Talihsizlik oldu kuzum inşallah sağlıkla atlatacaksın bunu daEn ıyısı benım oldu sanırım bu anlamda
Erkenden attım kenara yıka utule baksana hıc aklıma gelmezken basıma neler geldı
Ay olur vallaDur ben başlayana kadar sen bitiremezsen ben seni gazlarım
Kız yok Bi iki gördük de Bi ton para anaaam alınır mıBavulun gelecegi yok sen bi çarsı turu yap esnaftan daha uyguna alınıyor
Evet hersey oldugu gibi oda pahalı simdi goeuyorum 120 tl ye felan var bavulu aldm ama ici bos pijama yok ortadaKız yok Bi iki gördük de Bi ton para anaaam alınır mı
Ne güzel 120 ye tak tak valizdi yaa
Ilkındı sonrası bır tık daha ıyıyım sukurler olsun bacak agrılarım gecrı gıbı bırtek oksuruk krızınde kaburgalarım cok agrıyor ınsallah zamanla gecerCanım nasilsin az daha toparlayabildin mi istahın felan nasıl
Annesı sennde cocukları bekle derken kendınde harekete gec artık bebekler arada sınyal verıyor bızlere ona gore dıyrolarTalihsizlik oldu kuzum inşallah sağlıkla atlatacaksın bunu daAynen yapıp koymak en iyisi Bana 28 olmadan bitir dediler 30 oldu daha bir şey yok doğru düzgün ama hayırlısı bakalım ben nikahına mezuniyetine filan geç kalan bir insanım bebelerim erken davranmaz inşallah sağlıkla beklerler
Ayy cok sevindim inan olanların hepsi ayni ilk hafta cok zorladi özellikle bacak agrisi cok oluyordu ama sonra sonra hafifliyor insallah böyle gelmis gecmis olur hayatinizdan yemene de sevindim gercekten yemek cok fark ettiriyorIlkındı sonrası bır tık daha ıyıyım sukurler olsun bacak agrılarım gecrı gıbı bırtek oksuruk krızınde kaburgalarım cok agrıyor ınsallah zamanla gecer
Yemek konusunda canım neyı ne kadar ıstıyorsa o kadar bunyem toparlasın da dıyorum bıseyler yıyorum cok sukur
Alırısn yaa. Benim attığım sayfada bulamadın mı zevkine göreEvet hersey oldugu gibi oda pahalı simdi goeuyorum 120 tl ye felan var bavulu aldm ama ici bos pijama yok ortada
Seni biliyorum cnm ama ne bilim insan korkuyor saol bilgin için cnmGel yavrum gel bir ay önce burayı inlettim nerdeydin kaç defa doktora söyledim nst ye girdimnormalmiş şükür hala da oluyor özellikle azıcık ayakta kalayım filan hemen toplanıyorlar. Muayene olurkende söyledim doktor evet normal normal dedi yine popoyu dayar kafayı dayar ayağını kendine çeker. Sen kolay mı zannettin dedi
Anladım cnm takip edeyim bakalım ne kadar sürecekBızde de sıksık oluyır canım bebek toplanması sertlesmesı
Cok fazla yasarsan uzun sure dr lar tesbır amaclı nst yapıyor rahımde sancı olunca da olurmus
Ama bekkı bır zamandan sonra rahım doguma hazırlık ıcın bazen de kendını kastıkca bebekte toplanırmıs
Bırde daha hareketli oldugunda yorgunluktan da bebek toplanıp sertlesırmıs takıp et cok sıksık mı oluyor toplanınca o gun saatlerce mı suruyor dr unu bilgilendirirsin
Cok tesekkur ederim canım allah razı olsunAyy cok sevindim inan olanların hepsi ayni ilk hafta cok zorladi özellikle bacak agrisi cok oluyordu ama sonra sonra hafifliyor insallah böyle gelmis gecmis olur hayatinizdan yemene de sevindim gercekten yemek cok fark ettiriyor
