İnşallah yavrum inşallah hiç kolay değil elbette ama sağlıkla kavuşacağız hepimiz Bol dua biraz daha sabır ile

Ayy iyi bariolsn saglikli olsunda nasıl olursa artık nasip kısmet gerisi agda hic aklıma gelmemisti bnm olabilir belki de
Kaan kocatepe varya kadın doğumcu o adam da diyorki düşük riski veya erken doğum olayı kmsenin elinde değil öyle olsaydı istenmeyen gebelikleri insanlar kendileri sonlandırabilirdi o yuzden ne olacagı belli olmuyor herşey olması gerektiği gibi olur diyor

Yaa tembeller nasıl belli ediyo kendini soğuk da şuanda hava
Valla tembellikten değil bir kere gece duş iyi değil bence ben mecbur kalmadıkça yapmam. Sonuçta mecbur değilsin sabah vaktin var ikincisi soğuk hasta olabilirsin ayrıca aşıdan sonra iki gün beklemek iyidir. Sonra vücut dinlenmeye geçmiş banyo atraksiyonuna gerek yok sabah yap tazelen mis mis git muayeneye

Kesinlikle öyle bncede ama kilyanin dedigi gibi sanciyi tetiklemis olabilir ki ne kadar dogru bilmiyorm ama iyi kinolmus ve gitmissin cok sükür gayet zamaninda mudahale oluyor icini ferah tut igneleri yaptirdn ilacini kullaniyosn gerisidd dinlenmek kafani bosalt guzel dusunn

Ay eşim de onu dedi şimdi senşn 2 gün yıkanmaman gerekmiyo mu diye dün vurundum daha.
Tamam ben ikna oldum (çok zor olmadı ama ) yapmıcam

Yaa vallaaa bendede bı doguma ıstegı var agrılardan anlatamam hersey gecsın bıtsın ıstıyorum rabbım saglıkla hayırla versın ınsallah da bebegım buyumus olsun artık dogsun dıyroum

Yaa vallaaa bendede bı doguma ıstegı var agrılardan anlatamam hersey gecsın bıtsın ıstıyorum rabbım saglıkla hayırla versın ınsallah da bebegım buyumus olsun artık dogsun dıyroum
Az kaldı kız bu kadar çektin bi kaç hafta daha sabrett aaa iyiyi çağır kuzucum olumsuzluk düşünmek yook

Kızlar ya ben nohut peluş battaniye filan almadım. Penye ve örgü battaniye var sizce çok şart mı. Owli ile çıkarız dedim hastaneden. Ne kadar hastane çantası videosu izledim ise nohut battaniye demirbaş gibi
Bence değil. Penyeye kundak yapıp üstüne kalın bateaniyesini de atabilirsin. Owliyle uğrşmayadabilirisn

Aynen yavrum bakalım güzel olcak güzel nstde de kasılma çıkmadı bu da iyi bişi

Kızlar ya ben nohut peluş battaniye filan almadım. Penye ve örgü battaniye var sizce çok şart mı. Owli ile çıkarız dedim hastaneden. Ne kadar hastane çantası videosu izledim ise nohut battaniye demirbaş gibi
Kuzucum biz de de ananesi örgü battaniye örüyo bi de hastane çıkışının battaniyesi olur işte bitti gitti hemen arabaya bincekler zaten ana kucağında çıkmıcaklarmı ??

Ya sorma ben de çok gördm diye nohut aldım a101 den peki benm penye yok bana linki olan atabilirmi baby mall den gidip alacaktım ama artık çıkamam malum interntten güzel penye battaniye önerilerinizi bekliyorum

Ya sorma ben de çok gördm diye nohut aldım a101 den peki benm penye yok bana linki olan atabilirmi baby mall den gidip alacaktım ama artık çıkamam malum interntten güzel penye battaniye önerilerinizi bekliyorum
Ben valla cıcek sepetınden aldım pamuklu penye cok begendım

Bugün çok yoğun bir gün geçirdim kızlar. Sabah erkenden kalktım, 8'de evden çıktım, eşimle birlikte hastaneye gittim (eşimin çalıştığı hastane), şeker yükleme testi yaptırdım, 11'de eve döndüm. Arkadaşım kahvaltıya gelecekti, işi çıktı 13.00 gibi geldi. Ben o arada atıştırdım. Geldi, kahvaltımızı ettik, eksiklerimi tamamlamak için alışverişe çıktık. Babasının çeyiz dükkanı var, önce ona gittik, bebişime tam takım bir hastane çıkışı seti daha aldım (oldu 2) ve biiir sürü kıyafet. İçlik, pijama takımı, çorap, süslü şapkalı tulum takımları, kendime lohusa pijama takımı ve sabahlık (gecelik yoktu, alamadım, onu sonraya). Toplam 790 lira tuttu).

Oradan çıkışta e bebeğe gittik. 6 adet çıtçıtlı atlet, biberon, emzik, lohusa pedi, banyo lifi, tırnak makası, tarak, süt artırıcı kurabiye, 1 numara bebek bezi, karnı ısıtmak için kiraz çekirdeği zımbırtısı, burun aspiratörü, yenidoğan oyuncağı hışırtılı katlı örtü ve emzik - biberon yıkama jeli aldım.
Bir de başka bir yerden küçük boy tekerlekli valiz aldım. Hastane çantam da bu olacak.

Artık hastane çantamı hazırlamaya hazırım ama en büyük eksiğimiz: bebek çamaşır deterjanı. Günlerdir sipariş verdim, hâlâ kargoya yeni verildi. Gelse de başlasam...

Ooo sen bayagı iş basarmıssın

Sen 15li hastane çıkışı almamışmıydın onların içinde var yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…