Biz de almadık, en son lcw home’da gördüm. %100 organik pamuk diyordu, fiyatları da uygundu.Kızlar bi eksiğimi farkettim bebek nevresim takımıalan var mı nereden aldınız
Balık mi yenmişşşşBen Bi tane yasağı çiğniyorumgündüz de Türk kahvesi içtim Allah affetsin
Ben içiyorum ya bir iki aydır dayanamadım artık bişey olmazValla benimki de diyo sen hayırdır şimardın yürek mi yedin aylardır hiçbirini içmedin içmedin de diyo
Arkadaki şalgamdan mıBalık mi yenmişşşş
İnşallah valla biyerimiz kalktı az sonlara yaklaşıyorjz yaBen içiyorum ya bir iki aydır dayanamadım artık bişey olmaz
Valla ben hep yorgan aralarina koydum.bisey olmadi bakliyatı bilmiyorum ama hep buzdolabina koydum baharat vs ne varsa unum bile böceklenmisti ya yazın dısarda onu da dolaba koyuyordmAaa bu kadar olur . Ben geçen kuru bakliyatlarım nemlenip böceklenmesin diye Defne yaprağı almıştım oralara da koyuluyor mu. Yorgan aralarına mı koyayım
Dur ben de yerleştireyim iyi akıl verdin kuşum sağol vallaValla ben hep yorgan aralarina koydum.bisey olmadi bakliyatı bilmiyorum ama hep buzdolabina koydum baharat vs ne varsa unum bile böceklenmisti ya yazın dısarda onu da dolaba koyuyordm
Şalgam ve turşu suyu favArkadaki şalgamdan mıyok köfte
Ben hep et ürünleriyle şalgam içerdim öğrendim ki şalgamdaki tuz oranı fazla bıraktım
Ayy turşu suyu muuuŞalgam ve turşu suyu fav
çalışıyorum iş güç derken pek buralara girme fırsatım olmadıNerelerde idin kuzum seni de @Tsk06 merak ediyordum yazmıyorsunuz hiçben almadım beşik o yüzden fikrim yok
anladım teşekkür ederimMerhaba canım
Biz bebeği büyüdüğü için artık kullanmayan bi arkadaşımızdan ahşap sepet beşik aldık. Evlerimiz de yakındı, kurulmuş bi şekilde eve getirdik. Bakıyorum da internetten ve mağazalardan hepsinin kalitesi aşağı yukarı aynı (çilek mobilya ve ebebekte mağazasında da görmüştüm o modeli) en ucuzu hangisiyse onu al. Zaten kısa bi süre kullanılıyor bu ürünler.
Ama düşünürsen şimdi beşik olup, daha sonra genişletilen modeller de var, uzun süreli olarak kullanabilirsiniz. Bizim yerimiz müsait olmadığı için o modeli düşünmedik
bunu gördüm canım ama kaliteli değil flan yazıyodu yorumlarda bilemedim o yüzden nasıl sence mobilyası flan sağlammı bunları 3 yaşa kadar kullanabiliyorsun sanırımBen bunu aldım canım anne yanı oluyor ve yukseklık olarak 3 kademesi var linki ve yatak yanndaki halini ekledm
Deniz kenarı ya olur gibi bence nemlense de sorun olmayacak şeylerini çıkar çeyiz filan diyince içim acıdıEn altına tahtam vardı onu koydum. Balkonda cam balkon var ki
Neyse ki canım kola çekmiyorBen Bi tane yasağı çiğniyorumgündüz de Türk kahvesi içtim Allah affetsin
Öyle kuzum sivriSalopeti hamilelereçok yakıştırıyorum ben ama kendime göre olanını bulamadım senin karnın da biraz sivri, sonlara doğru biraz rahatsız edebilir. Şöyle esneyen bi etekle daha rahat edersin bence
Hepsi nemlense sorunDeniz kenarı ya olur gibi bence nemlense de sorun olmayacak şeylerini çıkar çeyiz filan diyince içim acıdı
Hey maşallah bizim deryanın izinden gidiyosun anlaşılanNeyse ki canım kola çekmiyoray yavrum ben kahve içiyorum nerdeyse her gün içiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?