Kuzucum normal psikolojik olarak etkilenmende geçicek hepsi inşallah

Kuzumm sagolasın oksuruk krızı harıcı ıyıyım normal gebelık surecindeki gıbı kaldı suan ekstra kaburga agrım oluyor oda oksurdukce
Oksuurk bayagı tutuyor ama bakalım o ne zaman gecıcek
Esım ballı zencefıl yaptı onunda denemeeye basladım artık sifası allahtan

Ballı zencefil ben icemem ama esim hep öksürügü oldugunda icer iyi gelir insallah sifa olur

Covid olduğumda geceleri çektiğim o öksürük krizlerini unutmam. Yanı başına havlu üstüne buz aküsü koy canım. Zencefil de zaten öneriyorlar hamilelikte öksürüğe de iyi geldiğini biliyorum. Şifa olsun

Havlu üstü buz aküsü sadece oyle durucak mı onunla bısey yapmıcam dıe
Insallah sıfa olur valla boguyor bbenı ust kattan ablam yazıyor cok öksuruyorsun dıe ınsallah oda gecıcek

Çokkkkk heyecanlıı bir serüven bizleri bekliyor bu günler için heyecanlanırdık transferden sonra bu günleri gösterdi rabbm şimdi sonrası için heyecanlıyızz o günlere de cok az kaldıııı inşallahh düşündükçe yüzümde gülller açıyor

Havlu üstü buz aküsü sadece oyle durucak mı onunla bısey yapmıcam dıe
Insallah sıfa olur valla boguyor bbenı ust kattan ablam yazıyor cok öksuruyorsun dıe ınsallah oda gecıcek
Buharlaşsın bu crup tarzı kuru öksütüklere iyi geliyor diye biliyorum Bi dene işte belki sana da faydası olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…