Oyoyoyyy analık duyguları mı yukselmıs arkadasımın masallah masallah tabıkı en guzel hallerı ıle gelsınle dunyaya yorulmadan annesınden babasndan ayrı kalmadan

Bizim de isim henüz belli diil kapı süsü ve bebek yastığı yaptırmak istiyorum, bi de ismi işlenmiş tulum, şapka, battaniye seti olsa ileride anı kalırdı ama ismine karar veremedik daha
Yaa sızde acınsanıza aylık haftalık bilgileri bakıyorum göremiyorum cok merak edıyroum kım ne kadarlık dıe

Bizim de isim henüz belli diil kapı süsü ve bebek yastığı yaptırmak istiyorum, bi de ismi işlenmiş tulum, şapka, battaniye seti olsa ileride anı kalırdı ama ismine karar veremedik daha
Ben de bi hastane çıkışı olsun isimli diyordum ama kızımın ismi bebişko şuan kız ismi çok zormuş onu anladım

Oyoyoyyy analık duyguları mı yukselmıs arkadasımın masallah masallah tabıkı en guzel hallerı ıle gelsınle dunyaya yorulmadan annesınden babasndan ayrı kalmadan
Yaa sorma dün de resmen doğumu konusunca dr la çok yaklaştıgımızı iyice anladım aminnn bu arada inşallah yavrucumm

Kızlar ya ben nohut peluş battaniye filan almadım. Penye ve örgü battaniye var sizce çok şart mı. Owli ile çıkarız dedim hastaneden. Ne kadar hastane çantası videosu izledim ise nohut battaniye demirbaş gibi
Demirbaş falan değil yavrum ya, penye battaniye den biraz daha kalın 1 battaniye gerekirse diye ki sende örgü varmış işte aynı mantık

nurselek bu senin takım değil mi bugün dr günün hayırlı haberlerle burda bekliyor olacagız kuzuuum

Eklentiler

• 9972911F-D9AB-4CE2-9F80-12844450A4B1.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 42
Günaydın babyy nasılsınn ağrılaeın nasıl
Günaydın canımm valla dün akşama doğru bel baskılarım geçti bir daha bele ağrım girmedi ama gece bacak eklem romatizmam başladı şiddetli sızlıyor yağmurlu havalarda böyle olur normalde ist yağmurlumu bu ara bilmiyorm ama şuan acaba rahimden belden gelen bişeymi diyorum ister istemez her ağrıyı sancıya bağlarım şimdi

Benim gibi dar canlı bir insan için yatmak çok zor evin içinde pır dönerim sürekli heleki şuan bebek odasının içi kurumaya bırakılmıs ful bebek kıyafetleri doğumdan sonra bugünlerini mumla ararsın diyen arkadaşlarımın şerefine yatıyorum kızlarım size tavsiyem son aylarınızda gerçekten gerekmedikçe kalkmayın ful yatın ne olacağı belli olmuyormuş onu anladım

Kuzummm çok şükür bence o sancı gitti artık, sadece dinlenme vakti resmen 7 aydır birlikte gidiyoruz Bi yolda ay sona geldikçe böyle siz yazdıkça şunu aldım bunu yaptım o kadar heyecanlanıyorum ki sabret son düzlük pır döneceğimiz buraya ayyy hiç uyumadım hiç uyumadım yazacağımız çoook uzun günler geliyor

Cicek sepetinde baskılı isimli hastane çıkışı tulum ve battaniye takımları var, fiyatları da uygun bi bakın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…