Buldum aslında ben dugmeli iki tane arıyorum gecelik istemiyorum bekledigim ay sonundaki kontrole gittigimde belki orda bisey bulurum diye bekliyorum hala karta siftah yapmadık kıyamıyorumAlırısn yaa. Benim attığım sayfada bulamadın mı zevkine göre
Kıyamam yaa vallahi haklısın kuzum ama biz de fenamıyız ne yapsalar beğenmiyoruz bir de üstüne batıyolarSanki çocuk sadece bizimcidden babamızın evinden mi getirdik. Benimki de artık yıldı alışverişti evin ihtiyaçları filan tek ona kaldı ya. Birde annesine de yetişmeye çalışıyor yorgun çok. Farkındayım yükünün fazlalığının. Bana da yansıtıyor öyle olunca fazlasıyla. Ne yapsa konuşuyor. Evde yaptığı yegane iş bulaşıkları makineye yerleştirmek bazende çamaşır sermek. Evi pislik götürüyor. Onun dışında işte alışveriş hastane işi filan. Ama hareketlerini gören her şeyi kendi yapıyor tek kendi yorgun tek kendi emek veriyor gibi gibi. Aman belim ağrıdı aman acıktım aman geç yemek yedim ağzının üstüne vurasım geliyor çünkü benim şu an onu çekip nazlayacak halim yok. Kendimi zor idare ediyorum
Aaa kartı temizlediniz miiiiBuldum aslında ben dugmeli iki tane arıyorum gecelik istemiyorum bekledigim ay sonundaki kontrole gittigimde belki orda bisey bulurum diye bekliyorum hala karta siftah yapmadık kıyamıyorum
Annesı sennde cocukları bekle derken kendınde harekete gec artık bebekler arada sınyal verıyor bızlere ona gore dıyrolar
İnşallah kuzum inşallahKıyamam yaa vallahi haklısın kuzum ama biz de fenamıyız ne yapsalar beğenmiyoruz bir de üstüne batıyolarvallahi hem pandemi hem tüp bebek hem bu maddi sıkıntılar işte herkesi farklı yıprattı kuzum köpek gibi çalışıp eve geliyolar biz de evde bunalıyoruz yani iki taraf içinde sıkıntılı Geçicek inşallah kucağımıza alalım hayırlısıyla yavruşlarımızı
Ya kıyamam sanaOhhh maşalllah. Ay yok ben hem dayak yemiş gibi uyandım hem tuvalete zor yetiştim
Tahlil verdim canım. Ben de size sonuçlarımı söyleyecektim. Doktorumuza mail attık ama henüz dönmedi.RAAT canım sen tahlil verdin mi ? Ne oldu ?
Canım 75 gramın sınırlarını çok bilmiyorum ama sadece birinci saat sınıra yakın sanırım. O da çok önemli olmaz sanki diğerleri normal çünkü. Yediğine biraz dikkat et der sadece en fazlaTahlil verdim canım. Ben de size sonuçlarımı söyleyecektim. Doktorumuza mail attık ama henüz dönmedi.
Açken 84, 75 g şekerli içeceği içtikten 1 saat sonra 188, 2 saat sonra 137.
Bir dahiliyeci arkadaşına sordu eşim, o normal demiş ama kadın doğumcuya henüz sormadığımız için size de bir sorayım dedim. Değer aralığı nedir biliyor musunuz?
Temizledik sükür siftahı arabaya kıslık lastikle acıyoruz acım cok büyükAaa kartı temizlediniz miiii
75 gr yaptirmistim 1.saat sınır 180 2.saat 150ydi ama her cihazın referansı farkli e nabizdan baktiginda cihazin referans araliklarida gorunur aslinda ordan fikir yurutebilirsnTahlil verdim canım. Ben de size sonuçlarımı söyleyecektim. Doktorumuza mail attık ama henüz dönmedi.
Açken 84, 75 g şekerli içeceği içtikten 1 saat sonra 188, 2 saat sonra 137.
Bir dahiliyeci arkadaşına sordu eşim, o normal demiş ama kadın doğumcuya henüz sormadığımız için size de bir sorayım dedim. Değer aralığı nedir biliyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?