Yaaa acıdı mı cokiyi komtrollerin yakinmis guzel dusun insallah iyi olacak hersey sen bundan sonrs dikkat et cok hareketlenme yeter bnce

Yakın yavrum yakın hepsi geliyo kv zaten asla bırakmaz tmm yat elleme sakın bişey dedi temzlk vs herşeyi halleder sağolsun. Anneler baya yakın biri sağ sokak biri sol. Kız kardeşim bütün kıyafetleri yıkadı astı 2 gün sonra ütüye gelcek bavulu falan hazırlarız inşallah. Kalkmıcam artık tek çözüm bu sanırım yatmak inşallah güzel olsun herşey

Benm mesajlarm gözkmuyor mu kızlar 3 msj yazdm ama görülmedi
Yavrum kendi olan bir şey sen ne yapabilirsin ki. Hoplayıp zıplamadıktan sonra çok ağır kaldırmadıktan sonra olacağı varsa oluyor ki belki bizim bile öyle şu an bilmiyoruz. İlla sancı olacak diye bir şey yok. Bence sancın ağda ile tetiklendi kuzum.

Yaaa acıdı mı cokiyi komtrollerin yakinmis guzel dusun insallah iyi olacak hersey sen bundan sonrs dikkat et cok hareketlenme yeter bnce
Ya ilginç olan hiç acımadı o muayene tuhaf nasl acımadı anlamadım o an normal doğururm ben ya dedim ama toto aşağıda kısmet olmayacak snaırm hayırlısı artık haftaya salıyı beklicem şimdi

Bak yanında desteklerin var Allahın izniyle sana hiçbişey olmaz senin yapman gereken tek şey mutlu ve pozitif olmak ve güzel yaşayacağın heyecanı düşünmek sezeryan olsan 38. Hafta da alıyolar zaten öyle düşün kalmış şurda 6 haftacık ne ki su gibi akar zaman kuzum benimm ya kıyamam sana çook güzel günler yakında

Ya onu da düşündm ağdada aslında bazı yerler şiddetli acıdı ama saniyelik ve zaten ağdayla ilgli böyle bi korkum vardı biliyosunuz ondan erteliyodum allahtan 1 ay önce gitmemişim. Belki de bu önlemleri almak için sebebim oldu ağda sonucta hiç ölçüm yapılmamıştı ve hatta belki hep 25 mmdi orası ve bilmiyordum sürekli kendmi yoracaktım yürüyüş ev işleri vs vardır bir hayır diyorum şuan

Hadi inşallaahhh kuzuummm yaa ağzından bal damladı

Yok acısından değil uyarıldığı için rahim ondan dedim kuzum. Aynen her şeyde var bir hayır ağda kısaltmaz ama sancı yapmış olabilir uyararak. Bir gece sancı ile de hemen hop kısalmaz rahim. Belki ağda sayesinde muayene oldun kuzum ve farkına varıldı. Değerin kötü değil sadece sınır o yüzden endişe etme çok doktorun dediklerine uy uzun haftalar dayanır inşallah

İnşallaahhh canımmm

Hadi inşallaahhh kuzuummm yaa ağzından bal damladı
İnşalah bebeğim yaaa güzel düşün bak burdaki herkeste yanında ilk günden beri hep destekler olduk birbirimize son haftalara yaklaşıldı artıkk iyi haberlerinizi tek tek alcaz kuzucum sen ve Yasamademek123 ikizlerden sıra çalmayın sakın bak kızarızzz

İnşallaahhh canımmm
Bak aklıma geldi yine ikiz grubunda. Kızlardan birinin bebeği doğum kanalına girmişti öyle iki hafta bekledi düşün bebeğin kafası yamulmuştu kanalda olduğundan. Ama geçici zaten normal doğumda da oluyor o kafa olayı kimse korkmasın. Şunu söylemek için yazdım yani öyle bir durumda bile o kadar beklendi ise hiç düşünme piremseslik yap ohhh ayağına gelsin her şey tadını çıkar. Güzel olacak her şey. İyi ki sancın olmuş. Herkes o kadar şanslı olmuyor kuzum sancısı olmadan bebeğinin kafasının geldiğini lavaboya gidince anlayanlar var düşün yani doğum aşamasına gelmiş ama hiç sancı yaşamadığı için ne kadar geç fark etmiş oldu.

Ay Allah razı olsun hepsinden o kadar sevindim ki... Sen sadece dinlen kuzum allahın izniyle 37 38lerde birlikte gitcez doğuma da

Ya ilginç olan hiç acımadı o muayene tuhaf nasl acımadı anlamadım o an normal doğururm ben ya dedim ama toto aşağıda kısmet olmayacak snaırm hayırlısı artık haftaya salıyı beklicem şimdi
Ayy iyi bariolsn saglikli olsunda nasıl olursa artık nasip kısmet gerisi agda hic aklıma gelmemisti bnm olabilir belki de

Aa çok ilginçmiş bu bak şaşırdım. İyi tarafından bakmaya çalışıyorum ben de vardır bir hayır en başından beri kanamalar düşük riskleri şmdi erken doğum riski hepsi geçti bu da geçecek Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…