Yavrum ben 2 hafta önce 74tüm dahaca taerılmadım ama L aldım valla. Sonuçta 8 kilo faln fışt gider doğumla onu da düşün xl de çok büyük olur yaa
Bi anda dogumda hepsi gider mi bilemedim ya ben azcık da bol severim belimi sıksn istemem kücüge care bulamam da büyük olsun napim ben bu siteye dalıyım.bi dur

Çok haklisin canim kafa dagitmak lazim örgümü aldim elime düşünmemek için. Bu ara benim eşimde benim gerim gerim geriyor yada bana batmaya başladı tam olarak bilemiyorum.

Bu eşler çok acayip, benimki hamile kaldığımı öğrendiğimizden sonra artık onunla ilgilenmeyeceğimi düşünerek resmen kıskançlık tribine girdi, olmayacak şeylerden sorun çıkardı, yatak odasına kapattı kendini, benle hiç konuşmadı. Ne bayramı bayram gibi geçirdim, ne de ilk anneler gününü sevinçle yaşadım. Artık o kadar canıma yetti ki, alıp başımı annemin yanına gittim, o zaman memleketteydi annem de, 3 saat araba kullandım tek başıma, bebeğim yol arkadaşım oldu
Çok dua ettim bu süreçte, çünkü stres hem benim hem de bebeğimin sağlığını çok etkiliyordu, neyse döndükten sonra eşimde önce eklem ağrıları, sonra da bel ağrısı belirdi, sürekli doktora gittik, hep yanındaydım, şimdi de fizik tedaviye götürüyorum. Her gün sabah işe bırakıp, akşam işten alıyorum. Şimdi biraz normale döndü, ama bunun için de bunları yaşaması/yaşamamız mı gerekiyordu??
Kimse bi hamileyi üzmesin bu hayatta

Yaaa canım benim Hepimiz de farklı hikayeler var gerçekten ama kucağımıza alınca herşey tamamlancak yerli yerine oturacak Allahın izniyle inşallah bir an önce iyileşir eşin geçmişler olsun maalesef çocuk gibi ler büyük bebeğin olarak kabul ediyosun işte sevdiğin için.. Ama ilerleyen süreçlerde zorlayıcı oluyor bu işler özellikle hamilelikte doğumda lohusalıkta ilk eşinden destek bekliyosun anne baba kardeş sevgisi değil eşin desteği şefkati bi saçını okşaması yeter bazen. Eşin değerini anlamıştır bu süreçte merak etme demekki böyle olması gerekiyomuş akıllansın diye şimdi aranız iyidir

Kocaların hepsi değişik işte ama tek ortak noktaları çocuklukları bence ben kendime bebişin baş harfinde kolye aldım ama çok heveslendim neyse gösterdim eşime bana diyo ki sevgiliyken benim baş harfimi takıyodun papucum dama atıldı tabi doğunca hiç görüşemeyiz artık falan diyo ciddi ciddi Allahım gülermisin ağlar mısın gittim onun harfini de buldum eski kolyelerimden taktım şimdi oldu dio

Kuzum ben de olmadı ama belki dün yediğin mantı kuru psta falan yapmış olabilir mi bana onların dokunduğu çok olmuşttur
Ya eşim de öyle dedi ama hiç yemediğim şeyler değil ki bunlar neden ilk defa oldum. Ay hamileyken de hiç olmamışım karnımın içi acıyo

Ya eşim de öyle dedi ama hiç yemediğim şeyler değil ki bunlar neden ilk defa oldum. Ay hamileyken de hiç olmamışım karnımın içi acıyo
Yanii akşam vakti belki dokunmuştur belki kuzum bir de sinir stres yaptın ya direk bağırsaklara vırmuştur boşver kabız olmaktan daha iyi kuzucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…