Kızlar bir tayt siparişi verdim lcw den bakalım inşallah iade olmaz memnun kalırım artık doktora gideceğim içim mecbur gibi bir şey oldu bir de triko etek ve salopet beğendim ama sonra kullanamam diye biraz acıyorum para vermeye. Çünkü baya büyük beden almam gerekecek yani bir iki defa giyerim doğumdan sonra da bir iki defa giysem bitti gitti olur

Hayır ya her toplantıya katılmak zorunda değilsin saçmalık. Bizimde oldu online olanlara katıldım diğerlerine çağıran olmadı bile. Saçmalamış

Allah ıslah etsin gercekten sanane canım devlet bana bu hakkı vermis mi vermis idari izinliyim senin bu sekilde bana mail atmaya bile hakkın yok toplanti da bence iyi arastir bizde de hastanede zorunlu egitimler felan oluyor ama hicbirine katilmiyorum kimsede bisey demedi

Ay şu an canımın ne çektiğine inanamazsınız çiğ kek hamuru yaaa ama kesinlikle yenmemeli yazıo çiğ yumurtada bakteri varmış yoksa üşenmicektim kalkıp yapcaktım
Bayılırm biliyo musun herzaman yerim ama hamilelikten beri kek yapıyorsam kabina hemen su dolduruyorum yemeyim diye

İyi günlerde kullan canım inşallah istediğin şekilde olurda iade etmezsin benimde şimdi aldığım kıyafetlere yazığım geliyo sadece belli bir süre giyeceğiz dahada birşey almam zaten

Ay şu an canımın ne çektiğine inanamazsınız çiğ kek hamuru yaaa ama kesinlikle yenmemeli yazıo çiğ yumurtada bakteri varmış yoksa üşenmicektim kalkıp yapcaktım
Geçen gün bende yaptım kek ve hamur yemeyi çok seviyorum bu arada kek hamuru pogaça hamuru farketmiyor benim için yeterki hamur olsun tam yiyecektim aklıma geldi direk suyun altına bıraktım

Aaa soğukluğu mı varmışş hiç o özelliğini okumadım kuzum yA baya soğuk mu üflüyo ya hiç soğukluğunu bilmiyodum nasıl şok olduysam mesajıma bak soğuk mu baya mı soğuk
Aynen soğuk resmen ama bunlar zaten soğuk uflemesi gerekmşyomu yoksa terleriz ıslanrıız gibi

Eklentiler

• 329FAA35-0BAA-41F7-8239-C458001D5B2E.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 36
Hadi iyi günlerde kullan kuzum işe yarayıp yaramadığını sanırım nem ölçer ile odanın nemini değiştirip değiştirmemesine göre anlarsın iyi görünüyor ama aklımda olsun
İyidir umarım yavrum valla baya sessiz ve ortamın havasını değiştirdi gerektiği zaman kullandıgımda ancak anlayabilirim sanırm
Evet bebeğe ilk aldıgm şeydi nem ve sıcaklık ölçer dün baktım nem %60 tı evde o yuzden nem azaldııgnda ancak öğrenebileceğim

Canım taytını iyi günlerde giy, üstünde eskisin Artık bundan sonra doktor kontrollerimiz sıklaşacak, NST’ye giricez muhtemelen her hafta, yedekli olmakta fayda var. Al bi tane daha beğendiğinden, hastaneden çıkarken de giyersin, çocukları doktor kontrolüne, aşıya götürürken de giyersin. Derken önü gelen yaz, fazlalıklarından kurtulur, kendi elbiselerine dönersin

Sağ ol kuzucum Bir şey daha alayım da ne alayım bilmiyorum salopet mi yoksa etek mi

Kızlar bi eksiğimi farkettim bebek nevresim takımı alan var mı nereden aldınız
Almadım kuzum, sepet beşikte kuzenimden geleceği için içindekilerle gelir diye önemsemedim açıkçası park yatak için baktım ama organik Müslin olanlar falan var trendyolda 200 250 civarında normal mi bilemediğim için gene bekletiyorum

Benm beşikle gelenler aşırı berbatta cocugumu oraya yatırmak istemedim aslında reflü yatagında yatacak ama yine de güzel bi takımı olsun yani bir de yatak olarak sünger mi öneriyorlardı sonrası için alıcam reflü yatagı oldugu için

Canım biz covid geçirmedik ama ne zaman soğuk algınlığı yaşarsak, hele bir de boğaz ağrısı olursa bir bardak sıcak suyun içine ağız tadına uygun miktarda bal koyarız, üzerine yine içebildiğin miktarda toz zencefil ve toz karabiber ekleriz. Bunlar da nasıl içebilirsen o kadar. Ben mesela bir bardak suya bir dolu tatlı kaşığı bal, bir dolu çay kaşığı zencefil, yarım çay kaşığı da karabiber koyar içerim.
Bunu sabah akşam birer kez içince bizi turp gibi yapar. Hafiften soğuk algınlığını hissetmeye başlayınca hemen yapıp içersek o hastalıl daha başlayamadan biter gider. Ama aşağılara inerse günde ikiden, geçene kadar yaparız. Mesela daha bir iki ay önce bana öyle bir şey oldu, hiç ilaç da içemiyordum, ilk birkaç gün bekledim geçer diye. Baktım iyice arttı, hemen bu şerbetten yaptım, 3 günde hiçbir şeyim kalmadı.
Ama covidde bu kadar hızlı geçirmeyebilir. Sen yine de yılmadan yap iç, virüsü atmanda yardım olamasa bile ağrını azaltır mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…