Son trimester gümbür gümbürmüş valla kuzum. Allahım beterinden korusun inşallah cümlemiziAyy Allah beterinden korusun yaa artık 3.trimester a girdiniz bence normal yaşadıklarınız ya bir de çarpı iki sizin vücut ekstra çalışıyor
gözün aydın cnm..sağlıkla ilerlesin inşallah..Aynen kuzum, çıktım şimdi çok şükür her şey yolundaymış. 31+0 bugün bebek 1711 g 42 cm çıktı 1 haftada 160 g almış bu durumda bu beslenmeye öpüp başıma koyarım.. Hareketlerine takılma hareketsizse sorun var demektir dedi.
cnm geçmiş olsun..doktor her ihtimali düşünerek anlatmış sana önlemini de almış ne güzel..bolll ıstırahatla sıkıntı olmayacak inşallahKızlar geldim eve şimdi...
Ağdaya tam zamanında gitmişim çnkü direk vajinal baktı.
Kötü haber Rahim ağzı kısalmışnormalde 4.5 cm olmasnı isterdim ama 2.5 cm dedi. Bel ağrın kasılmalardan olabilir dedi ve nst ye bağladılar orada sancı pek görünmedi sanırm, nst gayet iyi dedi. 4 iğne yazdı sabah 2 aksam 2 bebek bu günlerde gelirse ciğerleri geliştiren bir iğneymiş. Vajinal ve makat iki çeşit fitil verdi. Ve tabiki istirahat ile birlikte bol sıvı tüket dedi. İşte lekelenme olursa suyun gelirse veya sancılar artarsa hemen beni ara ve hastaneye geçelim sezaryene alırız dedi. Bebek ters oldugu için normal doğumu bekleyemeyiz erken doğan bir bebeği hemen hızlıca çıkarıp dr lara emanet etmem gerekir eğer erken doğum olursa acıbademde yapmanı öneririm erken doğan bebekler için en iyi müdahaleyi onlar yapıyor dedi. 31 haftalıksın bu bizim için iyi birşey doğsa da sorunsuz olma olasılıgı cok yüksek dedi. Ama bunlar olasılıklar her rahim kısalığı erken doğum demek değildir bu söyledıklerim olmayadabilir dedi. Haftaya tekrar çağırdı. Durum bu üzgünüm
Bu dolunay bizi mahvettiÇok haklisin canim kafa dagitmak lazim örgümü aldim elime düşünmemek için. Bu ara benim eşimde benim gerim gerim geriyoryada bana batmaya başladı tam olarak bilemiyorum.
bol bol antikor olsun cnmKizlar aşıdan geliyorum ilk dozum biontech oldum nedense huzusuz yaptı beni inşallah bişey olmaz.ekstra bişey kullandiniz mi aşı olunca
Hiç duymadım mide sorunları duydum ama kuzum. Gerçi hastalık nasıl herkeste ayrı ise aşı yan etkileri de ayrı cidden. Boşver bağırsakların temizlenir arada iyidir ishalKızlar aşının ishal gibi Bi etkisi varmı. Yediğim içtiğimde Bi değişiklik olmadı ama üzerinize afiyet kötü ishalim
Yemek programlarını izleyip duruyorum. Yemeyin yemeyin bana verin diye saydırıyorumKızlar napyosuuz sesiniz solupunuz çıkmıyor hayırdır iyimisiniz?
Yaa delimisinHiç duymadım mide sorunları duydum ama kuzum. Gerçi hastalık nasıl herkeste ayrı ise aşı yan etkileri de ayrı cidden. Boşver bağırsakların temizlenir arada iyidir ishal
Ne yapıcaktın hazırlık için mi diyosunYemek programlarını izleyip duruyorum. Yemeyin yemeyin bana verin diye saydırıyorumhiç bir şey yapmadım bugün yaa ben nasıl toparlanacağım
Insallah canimbol bol antikor olsun cnm
OlabilirYaa delimisin
Aynen ya çanta filan of hak getire her şey bir taraftaNe yapıcaktın hazırlık için mi diyosun
Valla unutmuşumOlabilirama ciddiyim sürekli kabız oluyoruz arada ishal iyidir ya valla vücut temizlenir
Yıkadınmı bittim şimdi yıkama işinAynen ya çanta filan of hak getire her şey bir tarafta
hayırlısı olsun hakkında canım üzülme bol bol dinlen Rabbim en güzel şekilde doğumunu nasip etsin inşallahKızlar geldim eve şimdi...
Ağdaya tam zamanında gitmişim çnkü direk vajinal baktı.
Kötü haber Rahim ağzı kısalmışnormalde 4.5 cm olmasnı isterdim ama 2.5 cm dedi. Bel ağrın kasılmalardan olabilir dedi ve nst ye bağladılar orada sancı pek görünmedi sanırm, nst gayet iyi dedi. 4 iğne yazdı sabah 2 aksam 2 bebek bu günlerde gelirse ciğerleri geliştiren bir iğneymiş. Vajinal ve makat iki çeşit fitil verdi. Ve tabiki istirahat ile birlikte bol sıvı tüket dedi. İşte lekelenme olursa suyun gelirse veya sancılar artarsa hemen beni ara ve hastaneye geçelim sezaryene alırız dedi. Bebek ters oldugu için normal doğumu bekleyemeyiz erken doğan bir bebeği hemen hızlıca çıkarıp dr lara emanet etmem gerekir eğer erken doğum olursa acıbademde yapmanı öneririm erken doğan bebekler için en iyi müdahaleyi onlar yapıyor dedi. 31 haftalıksın bu bizim için iyi birşey doğsa da sorunsuz olma olasılıgı cok yüksek dedi. Ama bunlar olasılıklar her rahim kısalığı erken doğum demek değildir bu söyledıklerim olmayadabilir dedi. Haftaya tekrar çağırdı. Durum bu üzgünüm
Yok canım bitmedi bir iki makine daha çıkar önünden ütü yapmam artık valize koymam lazım hareket edemiyorum ya hemen toplanıyor benimkilerYıkadınmı bittim şimdi yıkama işin
Sen Bi de az hareket ediyordun ya yavrum şimdi yüklenince kendine zor olur. Sabret az madem giriştin otura otura hallet işleriniYok canım bitmedi bir iki makine daha çıkar önünden ütü yapmam artık valize koymam lazım hareket edemiyorum ya hemen toplanıyor benimkiler
İnşallah canımmhayırlısı olsun hakkında canım üzülme bol bol dinlen Rabbim en güzel şekilde doğumunu nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?