- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 198
- 39
Oyoyoyyy analık duyguları mı yukselmıs arkadasımın masallah masallahEvet canım dr da öyle dedi31 bitti bugun bakalım kaçlara kadar gidebilicez hayırlısıyla. Bi arkadasım tüp o da 32 de kanaması geldi 33 e kadsr hastanede yattı 33 de bebeği almak zorunda kaldılar 1 hafta kuvezde yattı ve sorunsuz eve geçtiler şuan 9 yaşında allahım sağlık versin kuzu kuzu büyüsünler öyle gelsinler bu hayata inşallah onlar bizim seçilmiş hayata tutunan güçlü yavrularımız minik mucizelerimiz bu hayatta herşeyi başarırlar şansları bahtları açık olsun
Yaa sızde acınsanıza aylık haftalık bilgileri bakıyorum göremiyorum cok merak edıyroum kım ne kadarlık dıeBizim de isim henüz belli diilkapı süsü ve bebek yastığı yaptırmak istiyorum, bi de ismi işlenmiş tulum, şapka, battaniye seti olsa ileride anı kalırdı ama ismine karar veremedik daha
Aynı benYaa sızde acınsanıza aylık haftalık bilgileri bakıyorum göremiyorum cok merak edıyroum kım ne kadarlık dıe
Sen bılırısn canım yaaAynı ben
Ben de bi hastane çıkışı olsun isimli diyordum ama kızımın ismi bebişko şuanBizim de isim henüz belli diilkapı süsü ve bebek yastığı yaptırmak istiyorum, bi de ismi işlenmiş tulum, şapka, battaniye seti olsa ileride anı kalırdı ama ismine karar veremedik daha
Yaa sorma dün de resmen doğumu konusunca dr la çok yaklaştıgımızı iyice anladımOyoyoyyy analık duyguları mı yukselmıs arkadasımın masallah masallahtabıkı en guzel hallerı ıle gelsınle dunyaya yorulmadan annesınden babasndan ayrı kalmadan
Demirbaş falan değil yavrum ya, penye battaniye den biraz daha kalın 1 battaniye gerekirse diye ki sende örgü varmış işte aynı mantıkKızlar ya ben nohut peluş battaniye filan almadım. Penye ve örgü battaniye var sizce çok şart mı. Owli ile çıkarız dedim hastaneden. Ne kadar hastane çantası videosu izledim ise nohut battaniye demirbaş gibi
E çok şükür maşallah kuzumKızlar ya ben üstteki değerlerimi tamamen yanlış yazmışım. Doğru değil, bunları unutun. Doğrusu şöyle :
Açlık: 84
75 g içecek
1. Saat: 137
2. Saat: 99
Yani her şey yolunda.
@Kilya @ZEYNEPP5555Birumuttuyasataninsani
Günaydın kuzum Gelmiş geçmiş olsunGünaydın kızlarım
Korkunç bir krampla uyandım bugünde çok şükür
Dün gece ilaçlarımı almadan uyuya kalmışım, bu tamamen magnezyum yüzündendiGünaydın kuzum Gelmiş geçmiş olsun
Günaydın kuzucumGünaydın kızlarım
Korkunç bir krampla uyandım bugünde çok şükür
Günaydın babyy nasılsınn ağrılaeın nasılGünaydın kuzum Gelmiş geçmiş olsun
Dün gece ilaçlarımı almadan uyuya kalmışım, bu tamamen magnezyum yüzündendipişman mıyım evet
Günaydın canımmGünaydın babyy nasılsınn ağrılaeın nasıl
KuzummmBenim gibi dar canlı bir insan için yatmak çok zor evin içinde pır dönerim sürekliheleki şuan bebek odasının içi kurumaya bırakılmıs ful bebek kıyafetleri doğumdan sonra bugünlerini mumla ararsın diyen arkadaşlarımın şerefine yatıyorum kızlarım size tavsiyem son aylarınızda gerçekten gerekmedikçe kalkmayın ful yatın ne olacağı belli olmuyormuş onu anladım
Cicek sepetinde baskılı isimli hastane çıkışı tulum ve battaniye takımları var, fiyatları da uygun bi bakın derim.Biraz önce civil’e baktım nohut battaniye için 90 TL diyo, efsane cuma indirimlerini bekliyorum bu tür şeyler için.
Kutulu hastane çıkış seti bana da çok pahalı geliyoismini yazdırdığımız bi set olsa belki yine verilir ama 10lu set için 300 TL vermek
Aa evet evet kuşum benim takım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?