İnşallah Allah nasip etsin sağol zenepim. Ay kalktı sorma.Cok güzelmis valla cok begendim güle güle giy büyük bir sorun daha ortadan kalktı
İsteee buuuu
Yok yok bitmiyor valla ne yaparsan yap bisey kaliyor bu isi anlamadm benİnşallah Allah nasip etsin sağol zenepim. Ay kalktı sorma.
Kargodan aldıktan sonra eşim diyo bitti daa artık listen tamam mı. Dedim bitti diyemem bitmedi de diyemem
Yavrum ben 2 hafta önce 74tüm dahaca taerılmadım ama L aldım valla. Sonuçta 8 kilo faln fışt gider doğumla onu da düşün xl de çok büyük olur yaanurselek kac beden aldn en büyük cl var gervi olur mu ki aceba kendimden cok süpheliyim suan 70 kg oldum
Ben de anlam veremediğim için korkuma net bişey demedimYok yok bitmiyor valla ne yaparsan yap bisey kaliyor bu isi anlamadm ben
Bi anda dogumda hepsi gider mi bilemedim ya ben azcık da bol severim belimi sıksn istemem kücüge care bulamam da büyük olsun napim ben bu siteye dalıyım.bi durYavrum ben 2 hafta önce 74tüm dahaca taerılmadım ama L aldım valla. Sonuçta 8 kilo faln fışt gider doğumla onu da düşün xl de çok büyük olur yaa
Dün esim bi eksigin kaldı mı dedim bi hesaplafm 700 tl felan adam ben nezaketen sormustum seninde hic şakan yok diyorBen de anlam veremediğim için korkuma net bişey demedim
Bi dal sen kız uygun burasıBi anda dogumda hepsi gider mi bilemedim ya ben azcık da bol severim belimi sıksn istemem kücüge care bulamam da büyük olsun napim ben bu siteye dalıyım.bi dur
Ha hahhaDün esim bi eksigin kaldı mı dedim bi hesaplafm 700 tl felan adam ben nezaketen sormustum seninde hic şakan yok diyor
Bak buda mantikliymisHa hahhaben de nezaketen 700 dedim 1000 i geçer deseydin sen de
Çok haklisin canim kafa dagitmak lazim örgümü aldim elime düşünmemek için. Bu ara benim eşimde benim gerim gerim geriyorŞifa olsun seninki de yavrum. Yapma yapma. Benim eşim beni germeseydi daha kafam rahat geçirirdim de işte.
Sen bol su iç bak ben dünden beri içiyorum.kol ağrın olur. Belki de az olur senin her bünye farklı sonuçta. Kafamızındağıtmamız lazım az gücüm kuvvetim olsa yattıkça düşünüyoruz çünkü
Yaaa canım benimBu eşler çok acayip, benimki hamile kaldığımı öğrendiğimizden sonra artık onunla ilgilenmeyeceğimi düşünerek resmen kıskançlık tribine girdi, olmayacak şeylerden sorun çıkardı, yatak odasına kapattı kendini, benle hiç konuşmadı. Ne bayramı bayram gibi geçirdim, ne de ilk anneler gününü sevinçle yaşadım. Artık o kadar canıma yetti ki, alıp başımı annemin yanına gittim, o zaman memleketteydi annem de, 3 saat araba kullandım tek başıma, bebeğim yol arkadaşım oldu
Çok dua ettim bu süreçte, çünkü stres hem benim hem de bebeğimin sağlığını çok etkiliyordu, neyse döndükten sonra eşimde önce eklem ağrıları, sonra da bel ağrısı belirdi, sürekli doktora gittik, hep yanındaydım, şimdi de fizik tedaviye götürüyorum. Her gün sabah işe bırakıp, akşam işten alıyorum. Şimdi biraz normale döndü, ama bunun için de bunları yaşaması/yaşamamız mı gerekiyordu??
Kimse bi hamileyi üzmesin bu hayatta
Kuzum ben de olmadı ama belki dün yediğin mantı kuru psta falan yapmış olabilir mi bana onların dokunduğu çok olmuştturKızlar aşının ishal gibi Bi etkisi varmı. Yediğim içtiğimde Bi değişiklik olmadı ama üzerinize afiyet kötü ishalim
Ya eşim de öyle dedi ama hiç yemediğim şeyler değil ki bunlar neden ilk defa oldum. Ay hamileyken de hiç olmamışım karnımın içi acıyoKuzum ben de olmadı ama belki dün yediğin mantı kuru psta falan yapmış olabilir mi bana onların dokunduğu çok olmuşttur
Yanii akşam vakti belki dokunmuştur belki kuzum bir de sinir stres yaptın ya direk bağırsaklara vırmuşturYa eşim de öyle dedi ama hiç yemediğim şeyler değil ki bunlar neden ilk defa oldum. Ay hamileyken de hiç olmamışım karnımın içi acıyo
Ay allahım bize noluyo yaa son zamanlarda estağfurullaaahhYanii akşam vakti belki dokunmuştur belki kuzum bir de sinir stres yaptın ya direk bağırsaklara vırmuşturboşver kabız olmaktan daha iyi kuzucum
Ayy Allah beterinden korusun yaa artık 3.trimester a girdiniz bence normal yaşadıklarınız ya bir de çarpı iki sizin vücut ekstra çalışıyorAy allahım bize noluyo yaa son zamanlarda estağfurullaaahhüst üste geliyor hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?