Benim de bitiş tarihi yazıyor da yavrum. Onu verirken tekil gebeliğe göre vermişler. İkizler 30.haftada doğum iznine çıkıyor ya. Doktor da şimdi yasal gidecek ya. 30.haftada doğum iznini vermek istiyo kendi başını ağrıtır mıBenim 24 haftalik aldigim kagitta izin bitisi de yaziyor zaten 32 ye denk geliyor 32 de alirim bnde
Oyle dusunme tatlım bende yasamıstım o durumu her bır canlı demek yenı umutlar demek o saglıklı fetus olmadıgında bınyerde sonlanmıstırAynı gidiyoruz aslında. Ben de 29. haftanın içindeyim.
Buraya tarih girmememin sebebi de daha önce doğal yolla hamile kaldığımda bi hevesle tarih girmiştim ama daha sonra bebeğimizi kaybettik. Sonra o tarihi silmek çok acı gelmişti
Ayy Zeynep de öyle dediMasaallahhsen isallikle vermisisndir o Gr mi alırsın geri
Asık surat ve nazlı
Ayy dr gunun muyduBen çıktım kızlar. Bebeklerim sağlıklı hamdolsun. 1400e 1200lerde kiloları. Oğlum canavar ağzı açıp açıp kapatıyorAma kızıkam yine poz vermiyor
Sağlık olsun tabi
Rahim uzunluğu 3.81miş.
Anidrn değişiklik olabiliyor tabi ama şuan 36 yı bekleyeceğiz dedi. Sat a göre 28 gelişimsel olarak 29.haftadaymışız.2 hafta sonra yani 30.haftada doğum izni için belgemi vericekler işyerine vericem, işte 2 hafta sonra tekrar gelicez hem randevu hem onun için.
200 gr mı ne vermişim. Ben de bunu anlamadım bebekler kilo alıyo ben nasıl kilo vermiş oluyorum
Aminnn hepimiz bebişlerimize sağlıkla kavuşalım inşallahAyy dr gunun muydu
Masallah bebeklerine
Saglıkla gelsınler dunya ya
Erkek bebekler hep daha ırı olur derlerya ıste bı ornek dahacanavar oglan senı sen kılo verebilirsin yavrum ben sızın yerınıze alırım
Aa ikizlerde farklı oldugunu bilmiyordumm dogru adamda başını ağritmazBenim de bitiş tarihi yazıyor da yavrum. Onu verirken tekil gebeliğe göre vermişler. İkizler 30.haftada doğum iznine çıkıyor ya. Doktor da şimdi yasal gidecek ya. 30.haftada doğum iznini vermek istiyo kendi başını ağrıtır mı
Olsunn kızzz gerı alırısn evet bagırsaklar tamamen bosaldıysa onları doldurursunAminnn hepimiz bebişlerimize sağlıkla kavuşalım inşallah
Kesinlikle öyle anne karnında bile
Yaa delimisin geçen ay 4 kilo almıştım ya bu sefer iyi
İshalden vermiş olabilirmişim öyle diyollaa ve haklılar
Süper haberler maşallaahhh kuzular büyümüşşBen çıktım kızlar. Bebeklerim sağlıklı hamdolsun. 1400e 1200lerde kiloları. Oğlum canavar ağzı açıp açıp kapatıyorAma kızıkam yine poz vermiyor
Sağlık olsun tabi
Rahim uzunluğu 3.81miş.
Anidrn değişiklik olabiliyor tabi ama şuan 36 yı bekleyeceğiz dedi. Sat a göre 28 gelişimsel olarak 29.haftadaymışız.2 hafta sonra yani 30.haftada doğum izni için belgemi vericekler işyerine vericem, işte 2 hafta sonra tekrar gelicez hem randevu hem onun için.
