Kış bebeleri bunlar iki tane alcan bir de ne gerek var örgüler en güzeli bence yumuşacık soğuktan da korurİyi bari
Haklısın kolay şeyler yaşamıyosun arka arkaya ama geçice karanlığın ardından güneş doğcak Allahın izniyleYavrum dırencım ve akıl saglıgımdan endıse edıyroum cocugada saglam ana lazım bzen pess edıcek oluyorum sistemim eror verıyor
Aman bacım zamanında doğurun bizi burda strese sokmayın nolurrr bakAy teşekkür ederim. Bayağı yoruldum ama değdi. Arkadaşım sağ olsun, 2 çocuklu kendisi. Tecrübe çok güzel şey
Bugün aldığım eşyaları tek tek eşime gösterirken eşim aile grubumuza tam olarak şunu yazmış: Raat'a kalsa diyecek ki her şey tamam gidelim yarın doğum yapayım
Çok teşekkür ederim canım benim. Bebişimin iştahlı ve şişko bir bebek olacağı kesinleşmiş sayılır mı acaba? Toplamda aldığım 4 kilonun 2.130 gramının bebişin kilosu olması boş yere olamaz di miSüpersin kuzucum yaa maşallah topluca alıyosun işlerin hızlıca su gibi aksın inşallah güzel günlerde kullanınşeker işine de sevindim problem olmamasına
Güzel benimki dümdüz hiç bir şey yok ikisini 99 a almıştım kuzum
Biraz önce civil’e baktım nohut battaniye için 90 TL diyo, efsane cuma indirimlerini bekliyorum bu tür şeyler için.İkili takımlar aldım geri kalanı kendim kombinlerim demiştim ortak penye bir battaniye ile çok pahalı geliyor hastane çıkışları bana yaa
Ohh maşallah kuzuma benim yaaaÇok teşekkür ederim canım benim. Bebişimin iştahlı ve şişko bir bebek olacağı kesinleşmiş sayılır mı acaba? Toplamda aldığım 4 kilonun 2.130 gramının bebişin kilosu olması boş yere olamaz di mi
Ay sorma aslında hemen doğurasım yok çünkü daha koltuklarım ve halılarım yıkanacak, ev derinlemesine temizlenecek, bebişin oda mobilyaları gelecek, ekstra halı, perde ve avizesi alınacak, eşyaları yıkanıp üşenip dolaplarına yerleştirilecek. Dolaplar ayrı silinecek. Benim hastane çantam hazırlanacak. Daha ohooooAman bacım zamanında doğurun bizi burda strese sokmayın nolurrr bak
Aynen ya. Hamilelik öncesinde aldığım kiloları artık verme vakti gelmişti, bebişin peşine koşarken de onları veririm inşallahOhh maşallah kuzuma benim yaaatabi canım şurda son haftalarında üç-dört kilo daha alsan bebişe gider zaten içerde de plesantası, suyu göğüslerin falan doğumdan aynı kilonda çıkarsın herhalde
Aman kendini yormadan yap bu işleri lütfen bak olduğu kadar hatta yardım edicek biri varsa ondan rica et kuzucumAy sorma aslında hemen doğurasım yok çünkü daha koltuklarım ve halılarım yıkanacak, ev derinlemesine temizlenecek, bebişin oda mobilyaları gelecek, ekstra halı, perde ve avizesi alınacak, eşyaları yıkanıp üşenip dolaplarına yerleştirilecek. Dolaplar ayrı silinecek. Benim hastane çantam hazırlanacak. Daha ohoooo
Ama 40 haftayı dolmadan gelir gibime de geliyor. Bebek iri diye sezeryan şart derse doktor, malum.
Ahh kuzum ınsallahhhHaklısın kolay şeyler yaşamıyosun arka arkaya ama geçice karanlığın ardından güneş doğcak Allahın izniyle
Emzirirken veriliyo diyolar uykusuzluk alışma süreci vs düzene oturur inşallahAynen ya. Hamilelik öncesinde aldığım kiloları artık verme vakti gelmişti, bebişin peşine koşarken de onları veririm inşallah
İçime sularr serpiyorsunuz canlarımSeninle alakası yok, doğuma hazırlanıyor beden. Doktor hareketlerini kısıtla der sadece. Ve bolca su iç.
Ben penye battaniyem yok diye aldm heheh elimde bi müslinler var donacak çocoomKız moda diye almış herkes sen dinle beni anam babam usulü devamke baby(sözüm meclisten dışarı hee şaka yapıyom )
Eveett çokkkBiraz önce civil’e baktım nohut battaniye için 90 TL diyo, efsane cuma indirimlerini bekliyorum bu tür şeyler için.
Kutulu hastane çıkış seti bana da çok pahalı geliyoismini yazdırdığımız bi set olsa belki yine verilir ama 10lu set için 300 TL vermek
Eee işte örgü yoksa bu aldığınızda iş görür kuzucum on taneye gerek yok yani demek istediğim oyduBen penye battaniyem yok diye aldm heheh elimde bi müslinler var donacak çocoom
Penye hevesim var ezelden sırf ondan dolayı alcamEee işte örgü yoksa bu aldığınızda iş görür kuzucum on taneye gerek yok yani demek istediğim oydu
Canım olsun cocuk yasam olarak bellı bı seviyeye gelıyor zaten sen benden 1 hafta ılerıdesın gelecegı varsa gorecegı de varİçime sularr serpiyorsunuz canlarım
Al kuzucum tabi ki içinden ne geliyosa kalmasınPenye hevesim var ezelden sırf ondan dolayı alcamyumuşacık böyle kundaklıcam
Evet canım dr da öyle dediCanım olsun cocuk yasam olarak bellı bı seviyeye gelıyor zaten sen benden 1 hafta ılerıdesın gelecegı varsa gorecegı de var
Benım bı yakınım
28. Haftasında 938 gr dogdu kız okula gıdıyor masallah sennınkı bunun ıkı katı suanda baskarda sıkıntı yasasan haklısın ama dogma evrelerıne yavastan gırdı bebelersaglıkla dogsun lar da artık tabı ne kadar gec o kadar ıyı ama dogacak olursa da üzülme dıe dıyorum
Bizim de isim henüz belli diilEveett çokkkisim de belli olsa keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?