- 19 Ocak 2021
- 2.023
- 3.362
- 83
- 35
Canım 75 mg da üst sınır 1. Saatte 180 onu biraz aşmışsın 2. Saatte de 140 altında olması beklenir orda Bi tık kurtarmış ama sınıra yakın. Diyet diyebilir bence.. İlaç der mi bilemem tabiTahlil verdim canım. Ben de size sonuçlarımı söyleyecektim. Doktorumuza mail attık ama henüz dönmedi.
Açken 84, 75 g şekerli içeceği içtikten 1 saat sonra 188, 2 saat sonra 137.
Bir dahiliyeci arkadaşına sordu eşim, o normal demiş ama kadın doğumcuya henüz sormadığımız için size de bir sorayım dedim. Değer aralığı nedir biliyor musunuz?
Ay boşver temizlensin de açılış kocanın ihtiyavıyla olsun boşverTemizledik sükür siftahı arabaya kıslık lastikle acıyoruz acım cok büyük
Benm mesajlarm gözkmuyor mu kızlar 3 msj yazdm ama görülmediKızlar bişi sorcam bu rahim kısalması vücudun kendi yaptgı bir durum dimi benim bir hatam var mıdır sizce
Valla en son bizimde 15 bindi mecbur kredi cektik gercekten isin icinden cıkamadık insallah sizin ki kredisiz hallolurAy boşver temizlensin de açılış kocanın ihtiyavıyla olsun boşver
Ben 15 bini nasıl temizlicez bilmiyorum kazı kazandın biri 200bin kazanmış eşim anlattı ben oynaycam diyo
Bn msj göremedim canımBenm mesajlarm gözkmuyor mu kızlar 3 msj yazdm ama görülmedi
Hahhahaa borç muValla en son bizimde 15 bindi mecbur kredi cektik gercekten isin icinden cıkamadık insallah sizin ki kredisiz halloluraman biz oynasak bendeki sansla borc cıkar ay
Şimdi gördüm kuzum bende gelmedi herhalde. Bildiğim bir konu değil açıkçası ama seninle ne ilgisi olabilir sanki koşuyomusun ya da zarar vercek ne yapıyo olabilirsin ki kendini suçlama sakınBenm mesajlarm gözkmuyor mu kızlar 3 msj yazdm ama görülmedi
Canım bu bence vücutla alakalı diye düsünüyorum hicbirimizin cokta aman aman hareketli bir hyatı yok genel olarak evdeyiz ama daha dikkat etmek lazım galiba sonlara dogru zaten kisalma basladigi icin ha bazen bakiyorum insanlar 37 haftalik valla carsi pazar geziyorlar bende anlamadm bu isi progestan felan kullaniyor musunKızlar bişi sorcam bu rahim kısalması vücudun kendi yaptgı bir durum dimi benim bir hatam var mıdır sizce
Evet canım progestan fitil ve baska bi fitil daha verdi onları kullanıyorum 4 iğne vardı bugun vurdurdum hepsni smdi fitiller devamCanım bu bence vücutla alakalı diye düsünüyorum hicbirimizin cokta aman aman hareketli bir hyatı yok genel olarak evdeyiz ama daha dikkat etmek lazım galiba sonlara dogru zaten kisalma basladigi icin ha bazen bakiyorum insanlar 37 haftalik valla carsi pazar geziyorlar bende anlamadm bu isi progestan felan kullaniyor musun
Yani hep dikkat ediyoruz ama işte insan yine de ne yaptm acaba da böyle oldu diyorŞimdi gördüm kuzum bende gelmedi herhalde. Bildiğim bir konu değil açıkçası ama seninle ne ilgisi olabilir sanki koşuyomusun ya da zarar vercek ne yapıyo olabilirsin ki kendini suçlama sakın
4 igne ne bildigim takip ettigim kadariyla zaten bu isin çözümü progestan fitil magnezyum ve bol dinlenmekmis sende bunlara dikkat ettigin surece benim icom rahat nedense cünkü cok fazla kısa olan vat 2.5 da sınır gibi bisey kontroller 2 haftaya bir miEvet canım progestan fitil ve baska bi fitil daha verdi onları kullanıyorum 4 iğne vardı bugun vurdurdum hepsni smdi fitiller devam
Kendim demişsiz pozitif düşüncem diye Allahın izniyle sıkıntı olmaz iyi şeyler düşün iyilikler gelcek bak kuzum mucizeni alcaksın kucağına zamanında inşallah, eşyaları da sonra oluversin evinde boyası kusur kalsın boşverYani hep dikkat ediyoruz ama işte insan yine de ne yaptm acaba da böyle oldu diyor
İğne şey sabah 2 akşam 2 vurdurdum erken doğum olursa bebeğin ciğerlerini geliştiren bir iğneymiş. İsmi celestone. Onu bir günlük vurdur dedi. Progestan verdi ve ağrılar için makat fitili de verdi magnezyum kullan bol sıvı tüket dinlen dedi ve haftaya tekrar muayeneye çağırdı nst için ve tekrar belki ölçüm yapacak diye düşünüyorum. Ay bi de eline eldiven taktı kopmle eliyle baktı parmağını itipte kontrol etti4 igne ne bildigim takip ettigim kadariyla zaten bu isin çözümü progestan fitil magnezyum ve bol dinlenmekmis sende bunlara dikkat ettigin surece benim icom rahat nedense cünkü cok fazla kısa olan vat 2.5 da sınır gibi bisey kontroller 2 haftaya bir mi
Bu saatte de ben olsam kalkmamKız benim duşa girmem lazım yarın doktor işi var biri beni yerimden kaldırsııın çok üşeniyorum
4 iğne ciğer geliştirici demişti canım4 igne ne bildigim takip ettigim kadariyla zaten bu isin çözümü progestan fitil magnezyum ve bol dinlenmekmis sende bunlara dikkat ettigin surece benim icom rahat nedense cünkü cok fazla kısa olan vat 2.5 da sınır gibi bisey kontroller 2 haftaya bir mi
Ay 11 de de. Ne bilim yaaaBu saatte de ben olsam kalkmamsaat kacta yarın alırsn nolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?