Ahanda hiç hoşlanmadıgım bir bilgi şuanVışşşş
Senşn pompandaki mamajoo. Avent biberonun da var o da antikolik. Antikolik olduğu için yağı geçirmeme riski var diyorsun. Ayrıyeten de ml leri hep küçük bebeğin beslenmesine devam edecek olursan büyük alacaksın ve bunu da mamajoo alabilirsin sanırım böyle dedin
32. Haftadan sonra 2 haftada bir gel dedi doktorum, sizede ole der.Ooo sizi erken çağırmaya başladı dmi bana 1 ay verdi yine zalıım drbelki 33te gittiğimde artık 2 hafta sonra gel der dmi keske haftada 1 gel dese
Haha canım benim valla anlamıs ben anlamamıstmVışşşş
Senşn pompandaki mamajoo. Avent biberonun da var o da antikolik. Antikolik olduğu için yağı geçirmeme riski var diyorsun. Ayrıyeten de ml leri hep küçük bebeğin beslenmesine devam edecek olursan büyük alacaksın ve bunu da mamajoo alabilirsin sanırım böyle dedin
Ay umarım benim dr rahaattt biraz sancın olunca ararsın diyecek gibi geliyor32. Haftadan sonra 2 haftada bir gel dedi doktorum, sizede ole der.
Bende 150 tl ye aldm gecen sürdügüm yerlerde bastan beri hic catlak olmadi benim nereye sürmediysem ordan catladm maleseffBeni üzen bi siparş verdim bugün. Ya bi faydası varsa diyeama uyguna aldım gibi
Çok gizellermişBu kartları aldım demiştim link atmıştm da gelince paylaşmadım şimdi çekmecede görünce aklıma geldi
Bazen çok gerginlik hissediyorum ben de (çok aşırı yediğimde yaniBende 150 tl ye aldm gecen sürdügüm yerlerde bastan beri hic catlak olmadi benim nereye sürmediysem ordan catladm maleseff
Zeynep dediAhanda hiç hoşlanmadıgım bir bilgi şuanyağı mı geçmiyormuş amanın napcez şmdi
Bu da güzel favorimdeydi ama diğerini aldım arkdsmda canlısını görünceÇok gizellermişbak benimkiler de bunlardı
Hepsi cok güzelmis gule gule kullan insallahEki Görüntüle 2935191 Eki Görüntüle 2935192 Eki Görüntüle 2935195 Eki Görüntüle 2935197
Bu arada bu haftasonu aldıklarımı göstereyim size de
Owli’miz geldi, puset içinde doktor kontrolümüze giderken giydiririm diye düşündüm.
Pembe kundağımız da uyku için, battaniyeye sarmaktansa içinde uyutmak daha sağlıklı olur diye aldım.
Oyuncağımız e-bebekten, bu haftasonu %40 indirim varmış, biz geçen hafta almıştık
Son olarak da bu suwen’den sabahlık aldım, pijama ve gecelik vardı zaten, artık hastane çantasına koyabiliriz.
oyy oyy güzel... güzel günlerde kullan cnm...Hello teyzelerimm kırk uçurma elbisem nasıl beğendiniz mi (ne demekse artık )
Çok doğru. Bak ben düşünmemiştim bunuHaha canım benim valla anlamıs ben anlamamıstmama yag meselesi yanlis olmus anne sutunu ne kadar az transfer edersen okadae iyimis aslinda sagdigin biberonda birakmak en iyisi ama gazlı olursa kolik biberonda vermek mantikli bu sefer bosaltmam gerekecek 6 ay sonra calismayi dusundugum icin biberonadevam ederse cok ozellikli bisey almam artik buyumus oluyor
Hayir hayir dur orda bi yanlis anlama oldu ondan ona aktarmak biraz sıkıntıymıs ne kadar az tramsfer o kadar iyimis kolik biberonla alakali degil yani 1 kere bosaltmaktan da bisey olmaz bence saklayacak olsak bile biberondan posete gececek illa kiAhanda hiç hoşlanmadıgım bir bilgi şuanyağı mı geçmiyormuş amanın napcez şmdi
Evet evet ben bu şekilde anladıgım için üzüldm aslndaHayir hayir dur orda bi yanlis anlama oldu ondan ona aktarmak biraz sıkıntıymıs ne kadar az tramsfer o kadar iyimis kolik biberonla alakali degil yani 1 kere bosaltmaktan da bisey olmaz bence saklayacak olsak bile biberondan posete gececek illa ki
Hepsi çok güzel güle güle kullan canım benimEki Görüntüle 2935191 Eki Görüntüle 2935192 Eki Görüntüle 2935195 Eki Görüntüle 2935197
Bu arada bu haftasonu aldıklarımı göstereyim size de
Owli’miz geldi, puset içinde doktor kontrolümüze giderken giydiririm diye düşündüm.
Pembe kundağımız da uyku için, battaniyeye sarmaktansa içinde uyutmak daha sağlıklı olur diye aldım.
Oyuncağımız e-bebekten, bu haftasonu %40 indirim varmış, biz geçen hafta almıştık
Son olarak da bu suwen’den sabahlık aldım, pijama ve gecelik vardı zaten, artık hastane çantasına koyabiliriz.
kızlar benim arkadaşımın hastanesi uzaktaydı.sürekli git gel yapmamak için devlet hastanesine gidiyordu nst için.doktoruna gönderiyordu sonuçları..belki doktorunuzla görüşüp sizde öyle yapabilirsiniz..Ama emin değilim tabi. Ama şu nst ye ayrı para ödeme olayı doğru mu yaa
Ya evet kilo vermeye baslayincada catlıyormus ne yazik ki...ben yanlarima surmemistim hic baya yan yanlız ve orasi mahvoldu bide.gogsede surmemistim orda da basladi ama sabah aksam duzenli kullaniyorumBazen çok gerginlik hissediyorum ben de (çok aşırı yediğimde yani)ondan korktum patlayack gibi oluyorum o kdr para veriyoruz bi faydası vardır ümidiyle artık aldım zaten doğumdan sonra da sürmeye devam etmek gerekiyormuş. He bir de arkadasımın hiç yoktu mesela doğumdan sonra belli olmuş çatlaklar göbek sününce
Bi kere transferden bişe olmaz YB da poşetler ve kapılardan besleme kapılarına transfer ediliyordu anne sütleri bişe olmaz yavrumHayir hayir dur orda bi yanlis anlama oldu ondan ona aktarmak biraz sıkıntıymıs ne kadar az tramsfer o kadar iyimis kolik biberonla alakali degil yani 1 kere bosaltmaktan da bisey olmaz bence saklayacak olsak bile biberondan posete gececek illa ki
Kullan kullan canım ne kdr erken o kadar iyiYa evet kilo vermeye baslayincada catlıyormus ne yazik ki...ben yanlarima surmemistim hic baya yan yanlız ve orasi mahvoldu bide.gogsede surmemistim orda da basladi ama sabah aksam duzenli kullaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?