İyi sevindim valla alasım yoktu çünküDemirbaş falan değil yavrum ya, penye battaniye den biraz daha kalın 1 battaniye gerekirse diye ki sende örgü varmış işte aynı mantık
Ya bana kalsiyumda verdi onun faydasını görüyorum kızlarDün gece ilaçlarımı almadan uyuya kalmışım, bu tamamen magnezyum yüzündendipişman mıyım evet
Benimkide magnezyum kalsiyum birlikte ama sen git içmeden uyuYa bana kalsiyumda verdi onun faydasını görüyorum kızlar
Az kaldıAa evet evet kuşum benim takım
Hadi inşallah yavrucum bekleyin beni
A101 de ucuza görmesem ben de almayacaktım kuşum yaa öyle önüme ucuz düşünce aldımİyi sevindim valla alasım yoktu çünkü
Yaa evet baya uygundu fiyat olarakA101 de ucuza görmesem ben de almayacaktım kuşum yaa öyle önüme ucuz düşünce aldımçünkü beleş mal ahahahah
Kuzucum normal psikolojik olarak etkilenmendeGünaydın canımmvalla dün akşama doğru bel baskılarım geçti bir daha bele ağrım girmedi ama gece bacak eklem romatizmam başladı şiddetli sızlıyor yağmurlu havalarda böyle olur normalde ist yağmurlumu bu ara bilmiyorm ama şuan acaba rahimden belden gelen bişeymi diyorum ister istemez her ağrıyı sancıya bağlarım şimdi
Bekliyoruzzz kuzucum iyi haberlerle gel bizeAa evet evet kuşum benim takım
Hadi inşallah yavrucum bekleyin beni
Kuzumm sagolasın oksuruk krızı harıcı ıyıyım normal gebelık surecindeki gıbı kaldı suan ekstra kaburga agrım oluyor oda oksurdukceYasamademek123 kuzum nasılsın?
İnşallahhh yavrum geç kaldık daha yoldayız 11 deki randevuyaAz kaldıhadi hayırlı haberlerle dön inşallah
Ballı zencefil ben icemem ama esim hep öksürügü oldugunda icer iyi gelir insallah sifa olurKuzumm sagolasın oksuruk krızı harıcı ıyıyım normal gebelık surecindeki gıbı kaldı suan ekstra kaburga agrım oluyor oda oksurdukce
Oksuurk bayagı tutuyor ama bakalım o ne zaman gecıcek
Esım ballı zencefıl yaptı onunda denemeeye basladım artık sifası allahtan
Covid olduğumda geceleri çektiğim o öksürük krizlerini unutmam. Yanı başına havlu üstüne buz aküsü koy canım. Zencefil de zaten öneriyorlar hamilelikte öksürüğe de iyi geldiğini biliyorum. Şifa olsunKuzumm sagolasın oksuruk krızı harıcı ıyıyım normal gebelık surecindeki gıbı kaldı suan ekstra kaburga agrım oluyor oda oksurdukce
Oksuurk bayagı tutuyor ama bakalım o ne zaman gecıcek
Esım ballı zencefıl yaptı onunda denemeeye basladım artık sifası allahtan
Amin canımm ınsallahBallı zencefil ben icemem ama esim hep öksürügü oldugunda icer iyi gelir insallah sifa olur
Havlu üstü buz aküsü sadece oyle durucak mı onunla bısey yapmıcam dıeCovid olduğumda geceleri çektiğim o öksürük krizlerini unutmam. Yanı başına havlu üstüne buz aküsü koy canım. Zencefil de zaten öneriyorlar hamilelikte öksürüğe de iyi geldiğini biliyorum. Şifa olsun
Çokkkkk heyecanlıı bir serüven bizleri bekliyor bu günler için heyecanlanırdık transferden sonra bu günleri gösterdi rabbm şimdi sonrası için heyecanlıyızz o günlere de cok az kaldıııı inşallahh düşündükçe yüzümde gülller açıyorKuzummmçok şükür bence o sancı gitti artık, sadece dinlenme vakti resmen 7 aydır birlikte gidiyoruz Bi yolda ay sona geldikçe böyle siz yazdıkça şunu aldım bunu yaptım o kadar heyecanlanıyorum ki sabret son düzlük pır döneceğimiz buraya ayyy hiç uyumadım hiç uyumadım yazacağımız çoook uzun günler geliyor
Buharlaşsın bu crup tarzı kuru öksütüklere iyi geliyor diye biliyorum Bi dene işte belki sana da faydası olurHavlu üstü buz aküsü sadece oyle durucak mı onunla bısey yapmıcam dıe
Insallah sıfa olur valla boguyor bbenı ust kattan ablam yazıyor cok öksuruyorsun dıe ınsallah oda gecıcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?