- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
- 198
Yaaa acıdı mı cokİğne şey sabah 2 akşam 2 vurdurdum erken doğum olursa bebeğin ciğerlerini geliştiren bir iğneymiş. İsmi celestone. Onu bir günlük vurdur dedi. Progestan verdi ve ağrılar için makat fitili de verdi magnezyum kullan bol sıvı tüket dinlen dedi ve haftaya tekrar muayeneye çağırdı nst için ve tekrar belki ölçüm yapacak diye düşünüyorum. Ay bi de eline eldiven taktı kopmle eliyle baktı parmağını itipte kontrol etti
Yakın yavrum yakın hepsi geliyo kv zaten asla bırakmaz tmm yat elleme sakın bişey dedi temzlk vs herşeyi halleder sağolsun. Anneler baya yakın biri sağ sokak biri sol. Kız kardeşim bütün kıyafetleri yıkadı astı 2 gün sonra ütüye gelcek bavulu falan hazırlarız inşallah. Kalkmıcam artık tek çözüm bu sanırım yatmakKendim demişsiz pozitif düşüncem diye Allahın izniyle sıkıntı olmaz iyi şeyler düşün iyilikler gelcek bak kuzum mucizeni alcaksın kucağına zamanında inşallah, eşyaları da sonra oluversin evinde boyası kusur kalsın boşveranneciğin yakın değil mi kardeşlerin falan yok mu yardıma gelebilcek kuzum ?
Yavrum kendi olan bir şey sen ne yapabilirsin ki. Hoplayıp zıplamadıktan sonra çok ağır kaldırmadıktan sonra olacağı varsa oluyor ki belki bizim bile öyle şu an bilmiyoruz. İlla sancı olacak diye bir şey yok. Bence sancın ağda ile tetiklendi kuzum.Benm mesajlarm gözkmuyor mu kızlar 3 msj yazdm ama görülmedi
Ya ilginç olan hiç acımadı o muayene tuhaf nasl acımadı anlamadım o an normal doğururm ben ya dedimYaaa acıdı mı cokiyi komtrollerin yakinmis guzel dusun insallah iyi olacak hersey sen bundan sonrs dikkat et cok hareketlenme yeter bnce
Bak yanında desteklerin var Allahın izniyle sana hiçbişey olmaz senin yapman gereken tek şey mutlu ve pozitif olmak ve güzel yaşayacağın heyecanı düşünmekYakın yavrum yakın hepsi geliyo kv zaten asla bırakmaz tmm yat elleme sakın bişey dedi temzlk vs herşeyi halleder sağolsun. Anneler baya yakın biri sağ sokak biri sol. Kız kardeşim bütün kıyafetleri yıkadı astı 2 gün sonra ütüye gelcek bavulu falan hazırlarız inşallah. Kalkmıcam artık tek çözüm bu sanırım yatmakinşallah güzel olsun herşey
Doktor açıklık var mı diye eldivenle bakmıştır kuzumYa ilginç olan hiç acımadı o muayene tuhaf nasl acımadı anlamadım o an normal doğururm ben ya dedimama toto aşağıda kısmet olmayacak snaırm hayırlısı artık haftaya salıyı beklicem şimdi
Ya onu da düşündm ağdada aslında bazı yerler şiddetli acıdı ama saniyelik ve zaten ağdayla ilgli böyle bi korkum vardı biliyosunuz ondan erteliyodum allahtan 1 ay önce gitmemişim. Belki de bu önlemleri almak için sebebim oldu ağda sonucta hiç ölçüm yapılmamıştı ve hatta belki hep 25 mmdi orası ve bilmiyordum sürekli kendmi yoracaktım yürüyüş ev işleri vs vardır bir hayır diyorum şuanYavrum kendi olan bir şey sen ne yapabilirsin ki. Hoplayıp zıplamadıktan sonra çok ağır kaldırmadıktan sonra olacağı varsa oluyor ki belki bizim bile öyle şu an bilmiyoruz. İlla sancı olacak diye bir şey yok. Bence sancın ağda ile tetiklendi kuzum.
