Ben çıktım kızlar. Bebeklerim sağlıklı hamdolsun. 1400e 1200lerde kiloları. Oğlum canavar ağzı açıp açıp kapatıyor Ama kızıkam yine poz vermiyor
Sağlık olsun tabi
Rahim uzunluğu 3.81miş.
Anidrn değişiklik olabiliyor tabi ama şuan 36 yı bekleyeceğiz dedi. Sat a göre 28 gelişimsel olarak 29.haftadaymışız.2 hafta sonra yani 30.haftada doğum izni için belgemi vericekler işyerine vericem, işte 2 hafta sonra tekrar gelicez hem randevu hem onun için.
200 gr mı ne vermişim. Ben de bunu anlamadım bebekler kilo alıyo ben nasıl kilo vermiş oluyorum

Yaa sızde acınsanıza aylık haftalık bilgileri bakıyorum göremiyorum cok merak edıyroum kım ne kadarlık dıe
Aynı gidiyoruz aslında. Ben de 29. haftanın içindeyim.
Buraya tarih girmememin sebebi de daha önce doğal yolla hamile kaldığımda bi hevesle tarih girmiştim ama daha sonra bebeğimizi kaybettik. Sonra o tarihi silmek çok acı gelmişti

Yaa cok sevindim masallah insallah günlerini tamamlar zamanında gelirlerkilo meselesine gince ishal oldun ya ondandır bn kabiz olunca fark ediyor kilomda

Bizimkinin adı da Nanocell. İlk günden beri öyle sesleniyoruz çünkü o bir laboratuvar bebeği
Yaa Ne güldümbende sey diyorum Allah nasip eder dondurulmusa gidersek hepsnin kafasini karistiricam siz aslinda hepiniz ayni yastasiniz imalat gününüz aynı düsün dursunlar sonra diyorm

Cicek sepetinde baskılı isimli hastane çıkışı tulum ve battaniye takımları var, fiyatları da uygun bi bakın derim.
Baskılı olanlardan diil de, nakışlı olanlardan sipariş vermek istiyorum. Hem kalıcı olur, hem de daha sağlıklı bence. Çünkü baskı yapılan boyanın kalitesini de bilmiyoruz, kimyasal maddeler bebeğin cildine zarar verebilir

Oy oy maşallah kuzulara çok sevindim kuzum yolunda gitmesine. Kızlar naza anne karnında başlıyor demek ki Sağlıkla ilerlesin 36 dan önce gelmesinler yaa ben 32 de alacağım çünkü genelge ile 32 ye kadar idari izinliyiz yani 30 da almak mantıklı gelmedi. Bilmiyorum genelge açık bırakmış. Zaten izinliyim bir daha izin için başvurmayacağım bakalım

Amin kuzum çok sağol. Ama resmiyete göre ne ise öyle alman gerekiyo sana bırakmazlar kuzum

Ohh maşallah kuzularaaa çok şükür canım benim zamanında sağlıkla gelsinler inşallah

Amin kuzum çok sağol. Ama resmiyete göre ne ise öyle alman gerekiyo sana bırakmazlar kuzum
Hayır zaten öyle olacak ama ben 32 haftaya kadar izin almışım ilk dilekçemde öyle görünüyor genelgede boşluk var o konuda o yüzden gitmedim 32 de vereceğim dilekçeyi onlar 30 olarak kabul edebilirler yani fark etmez benim için. Sadece ayrıca muayeneye gitme gereği görmedim

Masaallahh sen isallikle vermisisndir o Gr mi alırsın geri

Ha muayene için. Anladım. İkizlerde olay karışıyor ya o yüzden kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…