- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
- 198
Bak sana benimkini anlatiym azcık rahatlaHahh kocanın eline ver işte. Şunu koy şunu yap şunu et de. Bütün kocalar kinliyim hepsine benciller
Valla genellemiyim iyi yaklaşiyim objektif bakiyim diyorum olmuyo. Sonuçta biz sinirimizle onlar da yaptıklarıyla kalıyo. 2 gün uzamaz benim trip de kendimi de biliyorum işte. Uff ne biliyim işte. Çocuklar çocukBende şuan kinliyim çok rahatlar cokkk seninkinin yaptıklarında benimkide aynısı cnm hiç fark yok erkekler üç aşağı beş yukarı aynı huylular
İşte aklınca ona normali buValla hepsi birbirinin aynısı dolabi varken neden koseye koyasin mis gibi ütüler koyarsn
İns şifa olsun cnmŞifa olsun insallah bende sabah ilk doz vuruldum biraz huzursuz oldum bebeğe bisey yapar diye
Şifa olsun seninki de yavrum. Yapma yapma. Benim eşim beni germeseydi daha kafam rahat geçirirdim de işte.Şifa olsun insallah bende sabah ilk doz vuruldum biraz huzursuz oldum bebeğe bisey yapar diye
Kız gülermisin ağlarmısın bunlara tövbeee. Al birini vur ötekine yav bu neBak sana benimkini anlatiym azcık rahatladün yemek yedik aksam 8 e geliyor o kadar yorgunhm ki belim agryior sofrayi bile toplayamadm gittim yattm herseyi topladi etti arkası ameliyat olmus aradı demesin mi esim simdi bi corba yapar getiririm ben yok yok nolcak diyo kapatti git hazır al dedim bana sormadan normalde hayatta bisey demem ama sofrayi toplayamadm ben bu sefer yalvar yakar benle corba yaptı gitti hastaneye
Valla bak ne deyim artık yani adama da söz verdi mesele bir corba deil ama anlamiyorlar gercekten halimiz yok o yuzden bosver takma kafana hic bide onları stres etmeyelim yapılacak bir sürü is varKız gülermisin ağlarmısın bunlara tövbeee. Al birini vur ötekine yav bu neEstağfurullah tövbe yaa
Çok iş varValla bak ne deyim artık yani adama da söz verdi mesele bir corba deil ama anlamiyorlar gercekten halimiz yok o yuzden bosver takma kafana hic bide onları stres etmeyelim yapılacak bir sürü is var
Valla bozma hic aman bosver birkac aya insallah hic takmam ben bebis yeterki saglikli sihhatli gelsin isim yok senle diyorum esime dondurulmusumda var bana bulasma dedimÇok iş varne güzel heveslerimiz de var moralimizi bozuyolar anca
Valla bozma hic aman bosver birkac aya insallah hic takmam ben bebis yeterki saglikli sihhatli gelsin isim yok senle diyorum esime dondurulmusumda var bana bulasma dedim
AynenHadi ama sende kıymak istiyordun o iki pijema icinsaka bi yana valla hazirlanmak lazim
Ay aklıma geldi yazmıştı o kızlar ufak şeyler ama olsun göğüslerini uyarma asla. Bir de çatlak kremi vs kullanırken hızlıca sür çok okşama karnını belini kuzum. Sıcak banyo yapma. Magnezyum alıyorsan ihmal etme bunlar da aklımda kalan şeylerİçime su serptiniz gerçekten kızlar iyiki varsınızdr la konusurken içimden diyorum hemen kızlara yazayım da onlar bana kesin iyi şeylerden bahseder benim de içimde kötü bir his yok yatıp kalkmıcam artık ilk baştaki kanamada oldgu gibi bu da gececek Allahın izniyle inşallahh
Benim diyetle birlikte değişti sürekli ayaktayım yahu
Kız eş olmayınca yapmıyorlarValla bozma hic aman bosver birkac aya insallah hic takmam ben bebis yeterki saglikli sihhatli gelsin isim yok senle diyorum esime dondurulmusumda var bana bulasma dedim
Hamilelik boyunca çok az su içtim en fazla 1 lt bu da sebep olurmu acaba ya. Magnezyumu ihmal etme dedi dr da çatlak kreminde baya ovalıyıdum dikkat edeeyim kuzumAy aklıma geldi yazmıştı o kızlar ufak şeyler ama olsun göğüslerini uyarma asla. Bir de çatlak kremi vs kullanırken hızlıca sür çok okşama karnını belini kuzum. Sıcak banyo yapma. Magnezyum alıyorsan ihmal etme bunlar da aklımda kalan şeyler
Süreç biraz sıkıcı olacak ama hiçbi şey için kesinlik yok kuzum, sen istirahatine ilaçlarına dikkat edersen bir sonraki muayenede rahim ağzın toparlamış çıkacak. Kısalıp orda kalıyor demek değil tekrar ölçüde düzelen çok kişi oldu. İyi düşünelim iyi olsunKızlar geldim eve şimdi...
