Yok canım bitmedi bir iki makine daha çıkar önünden ütü yapmam artık valize koymam lazım hareket edemiyorum ya hemen toplanıyor benimkiler
Hepsini yük etme kafana kuşum, önce kategorize eet oturduğun yerden hastaneye gidecekleri bi sepet ayır, ertesi gün bebeklerinkileri ütülersin, ertesi gün de kendininkileri. Benimkilerden yıkandı duruyor. Nerden başlayacağımı bilmediğim için gözümde büyüyor... Bugün kategorize ettim. Yarın hastaneye götüreceklerimi ütülicem böyle karar verdim hepsine aynı anda kalkışma imkansız.

Bi de düşünüp düşünüp insanlara kuruluyorum. Kaç kişinin doğumunda hastanede kaldım, kaç kişinin ütüsünü çantasını yaptım. Bir allahın kulu da sormuyor. Sorsa ben hallederim dicem zaten ama sormamalarından nefret ediyorum

Benimki direkt ergen davranışları göstermeye başlamıştı. Geçen bi arkadaşım, erkeklerin anca bebek doğduktan sonra babalık duygusunu hissettiğini söyledi. Biz ise yavrumuz bedenimize girdiği anda anneliği yaşamaya başlıyoruz.
Şu an gerçekten ilgi görmek istediği için böyle davrandığını düşünüyorum pabuçlarının dama atılacağını sanıyorlar. Seninki de kolyeyi kafasına takmış
annelerin kalbi o kadar geniş ki, hepsine yetecek kadar sevgi taşıyoruz oysaki

Beybiler instagramda şöyle bi sayfa gördüm. Üçlü pijama sabahlık seti 139 TL diyo. Bi bakın isterseniz.

Eklentiler

• 858C1B74-DEEB-460A-BF43-9C6A2DC076DB.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 50
Şimdi karşıma çıktı bu liste

Eklentiler

• B17C15EA-6137-4F26-99EE-8FE09863F0AC.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 42
  • 1752B648-D4DF-4997-83E4-7E141FB4C5CF.webp
    41,9 KB · Görüntüleme: 45
Dediğin gibi oldu gözümde büyüyor böyle ne yapsam ne koysam nereden başlasam filan diye. Benim kimsem yok maalesef ama yakınımda olsalar kırılırdım bende kuzum haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…