Aynen iyi olur fikir olur kızlar paylaşalım birbirimizle@Birumuttuyasataninsani veKilya
Valize koyduklarının/koyacaklarının listesini yap kuzum, birbirimizin eksiğini tamamlarız bu sayede
Stres yapma kendine oda tetikler ıkınma olmadıgı sürece sorun yok bence meyve sebze tüket suyuda bol ic olmazsnValla şuan ben de ishal olsam iyidir wc ye çıkmakta sıkıntı olur sanırm şu durumumda
Ve biz hala hic bisey yapmıyoruzzzDediğin gibi oldu gözümde büyüyor böyle ne yapsam ne koysam nereden başlasam filan diye. Benim kimsem yok maalesef ama yakınımda olsalar kırılırdım bende kuzum haklısın
Maalesef. Hadi siz yapın da sonra da ben yapcamÖyle kuzum eğil kalk filan o zorluyor daha çok
Sanki çocuk sadece bizimKocaların hepsi değişik işte ama tek ortak noktaları çocuklukları benceben kendime bebişin baş harfinde kolye aldım ama çok heveslendim neyse gösterdim eşime bana diyo ki sevgiliyken benim baş harfimi takıyodun papucum dama atıldı tabi doğunca hiç görüşemeyiz artık falan diyo ciddi ciddi Allahım gülermisin ağlar mısın gittim onun harfini de buldum eski kolyelerimden taktım şimdi oldu dio
ÖyleVe biz hala hic bisey yapmıyoruzzz
Sen bana bakma ben her yere geç kalan tiplerdenim yavrum yolda kalırsınMaalesef. Hadi siz yapın da sonra da ben yapcam
Bızde de sıksık oluyır canım bebek toplanması sertlesmesıKızlar bir sorum var bugün gün içersinde birden fazla bebeğim bir köşeye toplanıp kasia oluyor yumruk gibi oluyor sonra düzeliyor neden oluyor böyle acaba biraz korktum açıkcasi..
Gel yavrum gel bir ay önce burayı inlettim nerdeydin kaç defa doktora söyledim nst ye girdimKızlar bir sorum var bugün gün içersinde birden fazla bebeğim bir köşeye toplanıp kasia oluyor yumruk gibi oluyor sonra düzeliyor neden oluyor böyle acaba biraz korktum açıkcasi..
Deme öyle deme deme. Ben seni eş kıdemlim görüyorum bakSen bana bakma ben her yere geç kalan tiplerdenim yavrum yolda kalırsın
Hiç kimse bi hamileyi üzmesin, aklından bile geçirmesinSanki çocuk sadece bizimcidden babamızın evinden mi getirdik. Benimki de artık yıldı alışverişti evin ihtiyaçları filan tek ona kaldı ya. Birde annesine de yetişmeye çalışıyor yorgun çok. Farkındayım yükünün fazlalığının. Bana da yansıtıyor öyle olunca fazlasıyla. Ne yapsa konuşuyor. Evde yaptığı yegane iş bulaşıkları makineye yerleştirmek bazende çamaşır sermek. Evi pislik götürüyor. Onun dışında işte alışveriş hastane işi filan. Ama hareketlerini gören her şeyi kendi yapıyor tek kendi yorgun tek kendi emek veriyor gibi gibi. Aman belim ağrıdı aman acıktım aman geç yemek yedim ağzının üstüne vurasım geliyor çünkü benim şu an onu çekip nazlayacak halim yok. Kendimi zor idare ediyorum
Dedim gittiDeme öyle deme deme. Ben seni eş kıdemlim görüyorum bak
Şaka Bi yana dolap bekleyemiycem sanırım ben de yıkama işlerine başlarım Bi ara valiz falan hemen olmasa da. Şu hastalıklarım depreşmese
En ıyısı benım oldu sanırım bu anlamdaDedim gittibekleme dolap filan valla baksana her an her şey olabilir. Hele yardım edecek kimsen yoksa yapıp kenara çekilmek en iyisi. Biterse tabii ama işte bende yapmıyorum orası ayrı konu
Canım nasilsin az daha toparlayabildin mi istahın felan nasılBızde de sıksık oluyır canım bebek toplanması sertlesmesı
Cok fazla yasarsan uzun sure dr lar tesbır amaclı nst yapıyor rahımde sancı olunca da olurmus
Ama bekkı bır zamandan sonra rahım doguma hazırlık ıcın bazen de kendını kastıkca bebekte toplanırmıs
Bırde daha hareketli oldugunda yorgunluktan da bebek toplanıp sertlesırmıs takıp et cok sıksık mı oluyor toplanınca o gun saatlerce mı suruyor dr unu bilgilendirir sın
Dur ben başlayana kadar sen bitiremezsen ben seni gazlarımDedim gittibekleme dolap filan valla baksana her an her şey olabilir. Hele yardım edecek kimsen yoksa yapıp kenara çekilmek en iyisi. Biterse tabii ama işte bende yapmıyorum orası ayrı konu
Ben de hı hıı diyip geçiyorum bazen de bana söyleme diyorum olumsuz şeyler. Öyle benimle ilgilenmiyorsun tripleri olmuyor da ben bittim ben yorgunum ben uykusuzum falan filan söylentileri oluyor. Hiç dinleyecek halde değilim. Ben yapmıyorum çünkü. Bence o hak bana aitHiç kimse bi hamileyi üzmesin, aklından bile geçirmesin
Bizi pamuklara sarmaları gerekirken bi de trip atıyolar
ben zaten kendimi unuttum artık, aman onun gönlü olsun, canı sıkılmasın, morali yüksek kalsın diye etrafında dolanıp duruyorumevde huzursuzluğa hiç gelemiyorum artık
Bavulun gelecegi yok sen bi çarsı turu yap esnaftan daha uyguna alınıyorDur ben başlayana kadar sen bitiremezsen ben seni gazlarım
Dr bugun bana bu soruyu sordu canım böyle oluyormu diyeKızlar bir sorum var bugün gün içersinde birden fazla bebeğim bir köşeye toplanıp kasia oluyor yumruk gibi oluyor sonra düzeliyor neden oluyor böyle acaba biraz korktum açıkcasi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?