Kızlar bi eksiğimi farkettim bebek nevresim takımı alan var mı nereden aldınız
Biz de almadık, en son lcw home’da gördüm. %100 organik pamuk diyordu, fiyatları da uygundu.
Gerçi düşününce bebeğin üzerine yorgan örtmeyin diyorlar, 2 yaşına kadar yastık da önerilmiyor. Sadece çarşaf için koca set almaya gerek yok gibi.

Aaa bu kadar olur . Ben geçen kuru bakliyatlarım nemlenip böceklenmesin diye Defne yaprağı almıştım oralara da koyuluyor mu. Yorgan aralarına mı koyayım
Valla ben hep yorgan aralarina koydum.bisey olmadi bakliyatı bilmiyorum ama hep buzdolabina koydum baharat vs ne varsa unum bile böceklenmisti ya yazın dısarda onu da dolaba koyuyordm

Bu kadın dr um olsun çok isterdim yıllarca ama uzakta üçüzlerin maşallahı var yaa

anladım teşekkür ederim

Ben bunu aldım canım anne yanı oluyor ve yukseklık olarak 3 kademesi var linki ve yatak yanndaki halini ekledm

bunu gördüm canım ama kaliteli değil flan yazıyodu yorumlarda bilemedim o yüzden nasıl sence mobilyası flan sağlammı bunları 3 yaşa kadar kullanabiliyorsun sanırım

Deniz kenarı ya olur gibi bence nemlense de sorun olmayacak şeylerini çıkar çeyiz filan diyince içim acıdı
Hepsi nemlense sorun yaa çeyiz işte tamam da. Valla hep o yorgamlar şunlar bunlar boşa valla. Kullanılmıyor ve yıllarca orda değişik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…