Hayır ya her toplantıya katılmak zorunda değilsin saçmalık. Bizimde oldu online olanlara katıldım diğerlerine çağıran olmadı bile. Saçmalamışİşte tek tutturabileceği nokta orası, artık bazı işler uzaktan yürütülmüyo maalesef, toplantılar yüzyüze yapılmaya başlandı. İdari izinli olman bunlara katılmaman anlamına gelmiyor, zaten şehirdışında da olamazsın diyokalabalık bi ortama girmemek için izinliyim zaten, ama bunu idrak edemiyo
Dünyanın hiç bi yerinde hamile bi insana zorluk çıkarılmaz, el üstünde tutulur. Biraz önceKilya nın da dediği gibi gönlü hoş tutulur, sonuçta bi can taşıyoruz, Allahın bi lütfu her birimize Hamile olduğu için idari izinli demek çok zor sanki.
Allah büyük, inşallah bu günler de geçer, minik Prensesim kısmetiyle gelir, annesi de Ankara’ya tayin olur
Allah ıslah etsin gercekten sanane canım devlet bana bu hakkı vermis mi vermis idari izinliyim senin bu sekilde bana mail atmaya bile hakkın yok toplanti da bence iyi arastir bizde de hastanede zorunlu egitimler felan oluyor ama hicbirine katilmiyorum kimsede bisey demediGeçen mail atmış, herkes seni bana soruyor, verecek cevap bulamıyorum, zor durumda kalıyorum yazmışzorda kalacak bi durum yok, devletin bana tanıdığı yasal idari iznimdeyim. Kim bilir benim arkamdan neler söylüyor ki, insanlar da böyle şeyler soruyo. O soranlar da İyi niyetli olsalar zaten arayıp bana sorarlar, hayırdır hiç görünmüyorsun diye ben bi Anadolu şehrinde çalışıyorum ama evlendiğinizden beri Ankara’da yaşıyorum. Önceden gidip geliyordum, şimdi pandemiden dolayı evdeyim. İdari izindeyken şehirdışında olamazsın demiş, sadece tutturabileceği kısım bu. O yüzden diyorum Allah kimseye empati yoksunu idareci göstermesin diye. Biraz anlayış ya, şu halde tek başıma nasıl kalayım orda, o yolu nasıl gidip geleyim Başıma bi şey gelse tek başıma doktora nasıl gideyim, kime haber edeyim Allah’a havale ediyorum kendisini. Mailine de cevap yazmadım, daha da kudurup üstüme gelmesin diye
Bayılırm biliyo musun herzaman yerim ama hamilelikten beri kek yapıyorsam kabina hemen su dolduruyorum yemeyim diyeAy şu an canımın ne çektiğine inanamazsınızçiğ kek hamuru yaaa ama kesinlikle yenmemeli yazıo çiğ yumurtada bakteri varmış yoksa üşenmicektim kalkıp yapcaktım
Offf yaa hiç yapmıyorum ne zamandır ben uzun zamandır annem yapıodu şimdide yiyemicem diye hayatta yapmamBayılırm biliyo musun herzaman yerim ama hamilelikten beri kek yapıyorsam kabina hemen su dolduruyorum yemeyim diye
İyi günlerde kullan canım inşallah istediğin şekilde olurda iade etmezsinKızlar bir tayt siparişi verdim lcw den bakalıminşallah iade olmaz memnun kalırım artık doktora gideceğim içim mecbur gibi bir şey oldu bir de triko etek ve salopet beğendim ama sonra kullanamam diye biraz acıyorum para vermeye. Çünkü baya büyük beden almam gerekecek yani bir iki defa giyerim doğumdan sonra da bir iki defa giysem bitti gitti olur
Pismisini cekmiyorsa canın yeme yoksa nefsine engel olamazsnOfff yaa hiç yapmıyorum ne zamandır ben uzun zamandır annem yapıodu şimdide yiyemicem diye hayatta yapmam
Geçen gün bende yaptım kek ve hamur yemeyi çok seviyorum bu arada kek hamuru pogaça hamuru farketmiyor benim için yeterki hamur olsunAy şu an canımın ne çektiğine inanamazsınızçiğ kek hamuru yaaa ama kesinlikle yenmemeli yazıo çiğ yumurtada bakteri varmış yoksa üşenmicektim kalkıp yapcaktım
Aynen soğuk resmenAaa soğukluğu mı varmışş hiç o özelliğini okumadım kuzum yAbaya soğuk mu üflüyo ya hiç soğukluğunu bilmiyodum nasıl şok olduysam mesajıma bak soğuk mu baya mı soğuk
