa
Valla sanki var öyle biseyAma emin değilim tabi. Ama şu nst ye ayrı para ödeme olayı doğru mu yaa
Niye diğer biberonlarınız uçuyacakmı diye düşünüyorsunuzMamajoo biberonu nasıl ki aceba benim avent biberona uydu basligi ama ilerde biberona devam edip büyütmem gerekirse mamajoo ile devam edebilirim belki
Ona da yarın bakayim o zaman canım sagolasinEmzik ve biberoniçin e-Bebek’in kendi markası wee baby var, hem kaliteli hem ekonomik. Onu düşünebilirsin
Benim uymadı ayrı başlık mı almak gerekir yoksa sağıp biberona dökmek sıkıntı mıMamajoo biberonu nasıl ki aceba benim avent biberona uydu basligi ama ilerde biberona devam edip büyütmem gerekirse mamajoo ile devam edebilirim belki
Ay valla geçen dedi bazı kızlar burda umarım öyle değildirÖylebişey de mi varzaten hastane bizi soyacak çıkana kadar ya
Olmasın yaaaValla sanki var öyle bisey
Görsel çıkmamış mı bende görünmüyor ama ekledimHangi kartlar ben kacırdmmm
Evet ne kartı?Hangi kartlar ben kacırdmmm
Söyle makinenin ki mamajoo bendeki antikolik avent almisken onu kullanmak istiyorum denedim agzı oldu doluyken akitır mı bilmiyorum biberondan biberona bosaltirim en kötü ama oda galiba yok yağı tam gecmiyormus felan dediler biberona devam etmek zorunda kalirsam bendekiler hep 150 ml büyük almam gerekirse belki mamajoo ile dev edebilirim hazir makine de oyken ya i bilmiyorum kafam cok karisik suan bende anlamadm yazkdigimiNiye diğer biberonlarınız uçuyacakmı diye düşünüyorsunuzyedek olsun diye mi
Yok görsel canimGörsel çıkmamış mı bende görünmüyor ama ekledim
Aaa cok güzeis link atabilir misin tekrarBu kartları aldım demiştim link atmıştm da gelince paylaşmadım şimdi çekmecede görünce aklıma geldi
Aaa cok güzeis link atabilir misin tekrar
VışşşşSöyle makinenin ki mamajoo bendeki antikolik avent almisken onu kullanmak istiyorum denedim agzı oldu doluyken akitır mı bilmiyorum biberondan biberona bosaltirim en kötü ama oda galiba yok yağı tam gecmiyormus felan dediler biberona devam etmek zorunda kalirsam bendekiler hep 150 ml büyük almam gerekirse belki mamajoo ile dev edebilirim hazir makine de oyken ya i bilmiyorum kafam cok karisik suan bende anlamadm yazkdigimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?