Hadi inşallaahhh kuzuummm yaa ağzından bal damladıBak yanında desteklerin var Allahın izniyle sana hiçbişey olmaz senin yapman gereken tek şey mutlu ve pozitif olmak ve güzel yaşayacağın heyecanı düşünmeksezeryan olsan 38. Hafta da alıyolar zaten öyle düşün kalmış şurda 6 haftacık ne ki su gibi akar zaman kuzum benimm ya kıyamam sana çook güzel günler yakında
Yok acısından değil uyarıldığı için rahim ondan dedim kuzum. Aynen her şeyde var bir hayır ağda kısaltmaz ama sancı yapmış olabilir uyararak. Bir gece sancı ile de hemen hop kısalmaz rahim. Belki ağda sayesinde muayene oldun kuzum ve farkına varıldı. Değerin kötü değil sadece sınır o yüzden endişe etme çok doktorun dediklerine uy uzun haftalar dayanır inşallahYa onu da düşündm ağdada aslında bazı yerler şiddetli acıdı ama saniyelik ve zaten ağdayla ilgli böyle bi korkum vardı biliyosunuz ondan erteliyodum allahtan 1 ay önce gitmemişim. Belki de bu önlemleri almak için sebebim oldu ağda sonucta hiç ölçüm yapılmamıştı ve hatta belki hep 25 mmdi orası ve bilmiyordum sürekli kendmi yoracaktım yürüyüş ev işleri vs vardır bir hayır diyorum şuan
İnşallaahhh canımmmYok acısından değil uyarıldığı için rahim ondan dedim kuzum. Aynen her şeyde var bir hayır ağda kısaltmaz ama sancı yapmış olabilir uyararak. Bir gece sancı ile de hemen hop kısalmaz rahim. Belki ağda sayesinde muayene oldun kuzum ve farkına varıldı. Değerin kötü değil sadece sınır o yüzden endişe etme çok doktorun dediklerine uy uzun haftalar dayanır inşallah
Kuşum hiç bildiğim Bi konu değil ama kendini suçlama bence yapısal Bi durumdurKızlar bişi sorcam bu rahim kısalması vücudun kendi yaptgı bir durum dimi benim bir hatam var mıdır sizce
İnşalah bebeğim yaaa güzel düşün bak burdaki herkeste yanında ilk günden beri hep destekler olduk birbirimize son haftalara yaklaşıldı artıkk iyi haberlerinizi tek tek alcaz kuzucum sen veHadi inşallaahhh kuzuummm yaa ağzından bal damladı
Kız kalksana geçen diyodun su sabun ohhhh diye hadiiiAy 11 de de. Ne bilim yaaa
Bak aklıma geldi yine ikiz grubunda. Kızlardan birinin bebeği doğum kanalına girmişti öyle iki hafta bekledi düşün bebeğin kafası yamulmuştu kanalda olduğundan. Ama geçici zaten normal doğumda da oluyor o kafa olayı kimse korkmasın. Şunu söylemek için yazdım yani öyle bir durumda bile o kadar beklendi ise hiç düşünme piremseslik yap ohhh ayağına gelsin her şey tadını çıkar. Güzel olacak her şey. İyi ki sancın olmuş. Herkes o kadar şanslı olmuyor kuzum sancısı olmadan bebeğinin kafasının geldiğini lavaboya gidince anlayanlar var düşün yani doğum aşamasına gelmiş ama hiç sancı yaşamadığı için ne kadar geç fark etmiş oldu.İnşallaahhh canımmm
İnşallah kuzucummKuşum hiç bildiğim Bi konu değil ama kendini suçlama bence yapısal Bi durumdur
Ay Allah razı olsun hepsindenYakın yavrum yakın hepsi geliyo kv zaten asla bırakmaz tmm yat elleme sakın bişey dedi temzlk vs herşeyi halleder sağolsun. Anneler baya yakın biri sağ sokak biri sol. Kız kardeşim bütün kıyafetleri yıkadı astı 2 gün sonra ütüye gelcek bavulu falan hazırlarız inşallah. Kalkmıcam artık tek çözüm bu sanırım yatmakinşallah güzel olsun herşey
Ay bu saatte girme sabah girersin kuzum yaKız benim duşa girmem lazım yarın doktor işi var biri beni yerimden kaldırsııın çok üşeniyorum
Ayy iyi bariYa ilginç olan hiç acımadı o muayene tuhaf nasl acımadı anlamadım o an normal doğururm ben ya dedimama toto aşağıda kısmet olmayacak snaırm hayırlısı artık haftaya salıyı beklicem şimdi
İşte bu sefer üşeniyorum daha 2 gün oldu yaaaKız kalksana geçen diyodun su sabun ohhhh diye hadiii
Aa çok ilginçmiş bu bakBak aklıma geldi yine ikiz grubunda. Kızlardan birinin bebeği doğum kanalına girmişti öyle iki hafta bekledi düşün bebeğin kafası yamulmuştu kanalda olduğundan. Ama geçici zaten normal doğumda da oluyor o kafa olayı kimse korkmasın. Şunu söylemek için yazdım yani öyle bir durumda bile o kadar beklendi ise hiç düşünme piremseslik yap ohhh ayağına gelsin her şey tadını çıkar. Güzel olacak her şey. İyi ki sancın olmuş. Herkes o kadar şanslı olmuyor kuzum sancısı olmadan bebeğinin kafasının geldiğini lavaboya gidince anlayanlar var düşün yani doğum aşamasına gelmiş ama hiç sancı yaşamadığı için ne kadar geç fark etmiş oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?