Offf yaaa neyse az kaldııı biraz daha dayanalım tek olmadığıma sevindimGeçen gün bende yaptım kek ve hamur yemeyi çok seviyorum bu arada kek hamuru pogaça hamuru farketmiyor benim için yeterki hamur olsuntam yiyecektim aklıma geldi direk suyun altına bıraktım
Kuzucum öyleymiş herhalde bi bilgim yok hiç kullanmadımAynen soğuk resmenama bunlar zaten soğuk uflemesi gerekmşyomu yoksa terleriz ıslanrıız gibi
Ben bunu aldım canım anne yanı oluyor ve yukseklık olarak 3 kademesi var linki ve yatak yanndaki halini ekledmkızlar hepinize selam herkez iyidir umarımahşap beşik alan varmı tavsiye edeceginiz bir yer ve marka
İyidir umarım yavrum valla baya sessiz ve ortamın havasını değiştirdi gerektiği zaman kullandıgımda ancak anlayabilirim sanırmHadi iyi günlerde kullan kuzum işe yarayıp yaramadığını sanırım nem ölçer ile odanın nemini değiştirip değiştirmemesine göre anlarsıniyi görünüyor ama aklımda olsun
Evet bebeğe ilk aldıgm şeydi nem ve sıcaklık ölçercanım güle güle sağlıklı günlerde kullanınbununla bir bi de oda sıcaklığı ve nem miktarını ölçen ufak bi termometre alın dijitallerden. Nem oranı %50’nin altına düşmesin diyolar. Ben hastayken buhar makinesi sayesinde nefes alabildim. Bizimki de soğuk buhar üflüyor. Evin içinin nemi yüksek olduğunda zaten bebeğin de burnu çok tıkanmaz, buna güvenerek burun aspiratörü almadım, bi de aspiratör bebeğin burnunda ödem yapıyo diye okumuştum yorumlarda. Neyse kışın çamaşırları kurutucuya asmak da nem yapar, rahat rahat uyur minnoşlar
Canım taytını iyi günlerde giy, üstünde eskisinKızlar bir tayt siparişi verdim lcw den bakalıminşallah iade olmaz memnun kalırım artık doktora gideceğim içim mecbur gibi bir şey oldu bir de triko etek ve salopet beğendim ama sonra kullanamam diye biraz acıyorum para vermeye. Çünkü baya büyük beden almam gerekecek yani bir iki defa giyerim doğumdan sonra da bir iki defa giysem bitti gitti olur
Sağ ol kuzucumCanım taytını iyi günlerde giy, üstünde eskisinArtık bundan sonra doktor kontrollerimiz sıklaşacak, NST’ye giricez muhtemelen her hafta, yedekli olmakta fayda var. Al bi tane daha beğendiğinden, hastaneden çıkarken de giyersin, çocukları doktor kontrolüne, aşıya götürürken de giyersin. Derken önü gelen yaz, fazlalıklarından kurtulur, kendi elbiselerine dönersin
Almadım kuzum, sepet beşikte kuzenimden geleceği için içindekilerle gelir diye önemsemedim açıkçasıKızlar bi eksiğimi farkettim bebek nevresim takımıalan var mı nereden aldınız
Benm beşikle gelenler aşırı berbatta cocugumu oraya yatırmak istemedim aslında reflü yatagında yatacak ama yine de güzel bi takımı olsun yaniAlmadım kuzum, sepet beşikte kuzenimden geleceği için içindekilerle gelir diye önemsemedim açıkçasıpark yatak için baktım ama organik Müslin olanlar falan var trendyolda 200 250 civarında normal mi bilemediğim için gene bekletiyorum
Canım biz covid geçirmedik ama ne zaman soğuk algınlığı yaşarsak, hele bir de boğaz ağrısı olursa bir bardak sıcak suyun içine ağız tadına uygun miktarda bal koyarız, üzerine yine içebildiğin miktarda toz zencefil ve toz karabiber ekleriz. Bunlar da nasıl içebilirsen o kadar. Ben mesela bir bardak suya bir dolu tatlı kaşığı bal, bir dolu çay kaşığı zencefil, yarım çay kaşığı da karabiber koyar içerim.Sen bılırısn canım yaa
Aktıf cok oksurugum var hanı balgam takılır oksur oksur yorulursun ust kattakıker duyar sesı
Senıde. Uyutmaz
Ne yapabılırım
Kozalak pekmez alıyorum ıhlamur vs ıcıyorum ama cok oksuruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?