Ya sorma ben de çok gördm diye nohut aldım a101 den peki benm penye yok bana linki olan atabilirmi baby mall den gidip alacaktım ama artık çıkamam malum interntten güzel penye battaniye önerilerinizi bekliyorum
Bende o kadar çok gördüm ki herkeste kuzum hastane çıkışında vardı 10 lu içinde ben birde trendyoldan düz ekru aldım kundak niyetine de. Yani öyle özel bildiğim yok

Ben

75 gr yaptirmistim 1.saat sınır 180 2.saat 150ydi ama her cihazın referansı farkli e nabizdan baktiginda cihazin referans araliklarida gorunur aslinda ordan fikir yurutebilirsn
Yok e nabızda görünmüyor sınır, o yüzden bilemiyoruz. Dahiliyeci de sınıra aynısını demiş, şimdi söyledi eşim.

Kuzucum biz de de ananesi örgü battaniye örüyo bi de hastane çıkışının battaniyesi olur işte bitti gitti hemen arabaya bincekler zaten ana kucağında çıkmıcaklarmı ??
Bende o düşünce ile evi battaniye mi doldurcam yeter dedim bunlar ama bilemedim herkeste görünce

Yok e nabızda görünmüyor sınır, o yüzden bilemiyoruz. Dahiliyeci de sınıra aynısını demiş, şimdi söyledi eşim.
Bence sınırlar çok değişmiyordur. Kadın doğum doktoru zaten kendi ilgilenmiyor dahiliyeye yönlendiriyor dahiliye doktoru sorun yok dediyse yoktur canım. Sınırı çok aşmamış sadece biraz dikkat et der en fazla beyaz un ve tatlıya

Bende o kadar çok gördüm ki herkeste kuzum hastane çıkışında vardı 10 lu içinde ben birde trendyoldan düz ekru aldım kundak niyetine de. Yani öyle özel bildiğim yok
Şunu alsam pahalı mı. Yumusak olsun kundaklarken dedim

Kızlar ya ben üstteki değerlerimi tamamen yanlış yazmışım. Doğru değil, bunları unutun. Doğrusu şöyle :

Açlık: 84

75 g içecek

1. Saat: 137
2. Saat: 99

Yani her şey yolunda.

Kilya ZEYNEPP5555 Birumuttuyasataninsani

İkili takımlar aldım geri kalanı kendim kombinlerim demiştim ortak penye bir battaniye ile çok pahalı geliyor hastane çıkışları bana yaa
Farketmez farketmez öyle de yapabilirsin pek tabii. Ben 80e 100e aldım hep kuzum aman aman kalite aramadım uyguna bulmuştum açıkçası

Süpersin kuzucum yaa maşallah topluca alıyosun işlerin hızlıca su gibi aksın inşallah güzel günlerde kullanın şeker işine de sevindim problem olmamasına

Ooo sen bayagı iş basarmıssın
Ay teşekkür ederim. Bayağı yoruldum ama değdi. Arkadaşım sağ olsun, 2 çocuklu kendisi. Tecrübe çok güzel şey
Bugün aldığım eşyaları tek tek eşime gösterirken eşim aile grubumuza tam olarak şunu yazmış: Raat'a kalsa diyecek ki her şey tamam gidelim yarın doğum yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…