Hahh kocanın eline ver işte. Şunu koy şunu yap şunu et de. Bütün kocalar kinliyim hepsine benciller
Bak sana benimkini anlatiym azcık rahatla dün yemek yedik aksam 8 e geliyor o kadar yorgunhm ki belim agryior sofrayi bile toplayamadm gittim yattm herseyi topladi etti arkası ameliyat olmus aradı demesin mi esim simdi bi corba yapar getiririm ben yok yok nolcak diyo kapatti git hazır al dedim bana sormadan normalde hayatta bisey demem ama sofrayi toplayamadm ben bu sefer yalvar yakar benle corba yaptı gitti hastaneye

Bende şuan kinliyim çok rahatlar cokkk seninkinin yaptıklarında benimkide aynısı cnm hiç fark yok erkekler üç aşağı beş yukarı aynı huylular
Valla genellemiyim iyi yaklaşiyim objektif bakiyim diyorum olmuyo. Sonuçta biz sinirimizle onlar da yaptıklarıyla kalıyo. 2 gün uzamaz benim trip de kendimi de biliyorum işte. Uff ne biliyim işte. Çocuklar çocuk

Şifa olsun insallah bende sabah ilk doz vuruldum biraz huzursuz oldum bebeğe bisey yapar diye
Şifa olsun seninki de yavrum. Yapma yapma. Benim eşim beni germeseydi daha kafam rahat geçirirdim de işte.
Sen bol su iç bak ben dünden beri içiyorum.kol ağrın olur. Belki de az olur senin her bünye farklı sonuçta. Kafamızındağıtmamız lazım az gücüm kuvvetim olsa yattıkça düşünüyoruz çünkü

Kız gülermisin ağlarmısın bunlara tövbeee. Al birini vur ötekine yav bu ne Estağfurullah tövbe yaa

Kız gülermisin ağlarmısın bunlara tövbeee. Al birini vur ötekine yav bu ne Estağfurullah tövbe yaa
Valla bak ne deyim artık yani adama da söz verdi mesele bir corba deil ama anlamiyorlar gercekten halimiz yok o yuzden bosver takma kafana hic bide onları stres etmeyelim yapılacak bir sürü is var

Ay aklıma geldi yazmıştı o kızlar ufak şeyler ama olsun göğüslerini uyarma asla. Bir de çatlak kremi vs kullanırken hızlıca sür çok okşama karnını belini kuzum. Sıcak banyo yapma. Magnezyum alıyorsan ihmal etme bunlar da aklımda kalan şeyler

Hamilelik boyunca çok az su içtim en fazla 1 lt bu da sebep olurmu acaba ya. Magnezyumu ihmal etme dedi dr da çatlak kreminde baya ovalıyıdum dikkat edeeyim kuzum

Süreç biraz sıkıcı olacak ama hiçbi şey için kesinlik yok kuzum, sen istirahatine ilaçlarına dikkat edersen bir sonraki muayenede rahim ağzın toparlamış çıkacak. Kısalıp orda kalıyor demek değil tekrar ölçüde düzelen çok kişi oldu. İyi düşünelim iyi olsun Dr sana bütün ihtimalleri söylemek zorunda Allah korusun olursa böyle bir durum kendi başına iş almamak için. Olacak diye bir kaide yok. Stres yapma iyi enerji yolla bebeğin de seni dinleyecektir eminim

Kız eş olmayınca yapmıyorlar
Amann bi imza attırıveririmadamlara hicbisey yok ki 1 yasina gelsin hemen gidelim diyor bacaklar kollar morluk ocinde hala fitile devam ediyorm bi vucudum kendine gelsin dedim zaten ucretsiz alamiyorum onu dusunuyorum hayat onlara hep toz pembe valla

Kuzucum benim Allahın izniyle dinlenerek geçicek bu süreç sağlıkla alıcaksın bebeğini kucağına

İnşallahhh yavrum hala belimi çekiyorlar sanki o hissiyat geçse daha da rahatlıcam
Yaaa bilmiyordm kuzum ben inşallah hepsi kuzu kuzu büyüsün içerde dşarsı çokta güzel değil bu günlerin kıymetini bilsinler orası daha huzurlu
Gelsin yapsın şimdi dicem ben de ama onlar ne anlar yaa
He sorma dün de ufaktan yıkmaya başlamıştm keşke hepsni yıkasaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…