bilmiyorum ya haklısın ama nedense hiç içmek istemedim sen kaç gün kullanacaksın
Valla transferden önce prednol, transferden beride yani 9 gundurde deltacortil 22 sine kadar devam edicem ihmal etme sakın, bizim hemsiremiz ilaçlar eksiksiz saati saatine kullanılması lazım dedi

Yaa tamam canım ben kronik kabız olduğum için zaten
Bende de o sorun var canim, basur problemim mevcut hatta yumurta toplama günü bende kabızlık başladı. Normal hayatımda da oluyor ve bahsettiğim ilacı kullanıyorum belli araliklarla. Sadece tüp bebekte sorun olacağını düşünüyordum doktor da problem olmaz diyince rahatlıkla kullandım. Zaten transferimin ilk iki gün kullandım sonra kabızlık yasamadim. Şuan 9.cu günüm sorun yasamiyirum

Canım kayısı hoşafı icsene kabızlık için.. Dr bana da verdi duphalac ama ben kullanmadım her sabah 3-4 kayısı yiyip ardından su içiyorum sorun yaşamadım
İse yaramıyor ki kuzum ne yaptıysam boş oldu Bi bamya ise yarıyor hemen onu yaptım yiycem birazdan birde duphalac işte

Bende opu günü yoktu bugün başladı zaten yarın da transfer olacağımı öğrendim benim açımdan çok hızlı ilerliyor

Canım kayısı hoşafı icsene kabızlık için.. Dr bana da verdi duphalac ama ben kullanmadım her sabah 3-4 kayısı yiyip ardından su içiyorum sorun yaşamadım
Bende de etki etmedi 4 gün kayısı ile ilerledim zeytinyağı falan banamisin demedi.sanirim bunyeden bünyeye fark ediyir

Ay senle ben aynıyız demek ki
Aynen canım yarın doktoruna ilacı sor yönlendirmesine göre ilerle ilk gün ben 25 ml kullandım fayda etmedi ikinci gün 40ml kullandım sabah aç karnına içtim üzerine bol bol su içtim o gün faydasını gördüm ilacın. Tok karnına içince çok etkisini gormuosun üzerine bol su içmek lazım

canımmm seninde belli oldu mu günün peki? bende haftasonu son düzlük kontrolüne gideceğim:)))
Haftaya transfer olacak kimse yok mu ya kimle takip edicem belirtileri ben

Ayrıca canım trasnfer sonrasui gunde en az 3 dilim ananas yemeni tavsiye ederim. Rahme tutunmayı guclendiriyomus

Kızlar yine hızlandırmaya alsak adımları Doğum konusunda ne düşünüyorsunuz?
Senin sorularına hayranımm şeker benim için farketmez vallaa bi şekilde çıkıcak sonuçta öyle inat etmem normal olsun bilmem ne diye İnat edip çok sıkıntı yaşayan tanıdğım var çünkü Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…