Bu nasıl bir idareci be şaşırdım resmen. Eşime anlatıyorum, idareci böyle bir şey soramaz, adam hastaymış dedi. Aynen hasta kafalıymış. Allah yardımcın olsunGeçen mail atmış, herkes seni bana soruyor, verecek cevap bulamıyorum, zor durumda kalıyorum yazmışzorda kalacak bi durum yok, devletin bana tanıdığı yasal idari iznimdeyim. Kim bilir benim arkamdan neler söylüyor ki, insanlar da böyle şeyler soruyo. O soranlar da İyi niyetli olsalar zaten arayıp bana sorarlar, hayırdır hiç görünmüyorsun diye ben bi Anadolu şehrinde çalışıyorum ama evlendiğinizden beri Ankara’da yaşıyorum. Önceden gidip geliyordum, şimdi pandemiden dolayı evdeyim. İdari izindeyken şehirdışında olamazsın demiş, sadece tutturabileceği kısım bu. O yüzden diyorum Allah kimseye empati yoksunu idareci göstermesin diye. Biraz anlayış ya, şu halde tek başıma nasıl kalayım orda, o yolu nasıl gidip geleyim Başıma bi şey gelse tek başıma doktora nasıl gideyim, kime haber edeyim Allah’a havale ediyorum kendisini. Mailine de cevap yazmadım, daha da kudurup üstüme gelmesin diye
Sağ olasın kuzumİyi günlerde kullan canım inşallah istediğin şekilde olurda iade etmezsinbenimde şimdi aldığım kıyafetlere yazığım geliyo sadece belli bir süre giyeceğiz dahada birşey almam zaten
Ne yalan söyleyeyim bende senin gibi düşünüyorum bir daha ne zaman alacam diyeSağ olasın kuzumay alayım diyorum bir daha ne zaman alacağım diyorum diğer taraftan da üzülüyorum
Ah ah aynen sonra durup düşünüyorum bebeler geliyor aklıma ayakkabım yok pijama takımım yok filan filan kredi kartım doluNe yalan söyleyeyim bende senin gibi düşünüyorum bir daha ne zaman alacam diyeama sonra diyorumki zaten yeterince masraftayız birde burada giyeceğim çok kısa bir süre gerek yok iki üç şeyle idare ederim
Yavrum nemlenip batmasınBez dolabın yani yüklüğüm gelmişti kızlar kurduk onu balkona bütün yatak yorgan özellikle çeyizlik yorgamlarhepsini kaldırdık. En azından o kalktı gözümün önünden şükür
En altına tahtam vardı onu koydum. Balkonda cam balkon var kiYavrum nemlenip batmasınbalkon biraz riskli değil mi
Her şey masraff kendimizden önce hep onlar var ama iyiki varlarAh ah aynen sonra durup düşünüyorum bebeler geliyor aklıma ayakkabım yok pijama takımım yok filan filan kredi kartım dolu
Eminim böyle bir günümüz geçerEki Görüntüle 2937114
Off doğum yapsam ay bebelerden fırsat olmaz ama bir günümü böyle geçirmek istiyorum
Sanki banada nem yapar gibi geldi canım karadenizde nemli hep ama inşallah yapmaz en azından ortadan kalkmış olduEn altına tahtam vardı onu koydum. Balkonda cam balkon var ki
Ben Bi tane yasağı çiğniyorumEki Görüntüle 2937114
Off doğum yapsam ay bebelerden fırsat olmaz ama bir günümü böyle geçirmek istiyorum
Haklısınız aslında yerim olsa koymazdım da maalesef yok. Çocuklar doğsun biraz zaman geçsin oraya Bi dolap yaptırırız diyoruz zaten bakalımSanki banada nem yapar gibi geldi canım karadenizde nemli hep ama inşallah yapmaz en azından ortadan kalkmış oldu
Allah ıslah etsin gercekten sanane canım devlet bana bu hakkı vermis mi vermis idari izinliyim senin bu sekilde bana mail atmaya bile hakkın yok toplanti da bence iyi arastir bizde de hastanede zorunlu egitimler felan oluyor ama hicbirine katilmiyorum kimsede bisey demedi
işte her işin farklı yanları var, benimkinde izinsiz şehir dışında olmak sıkıntılı. O yüzden pek bi şey söyleyemiyorumHayır ya her toplantıya katılmak zorunda değilsin saçmalık. Bizimde oldu online olanlara katıldım diğerlerine çağıran olmadı bile. Saçmalamış
Salopeti hamilelereSağ ol kuzucumBir şey daha alayım da ne alayım bilmiyorum salopet mi yoksa etek mi
Aralarına defne yapragın varsa koy canım biz bi süre osmamiyedeydik orda da nem cok fazlaydı ben yorgan aralarına koymustmEn altına tahtam vardı onu koydum. Balkonda cam balkon var ki
Bende arada iciyorum esimin bardagindan otlanıyorumBen Bi tane yasağı çiğniyorumgündüz de Türk kahvesi içtim Allah affetsin
Ay şu an canımın ne çektiğine inanamazsınızçiğ kek hamuru yaaa ama kesinlikle yenmemeli yazıo çiğ yumurtada bakteri varmış yoksa üşenmicektim kalkıp yapcaktım
Bayılırm biliyo musun herzaman yerim ama hamilelikten beri kek yapıyorsam kabina hemen su dolduruyorum yemeyim diye
hamilelikte kömür yiyen, beton duvar kemiren, sabunGeçen gün bende yaptım kek ve hamur yemeyi çok seviyorum bu arada kek hamuru pogaça hamuru farketmiyor benim için yeterki hamur olsuntam yiyecektim aklıma geldi direk suyun altına bıraktım
Aaa bu kadar olur . Ben geçen kuru bakliyatlarım nemlenip böceklenmesin diye Defne yaprağı almıştım oralara da koyuluyor mu. Yorgan aralarına mı koyayımAralarına defne yapragın varsa koy canım biz bi süre osmamiyedeydik orda da nem cok fazlaydı ben yorgan aralarına koymustm
Valla benimki de diyo sen hayırdır şimardın yürek mi yedin aylardır hiçbirini içmedin içmedin de diyoBende arada iciyorum esimin bardagindan otlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?