- 19 Ocak 2021
- 2.023
- 3.362
- 83
- 35
Ben uyuyakalmışım yaaKızlar napyosuuz sesiniz solupunuz çıkmıyor hayırdır iyimisiniz?
Cok sukur ıyı olmaya calısıyorum bazı semptomlar ı agır gecırsem de gecıcek ınsallah
Ben de uyudum bugün epey. Ama sizin şeker uyku düşmanlığı başınıza dert yaaBen uyuyakalmışım yaaşeker şov yapacak şimdi
Hepsini yük etme kafana kuşum, önce kategorize eet oturduğun yerden hastaneye gidecekleri bi sepet ayır, ertesi gün bebeklerinkileri ütülersin, ertesi gün de kendininkileri. Benimkilerden yıkandı duruyor. Nerden başlayacağımı bilmediğim için gözümde büyüyor... Bugün kategorize ettim. Yarın hastaneye götüreceklerimi ütülicem böyle karar verdim hepsine aynı anda kalkışma imkansız.Yok canım bitmedi bir iki makine daha çıkar önünden ütü yapmam artık valize koymam lazım hareket edemiyorum ya hemen toplanıyor benimkiler
Canımız sağ olsun yavrum iyi gelmiş ama nasıl dinç olmuşumBen de uyudum bugün epey. Ama sizin şeker uyku düşmanlığı başınıza dert yaa
Dualarımız seninle , geçecek bugünler minnoş kızınla güzel günlerin olacak☺Cok sukur ıyı olmaya calısıyorum bazı semptomlar ı agır gecırsem de gecıcek ınsallahsagolasın kuzum
Ohhh maşalllah. Ay yok ben hem dayak yemiş gibi uyandım hem tuvalete zor yetiştimCanımız sağ olsun yavrum iyi gelmiş ama nasıl dinç olmuşum
Benimki direkt ergen davranışları göstermeye başlamıştı. Geçen bi arkadaşım, erkeklerin anca bebek doğduktan sonra babalık duygusunu hissettiğini söyledi. Biz ise yavrumuz bedenimize girdiği anda anneliği yaşamaya başlıyoruz.Yaaa canım benimHepimiz de farklı hikayeler var gerçekten ama kucağımıza alınca herşey tamamlancak yerli yerine oturacak Allahın izniyle inşallah bir an önce iyileşir eşin geçmişler olsun maalesef çocuk gibi ler büyük bebeğin olarak kabul ediyosun işte sevdiğin için.. Ama ilerleyen süreçlerde zorlayıcı oluyor bu işler özellikle hamilelikte doğumda lohusalıkta ilk eşinden destek bekliyosun anne baba kardeş sevgisi değil eşin desteği şefkati bi saçını okşaması yeter bazen. Eşin değerini anlamıştır bu süreçte merak etme demekki böyle olması gerekiyomuş akıllansın diye şimdi aranız iyidir
3 parça dediği içi pijama takımı Bi de sabahlıpı var kuzumBeybiler instagramda şöyle bi sayfa gördüm. Üçlü pijama sabahlık seti 139 TL diyo. Bi bakın isterseniz.
Bence dün yediklerinle alakalıdır hamilelik böyle biseymis valla hic dokunmayan seyler dokunuyorKızlar aşının ishal gibi Bi etkisi varmı. Yediğim içtiğimde Bi değişiklik olmadı ama üzerinize afiyet kötü ishalim
Bi de bu çıktı başıma az ağrım sızım vardı ya buaraBence dün yediklerinle alakalıdır hamilelik böyle biseymis valla hic dokunmayan seyler dokunuyor
Beni de valiz konusunda bilgilendirin yavrular valiz hazırlama hevesim bile kaçtı aldıklarımın falan hevesi kalmadı hiç resmenBirumuttuyasataninsani ve Kilya
Valize koyduklarının/koyacaklarının listesini yap kuzum, birbirimizin eksiğini tamamlarız bu sayede
Cok tesekkur ederim hepinize ayrı ayrıDualarımız seninle , geçecek bugünler minnoş kızınla güzel günlerin olacak☺
Öyle kuzum eğil kalk filan o zorluyor daha çokSen Bi de az hareket ediyordun ya yavrum şimdi yüklenince kendine zor olur. Sabret az madem giriştin otura otura hallet işlerini
Kilya ya katılıyorum arada ishal iyidir kabız olmaktamsaBi de bu çıktı başıma az ağrım sızım vardı ya buara
Dediğin gibi oldu gözümde büyüyor böyle ne yapsam ne koysam nereden başlasam filan diye. Benim kimsem yok maalesef ama yakınımda olsalar kırılırdım bende kuzum haklısınHepsini yük etme kafana kuşum, önce kategorize eet oturduğun yerden hastaneye gidecekleri bi sepet ayır, ertesi gün bebeklerinkileri ütülersin, ertesi gün de kendininkileri. Benimkilerden yıkandı duruyor. Nerden başlayacağımı bilmediğim için gözümde büyüyor... Bugün kategorize ettim. Yarın hastaneye götüreceklerimi ütülicem böyle karar verdim hepsine aynı anda kalkışma imkansız.
Bi de düşünüp düşünüp insanlara kuruluyorum. Kaç kişinin doğumunda hastanede kaldım, kaç kişinin ütüsünü çantasını yaptım. Bir allahın kulu da sormuyor. Sorsa ben hallederim dicem zaten ama sormamalarından nefret ediyorum
Valla şuan ben de ishal olsam iyidir wc ye çıkmakta sıkıntı olur sanırm şu durumumdaKilya ya katılıyorum arada ishal iyidir kabız olmaktamsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?