En ıyısı benım oldu sanırım bu anlamda
Erkenden attım kenara yıka utule baksana hıc aklıma gelmezken basıma neler geldı
Talihsizlik oldu kuzum inşallah sağlıkla atlatacaksın bunu da Aynen yapıp koymak en iyisi Bana 28 olmadan bitir dediler 30 oldu daha bir şey yok doğru düzgün ama hayırlısı bakalım ben nikahına mezuniyetine filan geç kalan bir insanım bebelerim erken davranmaz inşallah sağlıkla beklerler

Canım nasilsin az daha toparlayabildin mi istahın felan nasıl
Ilkındı sonrası bır tık daha ıyıyım sukurler olsun bacak agrılarım gecrı gıbı bırtek oksuruk krızınde kaburgalarım cok agrıyor ınsallah zamanla gecer
Yemek konusunda canım neyı ne kadar ıstıyorsa o kadar bunyem toparlasın da dıyorum bıseyler yıyorum cok sukur

Annesı sennde cocukları bekle derken kendınde harekete gec artık bebekler arada sınyal verıyor bızlere ona gore dıyrolar

Ayy cok sevindim inan olanların hepsi ayni ilk hafta cok zorladi özellikle bacak agrisi cok oluyordu ama sonra sonra hafifliyor insallah böyle gelmis gecmis olur hayatinizdan yemene de sevindim gercekten yemek cok fark ettiriyor

Seni biliyorum cnm ama ne bilim insan korkuyor saol bilgin için cnm
Anladım cnm takip edeyim bakalım ne kadar sürecek

Ayy cok sevindim inan olanların hepsi ayni ilk hafta cok zorladi özellikle bacak agrisi cok oluyordu ama sonra sonra hafifliyor insallah böyle gelmis gecmis olur hayatinizdan yemene de sevindim gercekten yemek cok fark ettiriyor
Cok tesekkur ederim canım allah razı olsun herkestenn
Rabbım herkesın bebegını aaglıkla kucagına versın

Kıyamam yaa vallahi haklısın kuzum ama biz de fenamıyız ne yapsalar beğenmiyoruz bir de üstüne batıyolar vallahi hem pandemi hem tüp bebek hem bu maddi sıkıntılar işte herkesi farklı yıprattı kuzum köpek gibi çalışıp eve geliyolar biz de evde bunalıyoruz yani iki taraf içinde sıkıntılı Geçicek inşallah kucağımıza alalım hayırlısıyla yavruşlarımızı

İnşallah kuzum inşallah

RAAT canım sen tahlil verdin mi ? Ne oldu ?
Tahlil verdim canım. Ben de size sonuçlarımı söyleyecektim. Doktorumuza mail attık ama henüz dönmedi.

Açken 84, 75 g şekerli içeceği içtikten 1 saat sonra 188, 2 saat sonra 137.

Bir dahiliyeci arkadaşına sordu eşim, o normal demiş ama kadın doğumcuya henüz sormadığımız için size de bir sorayım dedim. Değer aralığı nedir biliyor musunuz?

Canım 75 gramın sınırlarını çok bilmiyorum ama sadece birinci saat sınıra yakın sanırım. O da çok önemli olmaz sanki diğerleri normal çünkü. Yediğine biraz dikkat et der sadece en fazla

Ben
75 gr yaptirmistim 1.saat sınır 180 2.saat 150ydi ama her cihazın referansı farkli e nabizdan baktiginda cihazin referans araliklarida gorunur aslinda ordan fikir yurutebilirsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…