Ağdaya tam zamanında gitmişim çnkü direk vajinal baktı.
Kötü haber Rahim ağzı kısalmışnormalde 4.5 cm olmasnı isterdim ama 2.5 cm dedi. Bel ağrın kasılmalardan olabilir dedi ve nst ye bağladılar orada sancı pek görünmedi sanırm, nst gayet iyi dedi. 4 iğne yazdı sabah 2 aksam 2 bebek bu günlerde gelirse ciğerleri geliştiren bir iğneymiş. Vajinal ve makat iki çeşit fitil verdi. Ve tabiki istirahat ile birlikte bol sıvı tüket dedi. İşte lekelenme olursa suyun gelirse veya sancılar artarsa hemen beni ara ve hastaneye geçelim sezaryene alırız dedi. Bebek ters oldugu için normal doğumu bekleyemeyiz erken doğan bir bebeği hemen hızlıca çıkarıp dr lara emanet etmem gerekir eğer erken doğum olursa acıbademde yapmanı öneririm erken doğan bebekler için en iyi müdahaleyi onlar yapıyor dedi. 31 haftalıksın bu bizim için iyi birşey doğsa da sorunsuz olma olasılıgı cok yüksek dedi. Ama bunlar olasılıklar her rahim kısalığı erken doğum demek değildir bu söyledıklerim olmayadabilir dedi. Haftaya tekrar çağırdı. Durum bu üzgünüm
Amann bi imza attırıveririmKız eş olmayınca yapmıyorlar
Kızz 1 lt cok cok az zorla 2.5 3 e tamamlamaya çalışHamilelik boyunca çok az su içtim en fazla 1 lt bu da sebep olurmu acaba ya. Magnezyumu ihmal etme dedi dr da çatlak kreminde baya ovalıyıdum dikkat edeeyim kuzum
Kuzucum benim Allahın izniyle dinlenerek geçicek bu süreç sağlıkla alıcaksın bebeğini kucağınaİçime su serptiniz gerçekten kızlar iyiki varsınızdr la konusurken içimden diyorum hemen kızlara yazayım da onlar bana kesin iyi şeylerden bahseder benim de içimde kötü bir his yok yatıp kalkmıcam artık ilk baştaki kanamada oldgu gibi bu da gececek Allahın izniyle inşallahh
İnşallahhh yavrum hala belimi çekiyorlar sanki o hissiyat geçse daha da rahatlıcamAynen öyle kuzum ne kadar kalırsa içeride kar. O yüzden iş güç hiç bir şey düşünme boşver sana hizmet etsinlerbenim de senden yana içim rahat o kadar büyük panik yapacak bir şey yok ortada. 36 dan sonra kuvöz ihtiyacı düşüyormuş Allah ın izni ile. En az o zamana kadar rahat duracak prenses içeride
Yaaa bilmiyordm kuzum ben inşallah hepsi kuzu kuzu büyüsün içerde dşarsı çokta güzel değil bu günlerin kıymetini bilsinler orası daha huzurlucanim moralini sakin bozma 28.haftamdayim serklaj yapilmasina ragmen 28 cikti surekli yatip fitil almama ragmen doktor gayet iyi dedi panikletmedi ki perinatolog olmasina ragmen nstde sanciya dikkat ediolar. haftana gore gayet iyi ayrica sunu anladim stres rahime hic iyi gelmiyor hem kasilma oluyor hem boyunu etkiliyor . o yuzden bol uzanip su iciceksin baska yolu yok ben haftakardir sadece wc yemek yeme disinda kalkmiyorum amac asagi baskiyi engellemek bebek ne kadar dursa o kadar iyi
He sormaGelsin yapsın şimdi dicem ben de ama onlar ne anlar yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?