Olsun olduğu kadar kuzum yat dinlen zaten doktorunda yarınmış hayırlısıylaİşte gece ağrılar artıyor biliyorsun yavrum. Şimdi az daha iyiyim şükür. Çok geç kalktım yataktan zaten. Kargomu almaya geldim mngye. Bugün yatayuvarlana uyuyabilirsem de uyuyarak geçiricem gece uyuyamadım çünkü. Bi akşam yemeği işi var onu da geç hallederim napim
Yok mu dünden kalan bir şeylerin kuzum boşver dinlen vücutta kendini toplasın. Kargo filan eşin iki dakika alsaydı keşke. Uykusuzluk kötü ya iki gündür uyuyamıyorum bende ağrılardan kemiklerim ağrıyor. Sabaha kadar cebelleş dur. Gün içinde de hem zor uyurum hem de şekerden dolayı uyuyamıyorum ne zaman uyuklasam yüksek çıkıyor ölçümlerde. Yatabilirsen her şeyi salla uyu dinlenİşte gece ağrılar artıyor biliyorsun yavrum. Şimdi az daha iyiyim şükür. Çok geç kalktım yataktan zaten. Kargomu almaya geldim mngye. Bugün yatayuvarlana uyuyabilirsem de uyuyarak geçiricem gece uyuyamadım çünkü. Bi akşam yemeği işi var onu da geç hallederim napim
Atim şimdi durKargoda ne varr
Çok rahatlıyorum kafa olarak. Doktora gidinceOlsun olduğu kadar kuzum yat dinlen zaten doktorunda yarınmış hayırlısıyla
Hepimiz öyle kuzucum Allahın izniyle iyi haberlerle dönelim hepimizÇok rahatlıyorum kafa olarak. Doktora gidince
Kız dün ben borcama fırın tavuğu hazırladım koca kişisi müjdeyi verdi. Ben de ağzını folyolayıp dolaba kaldırmıştım.bugüb onu yaparım yanına da ya bulgur ya şehriye pilavı. Dğnkğler kep hazır şeylerdi kuru pasta mantı eklerYok mu dünden kalan bir şeylerin kuzum boşver dinlen vücutta kendini toplasın. Kargo filan eşin iki dakika alsaydı keşke. Uykusuzluk kötü ya iki gündür uyuyamıyorum bende ağrılardan kemiklerim ağrıyor. Sabaha kadar cebelleş dur. Gün içinde de hem zor uyurum hem de şekerden dolayı uyuyamıyorum ne zaman uyuklasam yüksek çıkıyor ölçümlerde. Yatabilirsen her şeyi salla uyu dinlen
Oh iyi bari hazırda bir şey bekliyorKız dün ben borcama fırın tavuğu hazırladım koca kişisi müjdeyi verdi. Ben de ağzını folyolayıp dolaba kaldırmıştım.bugüb onu yaparım yanına da ya bulgur ya şehriye pilavı. Dğnkğler kep hazır şeylerdi kuru pasta mantı ekler
Evet senin öylr bir sıkıntın var gündüz uyuduğunda şekerin oynuyor
Bakalım açarım tv yi dalarım gün içinde inşallah
Üzerinde görelimAhan da benim gecelikler kızlar
Evet yaa onlar için de. Zaten az hareket ediyorlar bugün nerdeyse yok kafama takmycam amaOh iyi bari hazırda bir şey bekliyorinşallah kuzum ya ihtiyacımız var uykuya bebetolar da büyüsün diye hem
Sana bişe deneyimmi normalde denemem lazım daa oluyomu diye yok anam okadar üşendim ki amaan olur dedim bıraktımÜzerinde görelimiyi günlerde kullan kuzum hayırlı olsun güzel görünüyorlar
Yavrum sen halsiz düşersen onlarda halsiz düşüyor. Bir de benimde öyledir ya bazen çok sakinler bazen hareketli. Hem muayene günün gelmiş ya inşallah yarın göreceksin kuzularıEvet yaa onlar için de. Zaten az hareket ediyorlar bugün nerdeyse yok kafama takmycam ama
Sonra denersin bir kuzum dinlendeSana bişe deneyimmi normalde denemem lazım daa oluyomu diye yok anam okadar üşendim ki amaan olur dedim bıraktım
Evet bunu bilerek ayarladım aşıdan sonra göreyim diyeYavrum sen halsiz düşersen onlarda halsiz düşüyor. Bir de benimde öyledir ya bazen çok sakinler bazen hareketli. Hem muayene günün gelmiş ya inşallah yarın göreceksin kuzuları
Hepiciğine 340 verdim bakSonra denersin bir kuzum dinlende
Ay iyiymiş kız. Nereden almıştınHepiciğine 340 verdim baktek gecelik fiyatı
Te buracıktanAy iyiymiş kız. Nereden almıştın
Cok güzelmis valla cok begendim güle güle giy büyük bir sorun daha ortadan kalktıAhan da benim gecelikler kızlar
İsteee buuuuHepiciğine 340 verdim baktek gecelik fiyatı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?