Bu nasıl bir idareci be şaşırdım resmen. Eşime anlatıyorum, idareci böyle bir şey soramaz, adam hastaymış dedi. Aynen hasta kafalıymış. Allah yardımcın olsun

İyi günlerde kullan canım inşallah istediğin şekilde olurda iade etmezsin benimde şimdi aldığım kıyafetlere yazığım geliyo sadece belli bir süre giyeceğiz dahada birşey almam zaten
Sağ olasın kuzum ay alayım diyorum bir daha ne zaman alacağım diyorum diğer taraftan da üzülüyorum

Sağ olasın kuzum ay alayım diyorum bir daha ne zaman alacağım diyorum diğer taraftan da üzülüyorum
Ne yalan söyleyeyim bende senin gibi düşünüyorum bir daha ne zaman alacam diye ama sonra diyorumki zaten yeterince masraftayız birde burada giyeceğim çok kısa bir süre gerek yok iki üç şeyle idare ederim

Ne yalan söyleyeyim bende senin gibi düşünüyorum bir daha ne zaman alacam diye ama sonra diyorumki zaten yeterince masraftayız birde burada giyeceğim çok kısa bir süre gerek yok iki üç şeyle idare ederim
Ah ah aynen sonra durup düşünüyorum bebeler geliyor aklıma ayakkabım yok pijama takımım yok filan filan kredi kartım dolu

Hayır ya her toplantıya katılmak zorunda değilsin saçmalık. Bizimde oldu online olanlara katıldım diğerlerine çağıran olmadı bile. Saçmalamış
işte her işin farklı yanları var, benimkinde izinsiz şehir dışında olmak sıkıntılı. O yüzden pek bi şey söyleyemiyorum şimdiye kadar bi şekilde idare ettim, ya sabır çektim çoğu zaman, bi kaç hafta daha dişimi sıkıcam. 32den sonra, bi de doğumdan sonraki 8 hafta yasal ücretli izinliyim, sonrasında da ücretsiz izin almayı planlıyorum.

Sağ ol kuzucum Bir şey daha alayım da ne alayım bilmiyorum salopet mi yoksa etek mi
Salopeti hamilelere çok yakıştırıyorum ben ama kendime göre olanını bulamadım senin karnın da biraz sivri, sonlara doğru biraz rahatsız edebilir. Şöyle esneyen bi etekle daha rahat edersin bence

Ay şu an canımın ne çektiğine inanamazsınız çiğ kek hamuru yaaa ama kesinlikle yenmemeli yazıo çiğ yumurtada bakteri varmış yoksa üşenmicektim kalkıp yapcaktım
Bayılırm biliyo musun herzaman yerim ama hamilelikten beri kek yapıyorsam kabina hemen su dolduruyorum yemeyim diye
Geçen gün bende yaptım kek ve hamur yemeyi çok seviyorum bu arada kek hamuru pogaça hamuru farketmiyor benim için yeterki hamur olsun tam yiyecektim aklıma geldi direk suyun altına bıraktım
hamilelikte kömür yiyen, beton duvar kemiren, sabun dişleyen duymuştum. onların yanında bu çok masum

Aralarına defne yapragın varsa koy canım biz bi süre osmamiyedeydik orda da nem cok fazlaydı ben yorgan aralarına koymustm
Aaa bu kadar olur . Ben geçen kuru bakliyatlarım nemlenip böceklenmesin diye Defne yaprağı almıştım oralara da koyuluyor mu. Yorgan aralarına mı koyayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…