200 gr mı ne vermişim. Ben de bunu anlamadım bebekler kilo alıyo ben nasıl kilo vermiş oluyorum
Hahhha süper ben de -295 dereceden geleniiimmm diyodum ilk zamanlarBizimkinin adı da Nanocell. İlk günden beri öyle sesleniyoruzçünkü o bir laboratuvar bebeği
Aynen kzuumAa ikizlerde farklı oldugunu bilmiyordumm dogru adamda başını ağritmaz
İnşallahhh sağlıcakla görürsünüz yavrumOlsunn kızzz gerı alırısn evet bagırsaklar tamamen bosaldıysa onları doldurursun
Bındaha kı gıttıgınde şok olma abboovv ben ne kılo almısım dıe bu haftakı tartılmayı unutesımde dıo karantına bıtsın bıan evel gıdıp bebeege baktıralım
Her arayan soran bebek nasıl durumu nasıl ayy uyyy onda bısey varmı ya sınır oluyorum arkadas ben dr umla gorusuyorum bebegımı herkesten daha ıyı dusunuyorum ınce dusunce adı altındakı düşüncesizlık ıste boyle oluyor
Büyüyo tırtıllarımız kelebek olma yolundaSüper haberler maşallaahhh kuzular büyümüşş
Esegın aklına karpuzu zorla sokuyorlar ısteİnşallahhh sağlıcakla görürsünüz yavrum
Hiç sorma ben de irrite olurdum valla bebek nasılmış napcan bebek iyi olsa napcan kötü olsa napcan benden çok mu düşünüyorsun. İlla incelik yapacaksan beni sor nasılım diye dimi yani
Aaa soğukluğu mı varmışş hiç o özelliğini okumadım kuzum yAMerak eden arkadaslarım kendisi soğuk buhar makinesi ve açtıktan sonra soğukluk veriyor nasıl olcek buonun dıısnda sıfır ses 1-2-3 derece yoğunluk kademesi var. 1 saatten 12 saate zaman ayarı var ve suyu bitince otomatik kapanıyor Kilya H Hazel9 içine lavanta yağı koydum ferahlatıyor ama gercek deneme için sanırm gece mi çalıştırmalıyım uykuda ya da kışın mı ama soğuk olayına takıldm bacaklarım donuyo
Kuzum bi de benim çok tıkanıyo geceleri burnum kalorifer yakınca daha fena o yüzdrn yatak odasında kullancam bebişte orda olcak diye gün içinde kullanmam sanırımMerak eden arkadaslarım kendisi soğuk buhar makinesi ve açtıktan sonra soğukluk veriyor nasıl olcek buonun dıısnda sıfır ses 1-2-3 derece yoğunluk kademesi var. 1 saatten 12 saate zaman ayarı var ve suyu bitince otomatik kapanıyor Kilya H Hazel9 içine lavanta yağı koydum ferahlatıyor ama gercek deneme için sanırm gece mi çalıştırmalıyım uykuda ya da kışın mı ama soğuk olayına takıldm bacaklarım donuyo
Hadi iyi günlerde kullan kuzum işe yarayıp yaramadığını sanırım nem ölçer ile odanın nemini değiştirip değiştirmemesine göre anlarsınMerak eden arkadaslarım kendisi soğuk buhar makinesi ve açtıktan sonra soğukluk veriyor nasıl olcek buonun dıısnda sıfır ses 1-2-3 derece yoğunluk kademesi var. 1 saatten 12 saate zaman ayarı var ve suyu bitince otomatik kapanıyor Kilya H Hazel9 içine lavanta yağı koydum ferahlatıyor ama gercek deneme için sanırm gece mi çalıştırmalıyım uykuda ya da kışın mı ama soğuk olayına takıldm bacaklarım donuyo
canım güle güle sağlıklı günlerde kullanınMerak eden arkadaslarım kendisi soğuk buhar makinesi ve açtıktan sonra soğukluk veriyor nasıl olcek buonun dıısnda sıfır ses 1-2-3 derece yoğunluk kademesi var. 1 saatten 12 saate zaman ayarı var ve suyu bitince otomatik kapanıyor Kilya H Hazel9 içine lavanta yağı koydum ferahlatıyor ama gercek deneme için sanırm gece mi çalıştırmalıyım uykuda ya da kışın mı ama soğuk olayına takıldm bacaklarım donuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?