Aman bacım zamanında doğurun bizi burda strese sokmayın nolurrr bak

Süpersin kuzucum yaa maşallah topluca alıyosun işlerin hızlıca su gibi aksın inşallah güzel günlerde kullanın şeker işine de sevindim problem olmamasına
Çok teşekkür ederim canım benim. Bebişimin iştahlı ve şişko bir bebek olacağı kesinleşmiş sayılır mı acaba? Toplamda aldığım 4 kilonun 2.130 gramının bebişin kilosu olması boş yere olamaz di mi

Güzel benimki dümdüz hiç bir şey yok ikisini 99 a almıştım kuzum
İkili takımlar aldım geri kalanı kendim kombinlerim demiştim ortak penye bir battaniye ile çok pahalı geliyor hastane çıkışları bana yaa
Biraz önce civil’e baktım nohut battaniye için 90 TL diyo, efsane cuma indirimlerini bekliyorum bu tür şeyler için.
Kutulu hastane çıkış seti bana da çok pahalı geliyo ismini yazdırdığımız bi set olsa belki yine verilir ama 10lu set için 300 TL vermek

Ohh maşallah kuzuma benim yaaa tabi canım şurda son haftalarında üç-dört kilo daha alsan bebişe gider zaten içerde de plesantası, suyu göğüslerin falan doğumdan aynı kilonda çıkarsın herhalde

Aman bacım zamanında doğurun bizi burda strese sokmayın nolurrr bak
Ay sorma aslında hemen doğurasım yok çünkü daha koltuklarım ve halılarım yıkanacak, ev derinlemesine temizlenecek, bebişin oda mobilyaları gelecek, ekstra halı, perde ve avizesi alınacak, eşyaları yıkanıp üşenip dolaplarına yerleştirilecek. Dolaplar ayrı silinecek. Benim hastane çantam hazırlanacak. Daha ohoooo

Ama 40 haftayı dolmadan gelir gibime de geliyor. Bebek iri diye sezeryan şart derse doktor, malum.

Ohh maşallah kuzuma benim yaaa tabi canım şurda son haftalarında üç-dört kilo daha alsan bebişe gider zaten içerde de plesantası, suyu göğüslerin falan doğumdan aynı kilonda çıkarsın herhalde
Aynen ya. Hamilelik öncesinde aldığım kiloları artık verme vakti gelmişti, bebişin peşine koşarken de onları veririm inşallah

Aman kendini yormadan yap bu işleri lütfen bak olduğu kadar hatta yardım edicek biri varsa ondan rica et kuzucum Off şu doğum nasıl olcak gerginliği beni şimdiden strese soktu sağlıkla en doğru şekilde zamanında gelir kuzum inşallah

Aynen ya. Hamilelik öncesinde aldığım kiloları artık verme vakti gelmişti, bebişin peşine koşarken de onları veririm inşallah
Emzirirken veriliyo diyolar uykusuzluk alışma süreci vs düzene oturur inşallah ben 5 ay da 8 kilo aldım 20 yi görürüm diyorum o yüzden sen hiç konuşma

Eveett çokkk isim de belli olsa keşke

İçime sularr serpiyorsunuz canlarım
Canım olsun cocuk yasam olarak bellı bı seviyeye gelıyor zaten sen benden 1 hafta ılerıdesın gelecegı varsa gorecegı de var
Benım bı yakınım
28. Haftasında 938 gr dogdu kız okula gıdıyor masallah sennınkı bunun ıkı katı suanda baskarda sıkıntı yasasan haklısın ama dogma evrelerıne yavastan gırdı bebeler saglıkla dogsun lar da artık tabı ne kadar gec o kadar ıyı ama dogacak olursa da üzülme dıe dıyorum

Evet canım dr da öyle dedi 31 bitti bugun bakalım kaçlara kadar gidebilicez hayırlısıyla. Bi arkadasım tüp o da 32 de kanaması geldi 33 e kadsr hastanede yattı 33 de bebeği almak zorunda kaldılar 1 hafta kuvezde yattı ve sorunsuz eve geçtiler şuan 9 yaşında allahım sağlık versin kuzu kuzu büyüsünler öyle gelsinler bu hayata inşallah onlar bizim seçilmiş hayata tutunan güçlü yavrularımız minik mucizelerimiz bu hayatta herşeyi başarırlar şansları bahtları açık olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…