Kızlar bişi sorcam bu rahim kısalması vücudun kendi yaptgı bir durum dimi benim bir hatam var mıdır sizce

Sanki çocuk sadece bizim cidden babamızın evinden mi getirdik. Benimki de artık yıldı alışverişti evin ihtiyaçları filan tek ona kaldı ya. Birde annesine de yetişmeye çalışıyor yorgun çok. Farkındayım yükünün fazlalığının. Bana da yansıtıyor öyle olunca fazlasıyla. Ne yapsa konuşuyor. Evde yaptığı yegane iş bulaşıkları makineye yerleştirmek bazende çamaşır sermek. Evi pislik götürüyor. Onun dışında işte alışveriş hastane işi filan. Ama hareketlerini gören her şeyi kendi yapıyor tek kendi yorgun tek kendi emek veriyor gibi gibi. Aman belim ağrıdı aman acıktım aman geç yemek yedim ağzının üstüne vurasım geliyor çünkü benim şu an onu çekip nazlayacak halim yok. Kendimi zor idare ediyorum

Kızlar bir sorum var bugün gün içersinde birden fazla bebeğim bir köşeye toplanıp kasia oluyor yumruk gibi oluyor sonra düzeliyor neden oluyor böyle acaba biraz korktum açıkcasi..

Kızlar bir sorum var bugün gün içersinde birden fazla bebeğim bir köşeye toplanıp kasia oluyor yumruk gibi oluyor sonra düzeliyor neden oluyor böyle acaba biraz korktum açıkcasi..
Bızde de sıksık oluyır canım bebek toplanması sertlesmesı
Cok fazla yasarsan uzun sure dr lar tesbır amaclı nst yapıyor rahımde sancı olunca da olurmus
Ama bekkı bır zamandan sonra rahım doguma hazırlık ıcın bazen de kendını kastıkca bebekte toplanırmıs
Bırde daha hareketli oldugunda yorgunluktan da bebek toplanıp sertlesırmıs takıp et cok sıksık mı oluyor toplanınca o gun saatlerce mı suruyor dr unu bilgilendirir sın

Gel yavrum gel bir ay önce burayı inlettim nerdeydin kaç defa doktora söyledim nst ye girdim normalmiş şükür hala da oluyor özellikle azıcık ayakta kalayım filan hemen toplanıyorlar. Muayene olurkende söyledim doktor evet normal normal dedi yine popoyu dayar kafayı dayar ayağını kendine çeker. Sen kolay mı zannettin dedi

Sen bana bakma ben her yere geç kalan tiplerdenim yavrum yolda kalırsın
Deme öyle deme deme. Ben seni eş kıdemlim görüyorum bak
Şaka Bi yana dolap bekleyemiycem sanırım ben de yıkama işlerine başlarım Bi ara valiz falan hemen olmasa da. Şu hastalıklarım depreşmese

Hiç kimse bi hamileyi üzmesin, aklından bile geçirmesin
Bizi pamuklara sarmaları gerekirken bi de trip atıyolar
ben zaten kendimi unuttum artık, aman onun gönlü olsun, canı sıkılmasın, morali yüksek kalsın diye etrafında dolanıp duruyorum evde huzursuzluğa hiç gelemiyorum artık

Deme öyle deme deme. Ben seni eş kıdemlim görüyorum bak
Şaka Bi yana dolap bekleyemiycem sanırım ben de yıkama işlerine başlarım Bi ara valiz falan hemen olmasa da. Şu hastalıklarım depreşmese
Dedim gitti bekleme dolap filan valla baksana her an her şey olabilir. Hele yardım edecek kimsen yoksa yapıp kenara çekilmek en iyisi. Biterse tabii ama işte bende yapmıyorum orası ayrı konu

Dedim gitti bekleme dolap filan valla baksana her an her şey olabilir. Hele yardım edecek kimsen yoksa yapıp kenara çekilmek en iyisi. Biterse tabii ama işte bende yapmıyorum orası ayrı konu
En ıyısı benım oldu sanırım bu anlamda
Erkenden attım kenara yıka utule baksana hıc aklıma gelmezken basıma neler geldı

Canım nasilsin az daha toparlayabildin mi istahın felan nasıl

Ben de hı hıı diyip geçiyorum bazen de bana söyleme diyorum olumsuz şeyler. Öyle benimle ilgilenmiyorsun tripleri olmuyor da ben bittim ben yorgunum ben uykusuzum falan filan söylentileri oluyor. Hiç dinleyecek halde değilim. Ben yapmıyorum çünkü. Bence o hak bana ait

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…