Bende o kadar çok gördüm ki herkesteYa sorma ben de çok gördm diye nohut aldım a101 denpeki benm penye yok bana linki olan atabilirmi baby mall den gidip alacaktım ama artık çıkamam malum interntten güzel penye battaniye önerilerinizi bekliyorum
Aynen öyle de ne bileyim ben herkeste almışKuzucum biz de de ananesi örgü battaniye örüyo bi de hastane çıkışının battaniyesi olur işte bitti gitti hemen arabaya bincekler zaten ana kucağında çıkmıcaklarmı ??
Yok e nabızda görünmüyor sınır, o yüzden bilemiyoruz. Dahiliyeci de sınıra aynısını demiş, şimdi söyledi eşim.Ben
75 gr yaptirmistim 1.saat sınır 180 2.saat 150ydi ama her cihazın referansı farkli e nabizdan baktiginda cihazin referans araliklarida gorunur aslinda ordan fikir yurutebilirsn
Bende o düşünce ile evi battaniye mi doldurcam yeter dedim bunlar ama bilemedim herkeste görünceKuzucum biz de de ananesi örgü battaniye örüyo bi de hastane çıkışının battaniyesi olur işte bitti gitti hemen arabaya bincekler zaten ana kucağında çıkmıcaklarmı ??
Almadım heeheSen 15li hastane çıkışı almamışmıydın onların içinde var yavrum
Bence sınırlar çok değişmiyordur. Kadın doğum doktoru zaten kendi ilgilenmiyor dahiliyeye yönlendiriyor dahiliye doktoru sorun yok dediyse yoktur canım. Sınırı çok aşmamış sadece biraz dikkat et der en fazla beyaz un ve tatlıyaYok e nabızda görünmüyor sınır, o yüzden bilemiyoruz. Dahiliyeci de sınıra aynısını demiş, şimdi söyledi eşim.
He alacaksan 10luların içinde var canım haberin olsun Bi daha boştan yere almamış olursunAlmadım heehe
Şunu alsam pahalı mı. Yumusak olsun kundaklarken dedimBende o kadar çok gördüm ki herkestekuzum hastane çıkışında vardı 10 lu içinde ben birde trendyoldan düz ekru aldım kundak niyetine de. Yani öyle özel bildiğim yok
Güzel benimki dümdüz hiç bir şey yok ikisini 99 a almıştım kuzumŞunu alsam pahalı mı. Yumusak olsun kundaklarken dedim
Feray Bebe Little Princess Baskılı Beyaz Bebek Battaniye Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Feray Bebe Little Princess Baskılı Beyaz Bebek Battaniye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
İkili takımlar aldım geri kalanı kendim kombinlerim demiştim ortak penye bir battaniye ile çok pahalı geliyor hastane çıkışları bana yaaHe alacaksan 10luların içinde var canım haberin olsun Bi daha boştan yere almamış olursun
Kızlar ya ben üstteki değerlerimi tamamen yanlış yazmışım. Doğru değil, bunları unutun. Doğrusu şöyle :Tahlil verdim canım. Ben de size sonuçlarımı söyleyecektim. Doktorumuza mail attık ama henüz dönmedi.
Açken 84, 75 g şekerli içeceği içtikten 1 saat sonra 188, 2 saat sonra 137.
Bir dahiliyeci arkadaşına sordu eşim, o normal demiş ama kadın doğumcuya henüz sormadığımız için size de bir sorayım dedim. Değer aralığı nedir biliyor musunuz?
Ben şimdi gördüm. Ama sen bunu yazdıktan sonra sayfaya düşmüş sanırım önceki yazdıklarınBenm mesajlarm gözkmuyor mu kızlar 3 msj yazdm ama görülmedi
Öyle ise zaten gayet iyi kuzum normal hepsiKızlar ya ben üstteki değerlerimi tamamen yanlış yazmışım. Doğru değil, bunları unutun. Doğrusu şöyle :
Açlık: 84
75 g içecek
1. Saat: 137
2. Saat: 99
Yani her şey yolunda.
Kilya ZEYNEPP5555 Birumuttuyasataninsani
Seninle alakası yok, doğuma hazırlanıyor beden. Doktor hareketlerini kısıtla der sadece. Ve bolca su iç.Kızlar bişi sorcam bu rahim kısalması vücudun kendi yaptgı bir durum dimi benim bir hatam var mıdır sizce
Farketmez farketmez öyle de yapabilirsin pek tabii. Ben 80e 100e aldım hep kuzum aman aman kalite aramadım uyguna bulmuştum açıkçasıİkili takımlar aldım geri kalanı kendim kombinlerim demiştim ortak penye bir battaniye ile çok pahalı geliyor hastane çıkışları bana yaa
Kız moda diye almış herkes sen dinle beni anam babam usulü devamke babyBende o düşünce ile evi battaniye mi doldurcam yeter dedim bunlar ama bilemedim herkeste görünce
Süpersin kuzucum yaa maşallah topluca alıyosun işlerin hızlıca su gibi aksın inşallah güzel günlerde kullanınBugün çok yoğun bir gün geçirdim kızlar. Sabah erkenden kalktım, 8'de evden çıktım, eşimle birlikte hastaneye gittim (eşimin çalıştığı hastane), şeker yükleme testi yaptırdım, 11'de eve döndüm. Arkadaşım kahvaltıya gelecekti, işi çıktı 13.00 gibi geldi. Ben o arada atıştırdım. Geldi, kahvaltımızı ettik, eksiklerimi tamamlamak için alışverişe çıktık. Babasının çeyiz dükkanı var, önce ona gittik, bebişime tam takım bir hastane çıkışı seti daha aldım (oldu 2) ve biiir sürü kıyafet. İçlik, pijama takımı, çorap, süslü şapkalı tulum takımları, kendime lohusa pijama takımı ve sabahlık (gecelik yoktu, alamadım, onu sonraya). Toplam 790 lira tuttu).
Oradan çıkışta e bebeğe gittik. 6 adet çıtçıtlı atlet, biberon, emzik, lohusa pedi, banyo lifi, tırnak makası, tarak, süt artırıcı kurabiye, 1 numara bebek bezi, karnı ısıtmak için kiraz çekirdeği zımbırtısı, burun aspiratörü, yenidoğan oyuncağı hışırtılı katlı örtü ve emzik - biberon yıkama jeli aldım.
Bir de başka bir yerden küçük boy tekerlekli valiz aldım. Hastane çantam da bu olacak.
Artık hastane çantamı hazırlamaya hazırım ama en büyük eksiğimiz: bebek çamaşır deterjanı. Günlerdir sipariş verdim, hâlâ kargoya yeni verildi. Gelse de başlasam...
İyi bariKız moda diye almış herkes sen dinle beni anam babam usulü devamke baby(sözüm meclisten dışarı hee şaka yapıyom )
Ay teşekkür ederim. Bayağı yoruldum ama değdi. Arkadaşım sağ olsun, 2 çocuklu kendisi. Tecrübe çok güzel şeyOoo sen bayagı iş basarmıssın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?