Ayy çok teşekkür ederim canım inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız hem senin kopkoyu ikinci çizgin var içini ferah tut Hangi ilaçlar bize ne yapıyor bilmiyorum ama ruh hallerimiz berbat gerçekten durduk yere ağladım dün bazen saatlerce hiç konuşmadan falan duruyorum evde öyle herkes tuhaf tuhaf bakıyor

Hadi bakalım, çok merak ediyorum sonucunu canım. Hemen yaz bize.
Ben de 1 saat sonra gidicem kan vermeye.
Hepinizin hakkında hayırlısı olsun inşallah.

Allah a binlerce şükrediyorum o testi öyle gördüğüm için. Ama yok yani maalesef içimi rahatlatıp moralimi düzeltmiyor sürekli bir şey olacakmış gibi olumsuzum. İlerler mi kese olur mu kalp atışını duyar mıyım düşer mi kanamam olur mu tansiyonum çıkar mı virüs kapar mıyım. Rabbim tüm olumsuzluklardan korusun herkesi Tüp bebek her aşamasına şahit olduğumuz için bütün gebelikte çekeceğimiz sıkıntıyı ilk haftalarda çektiriyor Yalnız başınız ağlamayın kızlar yazın duygularınızı en azından hep birlikte çıkacağız inşallah sonuç ne olursa olsun siz değerlisiniz Brccck

Hadi bakalım, çok merak ediyorum sonucunu canım. Hemen yaz bize.
Ben de 1 saat sonra gidicem kan vermeye.
Hepinizin hakkında hayırlısı olsun inşallah.
Yazarım canım inşallah birazdan çıkar normalde bir saatte geliyor mesaj ama bakalım hayırlısı olsun hepimiz için sizlerde hemen yazın

Son düzenleme:
Çıkmış kuzum silik olması önemli değil ki zaten çok erken bakmışsın çok normal böyle olması tebrik ederim tek transfer miydi
Cift transferdi canım ama inanamıyorum sevinsem bile elim ayağım titriyoo çok tesekkur ederim inşAllah sag salim sağlıcakla kucağımiza aliriz bebeklerimizi

Kuzumm sende öylesin inşallah bizde güzel haber alırız bugün sonucun gelince hemen yaz

Canım kan günün yarın yarını bekleyeceğim aslına bakarsan ben evde test yapmayı düşünmüyordum ama burda görünce heveslendim
Bence de en güzeli aslında
Ama duygularımıza yenik düşüyoruz bazen napalım
Yarın güzel sonuçlar al gel inşallah canım

5.gün dondurulmuş embriyo cnm birazdan gidicem hastaneye ikimizide bol şans
Benim 3 gun taze transfer canim az once oldum 2 embriyo kondu
Hadi bakalım, ikinizde hayırlısıyla alın gelin evinize. Güzel güzel tutunsunlar, pozitif sonuç alın inşallah.
Bizim gibi erkenden test yapıp kafanızı karıştırmayın, güzel güzel bekleyin gününüzü.

Kuzumm sende öylesin inşallah bizde güzel haber alırız bugün sonucun gelince hemen yaz
İnşallah kuzum yazarım sizlerinkini de kendiminki kadar merak ediyorum. Merkez mesaj atmış bugün testinizi yaptırıp bize muhakkak dönün diye. Hey yavrum hey ne fırtınalar kopuyor. Unutmak mümkün mü Allah unutturacak acılarla sınamasın tabii hayatta asla olmaz diye bir şey yok . Neyse kuzum Güzel haberlere inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…