Canım geçmiş olsun, gözünüz aydın hadi inşallah günlerini beklerler ufaklıklar Bizim minnak kurabiyemiz de yüzünü hep plasentaya yaslıyor, hadi poz ver de anneanneye gönderelim diyorum, hiç oralı olmuyo
Şimdi ben de idari izinliyim ama uzaktan çalışıyorum, 32’den sonra umarım arayıp iş istemezler Kilya

Aa oyle deme esim margarin yemez bizde hep sıvıyag ile olur afiyet olsu

Çok güzel. Psikolojini pozitif tutuyorsun aferin sana. Başka türlü gelemezsin üstesinden inşallahh da herşey yolunda

Çok sağol canım benim
Bak başta nasılda öyle gidiyor poz vermeyi sevmiyorsa vermiyo benim kız oldu olası öyle yerim onları canları sağolsun
Hadi idari izinliyken görev ihtiyacı duyulduğunda görevini yapıcak diye madde var ona dayanarak gaddarlık yapıyorlar ama doğum izni yasal izin ve sen çalışmıcaksın sakın verirlerse de alma öylr bisey söz konusu dahi olamaz. Çünkü doğum izni dediğin olay çalışamaz raporudur sakın olursa kabul etme kzum

İnşallah bende ufak tefek çalıştım çok fazla değildi ama eğitimler vs. vardı katıldım. Hamilelik izninde istemezler bence kuzum

İnşallah bende ufak tefek çalıştım çok fazla değildi ama eğitimler vs. vardı katıldım. Hamilelik izninde istemezler bence kuzum
Allar kimseye empati duygusundan yoksun idareci vermesin gerçekten bu konuda hem çok kızgın hem de kırgınım. Sırf bebeğimi üzmemek için Allah’a havale ediyorum kendisini ve yine diyorum ki kimse bi hamileyi üzmesin, üzmeyi aklından bile geçmesin Şurda bi kaç haftamız kalmış, kendimi tutuyorum, aman ağzımızın tadı kaçmasın Ali Rıza Bey

Ah kuzum kesinlikle haklısın. Var ya balık aldığımız bir yer var amca her defasında bana bir şey koyuyor. Bir kere bir parça somon koymuştu bir keresinde iki tane çinekop atmıştı aldığımız başlığa ilave tatsın yesin hamile diye. Çok küçük bir şey ama nasıl mutlu oluyorum dua ediyorum. Düşünülmek güzel diye. Azıcık düşünce aslında istenilen şey

Amin kzım öyle işte idareciler çoğunlukla çalışan hakkı gözetmrz zaten. Ama yasal hakkını bil sen. Doğum iznine kadar idare et

Geçen mail atmış, herkes seni bana soruyor, verecek cevap bulamıyorum, zor durumda kalıyorum yazmış zorda kalacak bi durum yok, devletin bana tanıdığı yasal idari iznimdeyim. Kim bilir benim arkamdan neler söylüyor ki, insanlar da böyle şeyler soruyo. O soranlar da İyi niyetli olsalar zaten arayıp bana sorarlar, hayırdır hiç görünmüyorsun diye ben bi Anadolu şehrinde çalışıyorum ama evlendiğinizden beri Ankara’da yaşıyorum. Önceden gidip geliyordum, şimdi pandemiden dolayı evdeyim. İdari izindeyken şehirdışında olamazsın demiş, sadece tutturabileceği kısım bu. O yüzden diyorum Allah kimseye empati yoksunu idareci göstermesin diye. Biraz anlayış ya, şu halde tek başıma nasıl kalayım orda, o yolu nasıl gidip geleyim Başıma bi şey gelse tek başıma doktora nasıl gideyim, kime haber edeyim Allah’a havale ediyorum kendisini. Mailine de cevap yazmadım, daha da kudurup üstüme gelmesin diye
Amin kzım öyle işte idareciler çoğunlukla çalışan hakkı gözetmrz zaten. Ama yasal hakkını bil sen. Doğum iznine kadar idare et

Benim amirim seninkinden yüz kat kötüydü değişti de şükür diyorum. Yani yasal hakkın sonuçta bu saçmalık. Sadece şehir dışı olayı sıkıntılı ama şükür sağ Salim gitmiş gelmişsin. Allah ıslah etsin böylelerini.

Allah ıslah etsin hepsini. Yok neyin zor durumu yani hamile denilince noluyo ben anlamadım o ne saçma bişey ya

kızlar hepinize selam herkez iyidir umarım ahşap beşik alan varmı tavsiye edeceginiz bir yer ve marka
Merhaba canım
Biz bebeği büyüdüğü için artık kullanmayan bi arkadaşımızdan ahşap sepet beşik aldık. Evlerimiz de yakındı, kurulmuş bi şekilde eve getirdik. Bakıyorum da internetten ve mağazalardan hepsinin kalitesi aşağı yukarı aynı (çilek mobilya ve ebebekte mağazasında da görmüştüm o modeli) en ucuzu hangisiyse onu al. Zaten kısa bi süre kullanılıyor bu ürünler.
Ama düşünürsen şimdi beşik olup, daha sonra genişletilen modeller de var, uzun süreli olarak kullanabilirsiniz. Bizim yerimiz müsait olmadığı için o modeli düşünmedik

İşte tek tutturabileceği nokta orası, artık bazı işler uzaktan yürütülmüyo maalesef, toplantılar yüzyüze yapılmaya başlandı. İdari izinli olman bunlara katılmaman anlamına gelmiyor, zaten şehirdışında da olamazsın diyo kalabalık bi ortama girmemek için izinliyim zaten, ama bunu idrak edemiyo
Allah ıslah etsin hepsini. Yok neyin zor durumu yani hamile denilince noluyo ben anlamadım o ne saçma bişey ya
Dünyanın hiç bi yerinde hamile bi insana zorluk çıkarılmaz, el üstünde tutulur. Biraz önce Kilya nın da dediği gibi gönlü hoş tutulur, sonuçta bi can taşıyoruz, Allahın bi lütfu her birimize Hamile olduğu için idari izinli demek çok zor sanki.
Allah büyük, inşallah bu günler de geçer, minik Prensesim kısmetiyle gelir, annesi de Ankara’ya tayin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…