Ee ne bu dört boyutlu diince o çıkıo youtube taAl bi tane daha benden, bende bilemedim
Renkli vwrito zaten benimki siyah beyaz değil o 3 boyutluysa 4boyutlu bakcaklarmı
Epidural ne oluyor o da belden işteYavrum o belden uyuşturulan spinal oluyor
Benmkisi şöyle bakıyo 1. Foto gibi ve altında 4d yazıyo bakarken ekranda ama benm istediğim 2. Foto gibi görmek bi arkadasmn hep öyle bakıyo bebeği biliyorm mesela nasıl bişey oldgnuu cok güzel onun dr un makinesiAl bi tane daha benden, bende bilemedim
Renkli vwrito zaten benimki siyah beyaz değil o 3 boyutluysa 4boyutlu bakcaklarmı
İnan suan azcık dolansam belim kasiklarm agriyor iyi ki buyuk seyleri almisim diyorum ufaktan halletmeye basla bnceEe tabi için nasıl rahat edicekse kuzum yaben de çok rahat hareket ediyorum inşallah sıkışmam son aylar şu an ilk işim odasını halletmek gitmem lazım herşeyi de annemlerle yapıyorum işte benim koca işkolik
Bn boyle baktirsam da yavrum sadece poposunu gösteriyorBenmkisi şöyle bakıyo 1. Foto gibi ve altında 4d yazıyo bakarken ekranda ama benm istediğim 2. Foto gibi görmek bi arkadasmn hep öyle bakıyo bebeği biliyorm mesela nasıl bişey oldgnuu cok güzel onun dr un makinesi
HahahBn boyle baktirsam da yavrum sadece poposunu gösteriyor
Tamm canım bana verılen ılac ısımlerınıde aldımCanım covitte mi yatıyorsun test yapıldı mı tekrsr belki negatife dönmüssündür eger ilaclı veriyorlarsa eve de bir nebulizatör alıp kendin kullanabilirsin aslında insallah daha iyi olursn canım benim Allah yardimciniz olsun
İnşallah canım, çok teşekkür ederim. Doğurduğum gibi de tecrübelerimi paylaşırım inşallahSağlıkla zamanında gelsinler inşallah kuzucum ya ben de sez olursa 38 i geçiririz inşallah diyorum bakalım Allah büyük biz ne desek boşsen öndeymişsin zaten en doğru zamanda alalım haberini inşallah kuzucum ya
Canım nasıl rahat edeceksen sen kendini daha iyi biliyorsun. Hastane kolay değil tabii ama daha iyi hissediyorsundur inşallahKızlar malesef kendi ıstegım ıle cıkıs verdık cıkıyrouz
Esım yanımda refakatcıydı
Yanımızda kımse yoktun2 kısılık oda da
Sımdı baska hasta gelıcekmıs esımın gımesını istiyorlar bayan refakatcı dıyorlar yada tek kalcak dıyorlar
2. Sıde olamayacaggj ıcın ben kendım ımza atıp cıkıyorum
Praol ve oksıjen gunde 3 kere verıuoalr vıtamın takviye vs de yok
Kendım aldıklarımı kullanıylrum evdede parol kullanıyorum oksıjende yıne daralırsam mecbur baska hastaneye gıder alırım
Bırde dıyorlar siz tek kalın sıze bız bakarız hemsıreler var burda tek kalmazsınız ben ılacım bitse kendım cokarıyorum bırde gece gunduz kıvrandııgıım zamanalr esım koluma gırıyor vc ye gıdıyorum oturuyor zorla yemek verıyor bana kım bakcak öyle konusuyorlar ıste neyse bakalım mevlam neylerse guzel eyler hayırlısı
Ama yaa nasıl olur, bu durumu çözelimEe ne bu dört boyutlu diince o çıkıo youtube ta
Ne kadar net resimleeerBenmkisi şöyle bakıyo 1. Foto gibi ve altında 4d yazıyo bakarken ekranda ama benm istediğim 2. Foto gibi görmek bi arkadasmn hep öyle bakıyo bebeği biliyorm mesela nasıl bişey oldgnuu cok güzel onun dr un makinesi
Ewet herturlu agrıyı yıne cekıyorum yıne cekıyorumCanım nasıl rahat edeceksen sen kendini daha iyi biliyorsun. Hastane kolay değil tabii ama daha iyi hissediyorsundur inşallah
Yaa her zaman birbirimize destek icin burdayız hersey güzel olacak insallahTamm canım bana verılen ılac ısımlerınıde aldım
Ecz geliniiz var konustum makıneyı ve ılacları yarın verıcek cok tesekkur ederimsayende stres yapmıcam
Ayy dicektim bune tatlılık senin bebiş diyeeeBenmkisi şöyle bakıyo 1. Foto gibi ve altında 4d yazıyo bakarken ekranda ama benm istediğim 2. Foto gibi görmek bi arkadasmn hep öyle bakıyo bebeği biliyorm mesela nasıl bişey oldgnuu cok güzel onun dr un makinesi
İşteAma yaa nasıl olur, bu durumu çözelim
Cnm evde daha rahat edeceksen tabiki iyi olmuş yanina biri gelmesinde zor olurdu hastanede ins daha iyi olursun evdeKızlar malesef kendi ıstegım ıle cıkıs verdık cıkıyrouz
Esım yanımda refakatcıydı
Yanımızda kımse yoktun2 kısılık oda da
Sımdı baska hasta gelıcekmıs esımın gımesını istiyorlar bayan refakatcı dıyorlar yada tek kalcak dıyorlar
2. Sıde olamayacaggj ıcın ben kendım ımza atıp cıkıyorum
Praol ve oksıjen gunde 3 kere verıuoalr vıtamın takviye vs de yok
Kendım aldıklarımı kullanıylrum evdede parol kullanıyorum oksıjende yıne daralırsam mecbur baska hastaneye gıder alırım
Bırde dıyorlar siz tek kalın sıze bız bakarız hemsıreler var burda tek kalmazsınız ben ılacım bitse kendım cokarıyorum bırde gece gunduz kıvrandııgıım zamanalr esım koluma gırıyor vc ye gıdıyorum oturuyor zorla yemek verıyor bana kım bakcak öyle konusuyorlar ıste neyse bakalım mevlam neylerse guzel eyler hayırlısı
Eşinle gitsen iyi olurdu senin için ama olsun annenle ins güzel haberlerle dönersin...Napalım kısmet böyleymiş hep annemle gidiyorum zaten en son ağustosta geldibekliyorum gece haber vercem annemlere belki değişir fikri işler çözülürse inşallah
Ya bende aynı şeyi düşünüyorum ama ben daha önce bir operasyon geçirdim küçük onuda lokal yaptılar herşeyi duydum hissettim o günden sonra korku kaldı ben galiba narkoz kafası yaşayacağım..Olurrr canım deseydinben de doğumdan sonra herkesin notunu vericem dedim kapıda kim beklicek diye sırf cocugumu ilk ben göreym diye spinal anestezi istiyorm zaten
Benim de.da yokmuş 4 d he olsa da benim kız gene kaburgaların totosunu gösterir banaKızlar 4d ultrason bakıcak mı size doktorlarınız
Yaa şeytan diyo at ultrason resmini de yokİşteLabellaaa un yolladığı gibi diyorum bende öyle baktı bana da bebiş daha küçğk haftadaydı bide yğzğnü dönmedi sana böyle bakmadılar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?