Kayıyor toplanıyor bebek diyorlar ya kıyamam ondan endişe ediyorum. Bim bekledim ama gelmediBen sevibebe aldm ama cokta pahali bisey almaya gerek yok o zaman toplu alisveriste alivermistim simdi bimi felan beklerdm bnde cok uzun sure kullanilacak.bisey degil yorumlara da cok takilma benim tek amacim kaymasn acemeyim kafasi yuksekte dursun aspire etmesin
Ayy guzelmis aslında ekleyim favorilerime dur kaliplar nasil genis miVallahi bunu aldim cokta guzel dokusu falan gunu kurtarir yaniTRENDYOLMİLLA Antrasit Örme Pijama Takımı THMAW21PT0632 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Benim ki de giremem dedi belki ablam girer alırlarsa yanımdaAyy esim hayatta girmez ben dayanamam dedi
Kayarmi bilemedim iki tane yandan yapiskanli koruyucu var 1 tane de ayak bolgesinde koruyucu kucuk yastik gibi varKayıyor toplanıyor bebek diyorlar ya kıyamam ondan endişe ediyorum. Bim bekledim ama gelmedi
Yaa ben 3 aylikken gitmistim bi doktora yine dr gezerkenKızlar 4d ultrason bakıcak mı size doktorlarınız
Vallahi kuzum 2xl ye kadar var dio da ben xl almışım gayet iyi gözüküo beli falan esnek düğmeli olması da güzel yalnız ben 97 tl ye almışım indirim gelir yine bekle öyle al alıcaksan da trendyoldanAyy guzelmis aslında ekleyim favorilerime dur kaliplar nasil genis mi
Ya bu 4d sarı renkli olan değil mi ?? Benimki geçen kontrolde baktı da dönmedi diye gözükmedi bişi kaburgaları gözüküo sadece zaten küçüktü. Sizinkiler bakmadı mı hiç ??Kızlar 4d ultrason bakıcak mı size doktorlarınız
Pek bi fark yok aslında galiba ilac yapim yeri farkli ikiside omirilikten yapiliyor ama biri zar icine biri etrafina mi ne öyle biseydi benim korkum benim cok carpintim olur heyecanlaminca transfer ölüyordum carpintidan genelde olmak istemiyorum entube olmaktan cok korkuyorumO ne oluyomus ben hic bilmiyorumbi bildigim epidural iste yari belden uyusma diil mu o spinal de neymis bana bu bilgilerle gelin kardesimm
Ekledim bakalim bi indirim gelir ben canta yapmadan insallah bakıym haftaya zaten bulamazsam me olursa olsn artik siparis vermem gerekVallahi kuzum 2xl ye kadar var dio da ben xl almışım gayet iyi gözüküo beli falan esnek düğmeli olması da güzel yalnız ben 97 tl ye almışım indirim gelir yine bekle öyle al alıcaksan da trendyoldan
Yaaa ama kontrol et kendini heyecanlanma diyip ben heyecandan bayılabilirim o yüzden susuyorumPek bi fark yok aslında galiba ilac yapim yeri farkli ikiside omirilikten yapiliyor ama biri zar icine biri etrafina mi ne öyle biseydi benim korkum benim cok carpintim olur heyecanlaminca transfer ölüyordum carpintidan genelde olmak istemiyorum entube olmaktan cok korkuyorum
Bi yerde erken doğum riskiniz yoksa 34 te yapın çantayı dio çok mu iyimser konuşmuşEkledim bakalim bi indirim gelir ben canta yapmadan insallah bakıym haftaya zaten bulamazsam me olursa olsn artik siparis vermem gerek
Yine doktor gezerkenYaa ben 3 aylikken gitmistim bi doktora yine dr gezerkenadam usg sini övmek icin oyle bakti nasil muhtesem bisey anlatamam o zaman pek.biseyi olmamasina ragmen bacaklar felan nasil.belliydi
Benmki her muayenede 4d bakıyorKızlar 4d ultrason bakıcak mı size doktorlarınız
Yok simdilik sükür ama korkuyorm nolur nolmaz diye sansa bırakmak istemiyorum hazirca dursun diyormBi yerde erken doğum riskiniz yoksa 34 te yapın çantayı dio çok mu iyimser konuşmuş
Aynen hayirlisi neyse o olsun minnoslar ve bizim icin bakalimYaaa ama kontrol et kendini heyecanlanma diyip ben heyecandan bayılabilirim o yüzden susuyorumanlık gelişsin inşallah kuzucum yaa bir şekilde çıkıcak bu bebeler iyi düşünelim güzel doğum hikayelerimiz olsun
Ben gircem her anında yanındayım flan dedi bakalım o an neler olcakAyy esim hayatta girmez ben dayanamam dedi
Al bi tane daha benden, bende bilemedimYa bu 4d sarı renkli olan değil mi ?? Benimki geçen kontrolde baktı da dönmedi diye gözükmedi bişi kaburgaları gözüküo sadece zaten küçüktü. Sizinkiler bakmadı mı hiç ??
Yavrum o belden uyuşturulan spinal oluyorO ne oluyomus ben hic bilmiyorumbi bildigim epidural iste yari belden uyusma diil mu o spinal de neymis bana bu bilgilerle gelin kardesimm
Ee tabi için nasıl rahat edicekse kuzum yaYok simdilik sükür ama korkuyorm nolur nolmaz diye sansa bırakmak istemiyorum hazirca dursun diyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?