- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
- 198
Valla bana da önüme getiren yok yemekler bebde sadece cok yorulmussam esim topluyor ortalagi bide kahvalti derdimiz var 6 45 te uyaniyoruz esim nobete gidecegi günBenim diyetle birlikte değişti sürekli ayaktayım yahukeşke biri hazırlasa önüme getirse yiyip içip yatsam
İnşallah yavrucummKuzucum benim Allahın izniyle dinlenerek geçicek bu süreç sağlıkla alıcaksın bebeğini kucağına
İçicem inşallahKızz 1 lt cok cok az zorla 2.5 3 e tamamlamaya çalış
Laktozsuz denedin mi canım? Ben de çok sevmem süt meyveli falan yaparım içebilmek için ama laktozsuz la okeyim yaniSüt içemiyorum maalesefdoktor da sabah kahvaltıda iç dedi ama midemi bulandırıyor. Yoğurt verdi işte her öğün bazen onu da ihmal ediyorum Çünkü ağzımda acayip acı tat bırakıyor. Normalde severim ama
Yok sudan olacağını zannetmiyorum su sancıyı azaltmak için aslında kasılmaları azaltıyor bol bol içince. Sen mümkün mertebe 2.5 litreyi bul en azından kuzum. Göğüs karın bel üçü de tetikliyor kasılmaları o yüzden olduğu kadar hızlıca halletmeye çalışHamilelik boyunca çok az su içtim en fazla 1 lt bu da sebep olurmu acaba ya. Magnezyumu ihmal etme dedi dr da çatlak kreminde baya ovalıyıdum dikkat edeeyim kuzum
Amann bi imza attırıveririmadamlara hicbisey yok ki 1 yasina gelsin hemen gidelim diyor bacaklar kollar morluk ocinde hala fitile devam ediyorm bi vucudum kendine gelsin dedim zaten ucretsiz alamiyorum onu dusunuyorum hayat onlara hep toz pembe valla
Bence de hele bi dogsun insllah görücem benbir hafta dayanmazlar sana diyeyim konuşup duruyorlar ama
Ya hazır söylersin bulduğunu yersin yoksa öncede ben yapıyordum ama yorulmuyordum bu kadar açıkçası. Hayırlısı bakalım. Bizim de böyle imiş. Allah ım esirgesin. Önüne hazır gelen hamilelerden olamadıkValla bana da önüme getiren yok yemekler bebde sadece cok yorulmussam esim topluyor ortalagi bide kahvalti derdimiz var 6 45 te uyaniyoruz esim nobete gidecegi gün
Denedim kuzum ben yıllardır ağzıma sürmedim meyveli içebiliyordum gebelikte o da zoorla şimdi de meyve yemek sıkıntıLaktozsuz denedin mi canım? Ben de çok sevmem süt meyveli falan yaparım içebilmek için ama laktozsuz la okeyim yani
Ayy benim ki de öyle hemen gideriz diyo her yanım mosmor sanki kendileri çekiyo her süreci gibi rahat rahatAmann bi imza attırıveririmadamlara hicbisey yok ki 1 yasina gelsin hemen gidelim diyor bacaklar kollar morluk ocinde hala fitile devam ediyorm bi vucudum kendine gelsin dedim zaten ucretsiz alamiyorum onu dusunuyorum hayat onlara hep toz pembe valla
Yaaa sen de kahvaltı mı hazırlıyosun eşine biz her gün 7 de kalkıyoruz kahvaltı hazırlıyorum öyle gidio işeValla bana da önüme getiren yok yemekler bebde sadece cok yorulmussam esim topluyor ortalagi bide kahvalti derdimiz var 6 45 te uyaniyoruz esim nobete gidecegi gün
Oturduğun yerden ayıklayabiliyosan ayıkla eşin atsın makinaya yavrum ver direktifi senİnşallahhh yavrum hala belimi çekiyorlar sanki o hissiyat geçse daha da rahatlıcam
Yaaa bilmiyordm kuzum ben inşallah hepsi kuzu kuzu büyüsün içerde dşarsı çokta güzel değil bu günlerin kıymetini bilsinler orası daha huzurlu
He sormadün de ufaktan yıkmaya başlamıştm keşke hepsni yıkasaydım
Ay çok şükür, hadi bakalım.Aynen kuzum, çıktım şimdi çok şükür her şey yolundaymış. 31+0 bugün bebek 1711 g 42 cm çıktı 1 haftada 160 g almış bu durumda bu beslenmeye öpüp başıma koyarım.. Hareketlerine takılma hareketsizse sorun var demektir dedi.
Yaa aynen hazirliyorm zaten ancak hazirlaniyor kendi 2 gundur kahvaltiliklari dolaba koyuyor bak dikkat et lutfen 2 gundur yerlestiriyorum kahvaltilikları diyoYaaa sen de kahvaltı mı hazırlıyosun eşine biz her gün 7 de kalkıyoruz kahvaltı hazırlıyorum öyle gidio işehiç bişeye de yardımı yok saolsun mutfakta bütün işler bende
Ayy benim eşimde bir şey yapsın gözüme gözüme sokarYaa aynen hazirliyorm zaten ancak hazirlaniyor kendi 2 gundur kahvaltiliklari dolaba koyuyor bak dikkat et lutfen 2 gundur yerlestiriyorum kahvaltilikları diyo
Ah ah hepsi aynı arkadasm bunlarınAyy benim eşimde bir şey yapsın gözüme gözüme sokar
Ben şanslı olanlardanım sanırımAh ah hepsi aynı arkadasm bunların
İşte gece ağrılar artıyor biliyorsun yavrum. Şimdi az daha iyiyim şükür. Çok geç kalktım yataktan zaten. Kargomu almaya geldim mngye. Bugün yatayuvarlana uyuyabilirsem de uyuyarak geçiricem gece uyuyamadım çünkü. Bi akşam yemeği işi var onu da geç hallederim napim
Kargoda ne varrİşte gece ağrılar artıyor biliyorsun yavrum. Şimdi az daha iyiyim şükür. Çok geç kalktım yataktan zaten. Kargomu almaya geldim mngye. Bugün yatayuvarlana uyuyabilirsem de uyuyarak geçiricem gece uyuyamadım çünkü. Bi akşam yemeği işi var onu da geç hallederim napim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?