Ahanda hiç hoşlanmadıgım bir bilgi şuan yağı mı geçmiyormuş amanın napcez şmdi

Haha canım benim valla anlamıs ben anlamamıstmama yag meselesi yanlis olmus anne sutunu ne kadar az transfer edersen okadae iyimis aslinda sagdigin biberonda birakmak en iyisi ama gazlı olursa kolik biberonda vermek mantikli bu sefer bosaltmam gerekecek 6 ay sonra calismayi dusundugum icin biberonadevam ederse cok ozellikli bisey almam artik buyumus oluyor

Bu arada bu haftasonu aldıklarımı göstereyim size de
Owli’miz geldi, puset içinde doktor kontrolümüze giderken giydiririm diye düşündüm.
Pembe kundağımız da uyku için, battaniyeye sarmaktansa içinde uyutmak daha sağlıklı olur diye aldım.
Oyuncağımız e-bebekten, bu haftasonu %40 indirim varmış, biz geçen hafta almıştık
Son olarak da bu suwen’den sabahlık aldım, pijama ve gecelik vardı zaten, artık hastane çantasına koyabiliriz.

Bende 150 tl ye aldm gecen sürdügüm yerlerde bastan beri hic catlak olmadi benim nereye sürmediysem ordan catladm maleseff
Bazen çok gerginlik hissediyorum ben de (çok aşırı yediğimde yani )ondan korktum patlayack gibi oluyorum o kdr para veriyoruz bi faydası vardır ümidiyle artık aldım zaten doğumdan sonra da sürmeye devam etmek gerekiyormuş. He bir de arkadasımın hiç yoktu mesela doğumdan sonra belli olmuş çatlaklar göbek sününce

Hepsi cok güzelmis gule gule kullan insallahUyku icin olanı nerden ve kac tl aldn canım

Çok doğru. Bak ben düşünmemiştim bunu

Ahanda hiç hoşlanmadıgım bir bilgi şuan yağı mı geçmiyormuş amanın napcez şmdi
Hayir hayir dur orda bi yanlis anlama oldu ondan ona aktarmak biraz sıkıntıymıs ne kadar az tramsfer o kadar iyimis kolik biberonla alakali degil yani 1 kere bosaltmaktan da bisey olmaz bence saklayacak olsak bile biberondan posete gececek illa ki

Evet evet ben bu şekilde anladıgım için üzüldm aslnda ben takıntlıyım şimdi vitamin pompda mı kaldı diye kafaya takarım onu mamajoonun yenidoğna uygun başlıgı vardır belki e ebebekten bakayım gidince. E madem öyle biberonu niye aldık ayol

Hepsi çok güzel güle güle kullan canım benim

Ama emin değilim tabi. Ama şu nst ye ayrı para ödeme olayı doğru mu yaa
kızlar benim arkadaşımın hastanesi uzaktaydı.sürekli git gel yapmamak için devlet hastanesine gidiyordu nst için.doktoruna gönderiyordu sonuçları..belki doktorunuzla görüşüp sizde öyle yapabilirsiniz..

Ya evet kilo vermeye baslayincada catlıyormus ne yazik ki...ben yanlarima surmemistim hic baya yan yanlız ve orasi mahvoldu bide.gogsede surmemistim orda da basladi ama sabah aksam duzenli kullaniyorum

Bi kere transferden bişe olmaz YB da poşetler ve kapılardan besleme kapılarına transfer ediliyordu anne sütleri bişe olmaz yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…