- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 198
- 39
Tamm ınsallah ıyı gelır sagol tesekkur ederimBuharlaşsın bu crup tarzı kuru öksütüklere iyi geliyor diye biliyorum Bi dene işte belki sana da faydası olur
Aynı gidiyoruz aslında. Ben de 29. haftanın içindeyim.Yaa sızde acınsanıza aylık haftalık bilgileri bakıyorum göremiyorum cok merak edıyroum kım ne kadarlık dıe
Yazdım kuşumm
Yaa cok sevindim masallah insallah günlerini tamamlar zamanında gelirlerBen çıktım kızlar. Bebeklerim sağlıklı hamdolsun. 1400e 1200lerde kiloları. Oğlum canavar ağzı açıp açıp kapatıyorAma kızıkam yine poz vermiyor
Sağlık olsun tabi
Rahim uzunluğu 3.81miş.
Anidrn değişiklik olabiliyor tabi ama şuan 36 yı bekleyeceğiz dedi. Sat a göre 28 gelişimsel olarak 29.haftadaymışız.2 hafta sonra yani 30.haftada doğum izni için belgemi vericekler işyerine vericem, işte 2 hafta sonra tekrar gelicez hem randevu hem onun için.
200 gr mı ne vermişim. Ben de bunu anlamadım bebekler kilo alıyo ben nasıl kilo vermiş oluyorum
Bizimkinin adı da Nanocell. İlk günden beri öyle sesleniyoruzBen de bi hastane çıkışı olsun isimli diyordum ama kızımın ismi bebişko şuankız ismi çok zormuş onu anladım
Yaa Ne güldümBizimkinin adı da Nanocell. İlk günden beri öyle sesleniyoruzçünkü o bir laboratuvar bebeği
Baskılı olanlardan diil de, nakışlı olanlardan sipariş vermek istiyorum. Hem kalıcı olur, hem de daha sağlıklı bence. Çünkü baskı yapılan boyanın kalitesini de bilmiyoruz, kimyasal maddeler bebeğin cildine zarar verebilirCicek sepetinde baskılı isimli hastane çıkışı tulum ve battaniye takımları var, fiyatları da uygun bi bakın derim.
Oy oy maşallah kuzularaBen çıktım kızlar. Bebeklerim sağlıklı hamdolsun. 1400e 1200lerde kiloları. Oğlum canavar ağzı açıp açıp kapatıyorAma kızıkam yine poz vermiyor
Sağlık olsun tabi
Rahim uzunluğu 3.81miş.
Anidrn değişiklik olabiliyor tabi ama şuan 36 yı bekleyeceğiz dedi. Sat a göre 28 gelişimsel olarak 29.haftadaymışız.2 hafta sonra yani 30.haftada doğum izni için belgemi vericekler işyerine vericem, işte 2 hafta sonra tekrar gelicez hem randevu hem onun için.
200 gr mı ne vermişim. Ben de bunu anlamadım bebekler kilo alıyo ben nasıl kilo vermiş oluyorum
Aaa doğruYaa cok sevindim masallah insallah günlerini tamamlar zamanında gelirlerkilo meselesine gince ishal oldun ya ondandır bn kabiz olunca fark ediyor kilomda
Amin kuzum çok sağol. Ama resmiyete göre ne ise öyle alman gerekiyo sana bırakmazlar kuzumOy oy maşallah kuzularaçok sevindim kuzum yolunda gitmesine. Kızlar naza anne karnında başlıyor demek ki Sağlıkla ilerlesin 36 dan önce gelmesinler yaa ben 32 de alacağım çünkü genelge ile 32 ye kadar idari izinliyiz yani 30 da almak mantıklı gelmedi. Bilmiyorum genelge açık bırakmış. Zaten izinliyim bir daha izin için başvurmayacağım bakalım
Ohh maşallah kuzularaaaBen çıktım kızlar. Bebeklerim sağlıklı hamdolsun. 1400e 1200lerde kiloları. Oğlum canavar ağzı açıp açıp kapatıyorAma kızıkam yine poz vermiyor
Sağlık olsun tabi
Rahim uzunluğu 3.81miş.
Olur mu olur vallaAaa doğru
İnşallah 38e kadar tutuyomuşum
Hayır zaten öyle olacak ama ben 32 haftaya kadar izin almışım ilk dilekçemde öyle görünüyor genelgede boşluk var o konuda o yüzden gitmedim 32 de vereceğim dilekçeyi onlar 30 olarak kabul edebilirler yani fark etmez benim için. Sadece ayrıca muayeneye gitme gereği görmedimAmin kuzum çok sağol. Ama resmiyete göre ne ise öyle alman gerekiyo sana bırakmazlar kuzum
Benim 24 haftalik aldigim kagitta izin bitisi de yaziyor zaten 32 ye denk geliyor 32 de alirim bndeAmin kuzum çok sağol. Ama resmiyete göre ne ise öyle alman gerekiyo sana bırakmazlar kuzum
MasaallahhBen çıktım kızlar. Bebeklerim sağlıklı hamdolsun. 1400e 1200lerde kiloları. Oğlum canavar ağzı açıp açıp kapatıyorAma kızıkam yine poz vermiyor
Sağlık olsun tabi
Rahim uzunluğu 3.81miş.
Aminn canımmOhh maşallah kuzularaaaçok şükür canım benim zamanında sağlıkla gelsinler inşallah
Ha muayene için. Anladım. İkizlerde olay karışıyor ya o yüzden kafam karıştıHayır zaten öyle olacak ama ben 32 haftaya kadar izin almışım ilk dilekçemde öyle görünüyor genelgede boşluk var o konuda o yüzden gitmedim 32 de vereceğim dilekçeyi onlar 30 olarak kabul edebilirler yani fark etmez benim için. Sadece ayrıca muayeneye gitme gereği görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?