Benim 24 haftalik aldigim kagitta izin bitisi de yaziyor zaten 32 ye denk geliyor 32 de alirim bnde
Benim de bitiş tarihi yazıyor da yavrum. Onu verirken tekil gebeliğe göre vermişler. İkizler 30.haftada doğum iznine çıkıyor ya. Doktor da şimdi yasal gidecek ya. 30.haftada doğum iznini vermek istiyo kendi başını ağrıtır mı

Oyle dusunme tatlım bende yasamıstım o durumu her bır canlı demek yenı umutlar demek o saglıklı fetus olmadıgında bınyerde sonlanmıstır
4 yıl once benımde basıma geldı Rabbım agız tadı ıle hamılelık gecırmemızı nasıp etsın
En guzel gunlerde yenı umutlarla dogsun ınsallah

Ayy dr gunun muydu
Masallah bebeklerine
Saglıkla gelsınler dunya ya
Erkek bebekler hep daha ırı olur derlerya ıste bı ornek daha canavar oglan senı sen kılo verebilirsin yavrum ben sızın yerınıze alırım

Ayy dr gunun muydu
Masallah bebeklerine
Saglıkla gelsınler dunya ya
Erkek bebekler hep daha ırı olur derlerya ıste bı ornek daha canavar oglan senı sen kılo verebilirsin yavrum ben sızın yerınıze alırım
Aminnn hepimiz bebişlerimize sağlıkla kavuşalım inşallah
Kesinlikle öyle anne karnında bile
Yaa delimisin geçen ay 4 kilo almıştım ya bu sefer iyi
İshalden vermiş olabilirmişim öyle diyollaa ve haklılar

Aa ikizlerde farklı oldugunu bilmiyordumm dogru adamda başını ağritmaz

Kızlar bu aradaa alt kat komsum aradı
Bı kere bısey ıcın numara almıstık lazım oldugu ıcın ama hıc oyle gorusmemistık
Kadın dıo sesını duyuyorum cok üzülüyorum neyın var cok öksuruyorsun
Covıd oldum dedım
Yaa bırde hamılesın hıc bı yere de cıkmısyorsun nasıl oldu dıe sasırdı
Sonra dedıım bal zencefıl kozalak pekmezı alıyorum
Bal zencefıl tavsıye etmem cunku o balgam sökturucü öksurugu kesmez artrırır dedı
Oglum astım hastası öksuruk krızı vs tutunca ona ben
Bal çörekotu yagı ve tahin karısımı verıyorum cok ıyı gelıyor kesiyor dedı
Bız kardesımede oyke yaptık gecırdı dedı
Sımdı denemelık onunda yaptık ıyı gelırse sızlerle de deneyımımı paylasırım
Rabbım sıfa versın ınsallah bekleyen herkese

Olsunn kızzz gerı alırısn evet bagırsaklar tamamen bosaldıysa onları doldurursun
Bındaha kı gıttıgınde şok olma abboovv ben ne kılo almısım dıe bu haftakı tartılmayı unut esımde dıo karantına bıtsın bıan evel gıdıp bebeege baktıralım
Her arayan soran bebek nasıl durumu nasıl ayy uyyy onda bısey varmı ya sınır oluyorum arkadas ben dr umla gorusuyorum bebegımı herkesten daha ıyı dusunuyorum ınce dusunce adı altındakı düşüncesizlık ıste boyle oluyor

Süper haberler maşallaahhh kuzular büyümüşş

Merak eden arkadaslarım kendisi soğuk buhar makinesi ve açtıktan sonra soğukluk veriyor nasıl olcek bu onun dıısnda sıfır ses 1-2-3 derece yoğunluk kademesi var. 1 saatten 12 saate zaman ayarı var ve suyu bitince otomatik kapanıyor Kilya H Hazel9 içine lavanta yağı koydum ferahlatıyor ama gercek deneme için sanırm gece mi çalıştırmalıyım uykuda ya da kışın mı ama soğuk olayına takıldm bacaklarım donuyo

Eklentiler

• 069DC17C-0F60-4660-9F16-E7B55AC720B3.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 40
  • C470EFDE-4B9B-4178-8903-38043B21EC45.webp
    11 KB · Görüntüleme: 40
  • C3FF8630-BE57-4C9D-BDDA-56E1088C15A9.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 41
İnşallahhh sağlıcakla görürsünüz yavrum
Hiç sorma ben de irrite olurdum valla bebek nasılmış napcan bebek iyi olsa napcan kötü olsa napcan benden çok mu düşünüyorsun. İlla incelik yapacaksan beni sor nasılım diye dimi yani

Esegın aklına karpuzu zorla sokuyorlar ıste
Dıyorum yaa gayet guzel oynuyor bı sıkıntı yok
Acilde kı dr bıle oynamasını takıp edıyorum sun kanaman var mı vs dedı ıyı guzel dedı tamam kac kere hastanelere gıttım
Ama bızım mılletımız hem anneden babadan hemde dr dan daha düşünceli ya bırdee ayy ona da bı baktırsaydın felan olay yani
Aman neyse ben emınım bebegımın ıyı oldugundan cok şükür gerısı ürüp durur

Aaa soğukluğu mı varmışş hiç o özelliğini okumadım kuzum yA baya soğuk mu üflüyo ya hiç soğukluğunu bilmiyodum nasıl şok olduysam mesajıma bak soğuk mu baya mı soğuk

Kuzum bi de benim çok tıkanıyo geceleri burnum kalorifer yakınca daha fena o yüzdrn yatak odasında kullancam bebişte orda olcak diye gün içinde kullanmam sanırım

Hadi iyi günlerde kullan kuzum işe yarayıp yaramadığını sanırım nem ölçer ile odanın nemini değiştirip değiştirmemesine göre anlarsın iyi görünüyor ama aklımda olsun

canım güle güle sağlıklı günlerde kullanın bununla bir bi de oda sıcaklığı ve nem miktarını ölçen ufak bi termometre alın dijitallerden. Nem oranı %50’nin altına düşmesin diyolar. Ben hastayken buhar makinesi sayesinde nefes alabildim. Bizimki de soğuk buhar üflüyor. Evin içinin nemi yüksek olduğunda zaten bebeğin de burnu çok tıkanmaz, buna güvenerek burun aspiratörü almadım, bi de aspiratör bebeğin burnunda ödem yapıyo diye okumuştum yorumlarda. Neyse kışın çamaşırları kurutucuya asmak da nem yapar, rahat rahat uyur minnoşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…