- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
- 198
Yaa benimkilerde eylulde aldigim icin ince gibi geliyor bi uyku tulumu gibi bisey almaya karar verdim ev soguk oluyorAynen puset örtüsü kışlık tulum ateş ölçer burun aspiratörü pijama takımı kendime ve reflü yatağı bez hala mesela ilk aklıma gelen eksikler. Bitmiyor maalesef
Bak ates olcer hangisini alcan bilmiyorumda hepsi burada 130 tl ye inmisti o baktigimiz koltukalti vardiya braun ben aldim denedim 10 sn de olctu orayi takip edebilirsin aspiratorde ucuz Allahtan max 30 40nlira ama örtü pahalı bide pijemaAynen puset örtüsü kışlık tulum ateş ölçer burun aspiratörü pijama takımı kendime ve reflü yatağı bez hala mesela ilk aklıma gelen eksikler. Bitmiyor maalesef
Bakalım neyle karşılaşcaz bilmiyorum benim izlediğim videolarda hep dört boyutlu bakmışlar detaylı da gösterirse baya yüzü gözüküoÖzel oldgu için alır belki ama ben yüzünü flan görmedm nereye baktıklarını bile anlamadm siyah beyaz iç organlar flan öyle. 4 boyutlulara gelir eşin en güzel muayene onlar bence
Ya ben trendyoldan aldim cok guzel niye onlara bakmiyosunuz pijama icin gayet dumduz renk hastanede is gorur yani suslu mu olsun illaBak ates olcer hangisini alcan bilmiyorumda hepsi burada 130 tl ye inmisti o baktigimiz koltukalti vardiya braun ben aldim denedim 10 sn de olctu orayi takip edebilirsin aspiratorde ucuz Allahtan max 30 40nlira ama örtü pahalı bide pijema
Olurrr canım deseydinBakalım neyle karşılaşcaz bilmiyorum benim izlediğim videolarda hep dört boyutlu bakmışlar detaylı da gösterirse baya yüzü gözüküohayirlisi kuzum iyi olsunda babasi doguma gelir insallah bana kendini ayarla cuma dogur dio isi ona gore ayarlicakmis tee Allahim
Aa yok link atsama bakim ben süslü sevmem zatenYa ben trendyoldan aldim cok guzel niye onlara bakmiyosunuz pijama icin gayet dumduz renk hastanede is gorur yani suslu mu olsun illa
Gecen esime bende öyle diyorum ilk ben görmek istiyorum herseye raziyimOlurrr canım deseydinben de doğumdan sonra herkesin notunu vericem dedim kapıda kim beklicek diye sırf cocugumu ilk ben göreym diye spinal anestezi istiyorm zaten
Yenidoğanda da pek kalın bir şey yok ya baktım daYaa benimkilerde eylulde aldigim icin ince gibi geliyor bi uyku tulumu gibi bisey almaya karar verdim ev soguk oluyor
Evet bana senden gelen bi his oldu mesela canın sıkkın mı dicektimm
Reflü yatağı da pahalı ya bir de ne alacağım hangisini karar veremiyorumBak ates olcer hangisini alcan bilmiyorumda hepsi burada 130 tl ye inmisti o baktigimiz koltukalti vardiya braun ben aldim denedim 10 sn de olctu orayi takip edebilirsin aspiratorde ucuz Allahtan max 30 40nlira ama örtü pahalı bide pijema
Aynen valla koronadan eşimi alırlarmı bilmem ama zorlicam tam elimi tutarken alsınlar bebişiGecen esime bende öyle diyorum ilk ben görmek istiyorum herseye raziyim
Evet peryotlar azalsa da yazıyoruz yaaHerkes girio yazıo Allahtan da habrrsiz kalmıyoruz
Sevi bebeeeReflü yatağı da pahalı ya bir de ne alacağım hangisini karar veremiyorum
Hangisi ? Birkaç tane var kötü yorumda çok yineSevi bebeee
Aaa şuan hatırladım bişe ben dün gece rüyamda aklımdaki kapı süsünü gördümYaa havalar sogudu ustune agırlastn normaldir napıcan dinlen
Ayy esim hayatta girmez ben dayanamam dediAynen valla koronadan eşimi alırlarmı bilmem ama zorlicam tam elimi tutarken alsınlar bebişio an bazen tansiyona göre vs genel anestezi oluyormus umarım o an paniklemem de spinal olur
Ben sevibebe aldm ama cokta pahali bisey almaya gerek yok o zaman toplu alisveriste alivermistim simdi bimi felan beklerdm bnde cok uzun sure kullanilacak.bisey degil yorumlara da cok takilma benim tek amacim kaymasn acemeyim kafasi yuksekte dursun aspire etmesinReflü yatağı da pahalı ya bir de ne alacağım hangisini karar veremiyorum
O ne oluyomus ben hic bilmiyorumOlurrr canım deseydinben de doğumdan sonra herkesin notunu vericem dedim kapıda kim beklicek diye sırf cocugumu ilk ben göreym diye spinal anestezi istiyorm zaten
O yuzden pek bisey de almak istemiyorum aslinda duruma gore hareket edicem galibaYenidoğanda da pek kalın bir şey yok ya baktım dabende ne olur ne olmaz diye birer tane bulunsun diyorum ama çokta acil değil ihtiyaç olursa ona göre de alınabilir çabuk küçülüyor diyorlar ya
Vallahi bunu aldim cokta guzel dokusu falan gunu kurtarir yaniAa yok link atsama bakim ben süslü sevmem zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?