İnşallah canimmİnşallah kuzum inşallah merakla güzel haberlerini bekliyoruz
Transferden önce prednol kullandım 5gun sonra deltacortil e baslatti transferin ertesi gunu transfer gunu de yine prednol içmiştim biraz bağışıklığı düşürüp vücut embriyoyu imha etmesin yabancı madde gibi görüp diye veriliyor sanırımtransfer günümü başladın
Valla transferden önce prednol, transferden beride yani 9 gundurde deltacortil 22 sine kadar devam edicem ihmal etme sakın, bizim hemsiremiz ilaçlar eksiksiz saati saatine kullanılması lazım dedibilmiyorum ya haklısın ama nedense hiç içmek istemedim sen kaç gün kullanacaksın
Bende de o sorun var canim, basur problemim mevcutYaa tamam canım ben kronik kabız olduğum için zaten
Canım kayısı hoşafı icsene kabızlık için.. Dr bana da verdi duphalac ama ben kullanmadım her sabah 3-4 kayısı yiyip ardından su içiyorum sorun yaşamadımYaa tamam canım ben kronik kabız olduğum için zaten
İse yaramıyor ki kuzum ne yaptıysam boş oldu Bi bamya ise yarıyor hemen onu yaptım yiycem birazdan birde duphalac işteCanım kayısı hoşafı icsene kabızlık için.. Dr bana da verdi duphalac ama ben kullanmadım her sabah 3-4 kayısı yiyip ardından su içiyorum sorun yaşamadım
Bende opu günü yoktu bugün başladı zaten yarın da transfer olacağımı öğrendim benim açımdan çok hızlı ilerliyorBende de o sorun var canim, basur problemim mevcuthatta yumurta toplama günü bende kabızlık başladı. Normal hayatımda da oluyor ve bahsettiğim ilacı kullanıyorum belli araliklarla. Sadece tüp bebekte sorun olacağını düşünüyordum doktor da problem olmaz diyince rahatlıkla kullandım. Zaten transferimin ilk iki gün kullandım sonra kabızlık yasamadim. Şuan 9.cu günüm sorun yasamiyirum
Ah kıyamam ya kötü olmuşİse yaramıyor ki kuzum ne yaptıysam boş oldu Bi bamya ise yarıyor hemen onu yaptım yiycem birazdan birde duphalac işte
Bende de etki etmedi 4 gün kayısı ile ilerledim zeytinyağı falan banamisin demedi.sanirim bunyeden bünyeye fark ediyirCanım kayısı hoşafı icsene kabızlık için.. Dr bana da verdi duphalac ama ben kullanmadım her sabah 3-4 kayısı yiyip ardından su içiyorum sorun yaşamadım
Sen yine doktorunla görüş ilaç konusunda canimİse yaramıyor ki kuzum ne yaptıysam boş oldu Bi bamya ise yarıyor hemen onu yaptım yiycem birazdan birde duphalac işte
Olabilir canım bende Allah'tan fayda etti 3-4 tane Sabah erkenden kayısıyı yiyip çok su içtim ardındanBende de etki etmedi 4 gün kayısı ile ilerledim zeytinyağı falan banamisin demedi.sanirim bunyeden bünyeye fark ediyir
Herseyde vardır vitamin gözüyle davranıp 12 günü gecircem anlaşılan ayy çok heyecanliyimAh kıyamam ya kötü olmuşbamya ye bari en azından vitaminde alırsın
Ay senle ben aynıyız demek kiBende de etki etmedi 4 gün kayısı ile ilerledim zeytinyağı falan banamisin demedi.sanirim bunyeden bünyeye fark ediyir
Evet herşeyde var herşeyden az yemek ama hepsinden yemek lazımHerseyde vardır vitamin gözüyle davranıp 12 günü gecircem anlaşılan ayy çok heyecanliyim
Aynen canımAy senle ben aynıyız demek ki
canımmm seninde belli oldu mu günün peki? bende haftasonu son düzlük kontrolüne gideceğim:)))Bayram için haber bekleyen kızçeler, benimki bayrama denk gelmiyor ama doktorum dediki denk gelseydi ilk 2 günü çalışmıyorlar, ondan sonra yapardık, bik gün için ayarlardık onu dedi. Benimkiler böyleymiş, bilginize
Ayrıca canım trasnfer sonrasui gunde en az 3 dilim ananas yemeni tavsiye ederim. Rahme tutunmayı guclendiriyomusAynen canımyarın doktoruna ilacı sor yönlendirmesine göre ilerle ilk gün ben 25 ml kullandım fayda etmedi ikinci gün 40ml kullandım sabah aç karnına içtim üzerine bol bol su içtim o gün faydasını gördüm ilacın. Tok karnına içince çok etkisini gormuosun üzerine bol su içmek lazım
Senin sorularına hayranımm şekerKızlar yine hızlandırmaya alsak adımlarıDoğum konusunda ne düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?