Ben valize koymayı düşündüklerimi yazayım size canlarım. YouTube ta çok video izledim neler götürdüm neleri kullandım şu gereksizmiş vs diye. Böyle Bi liste yaptım kafamda.

Bebeğe 3 tam set yapmayı düşünüyorum ve ikeanın kilitli poşetlerini koyacağım.

Set dediğim:
Alt-üst takım ya da tulum
Çıtçıtlı badi (1 uzun kol, 2 kısa kol) /ayaklı pijama
Çorap, eldiven, şapka

2 si penye battaniyeli olacak. İçeri direkt birini verirler olaki ben müdahale edemezsen.

Nohut battaniye ve triko battaniye de koyacağım bazen 1 tık kalın Bi şey istiyorlarmış. Küvez yatağa sermek için de Müslin alıcam yanıma 2 tane.

Bez (20 tane kadar düşünüyorum 1 gece kalırsak eğer)
Alt açma örtüsü (2 tane, 1ini yine Küvez yatakta kullanabilirim)
Alt silme pamuğu
Pişik kremi
Islak mendil
Biberon (mamayı şırınga ile verseler bile hazırlamak için istiyorlarmış)
Puset
Owli
Bir sağım makinası (moji mi neydi adı ondan alırsam onu koyarım, yoksa elektrikli memeleri sürekli uyarmak lazımmış süt için ne kadar boşaltırsan o kadar süt elde edersin )

Kendime

1 gecelik, 1 pijama, sabahlık
Terlik
Lohusa tacı
Emzirme atleti (2 tane, terleniyormuş çok)
Boxer
Depend (hastaneden verdikleri Bi şey varmış en iyisi o diyorlar zulalayabilirsem hiç depend kullanmayabilirim)
Banyo ve saç havlusu
Çıkış için kıyafet ayakkabı falan.

Bi de Bi kağıda son anda koyulacakları listelemeyi düşünüyorum

Deodorant (siveno kullanıyorum doğal)
Şampuan
Tarak
Belki düzleştirici (normal doğum yaparsam diye)
Biraz makyaj şeyleri
Şarj aleti
Fotoğraf makinası
Diş fırçası, macunu

Aklıma başka Bi şey gelmiyor şu an, varsa eksik siz de tamamlayın

Canım 75 mg da üst sınır 1. Saatte 180 onu biraz aşmışsın 2. Saatte de 140 altında olması beklenir orda Bi tık kurtarmış ama sınıra yakın. Diyet diyebilir bence.. İlaç der mi bilemem tabi

Ay boşver temizlensin de açılış kocanın ihtiyavıyla olsun boşver
Ben 15 bini nasıl temizlicez bilmiyorum kazı kazandın biri 200bin kazanmış eşim anlattı ben oynaycam diyo
Valla en son bizimde 15 bindi mecbur kredi cektik gercekten isin icinden cıkamadık insallah sizin ki kredisiz halloluraman biz oynasak bendeki sansla borc cıkar ay

Kızlar bişi sorcam bu rahim kısalması vücudun kendi yaptgı bir durum dimi benim bir hatam var mıdır sizce
Canım bu bence vücutla alakalı diye düsünüyorum hicbirimizin cokta aman aman hareketli bir hyatı yok genel olarak evdeyiz ama daha dikkat etmek lazım galiba sonlara dogru zaten kisalma basladigi icin ha bazen bakiyorum insanlar 37 haftalik valla carsi pazar geziyorlar bende anlamadm bu isi progestan felan kullaniyor musun

Evet canım progestan fitil ve baska bi fitil daha verdi onları kullanıyorum 4 iğne vardı bugun vurdurdum hepsni smdi fitiller devam

Şimdi gördüm kuzum bende gelmedi herhalde. Bildiğim bir konu değil açıkçası ama seninle ne ilgisi olabilir sanki koşuyomusun ya da zarar vercek ne yapıyo olabilirsin ki kendini suçlama sakın
Yani hep dikkat ediyoruz ama işte insan yine de ne yaptm acaba da böyle oldu diyor

Evet canım progestan fitil ve baska bi fitil daha verdi onları kullanıyorum 4 iğne vardı bugun vurdurdum hepsni smdi fitiller devam
4 igne ne bildigim takip ettigim kadariyla zaten bu isin çözümü progestan fitil magnezyum ve bol dinlenmekmis sende bunlara dikkat ettigin surece benim icom rahat nedense cünkü cok fazla kısa olan vat 2.5 da sınır gibi bisey kontroller 2 haftaya bir mi

Yani hep dikkat ediyoruz ama işte insan yine de ne yaptm acaba da böyle oldu diyor
Kendim demişsiz pozitif düşüncem diye Allahın izniyle sıkıntı olmaz iyi şeyler düşün iyilikler gelcek bak kuzum mucizeni alcaksın kucağına zamanında inşallah, eşyaları da sonra oluversin evinde boyası kusur kalsın boşver anneciğin yakın değil mi kardeşlerin falan yok mu yardıma gelebilcek kuzum ?

İğne şey sabah 2 akşam 2 vurdurdum erken doğum olursa bebeğin ciğerlerini geliştiren bir iğneymiş. İsmi celestone. Onu bir günlük vurdur dedi. Progestan verdi ve ağrılar için makat fitili de verdi magnezyum kullan bol sıvı tüket dinlen dedi ve haftaya tekrar muayeneye çağırdı nst için ve tekrar belki ölçüm yapacak diye düşünüyorum. Ay bi de eline eldiven taktı kopmle eliyle baktı parmağını itipte kontrol etti

4 iğne ciğer geliştirici demişti canım Labellaaa yanlış hatrlamıyosam. Erken doğma riskine karşı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…