Boyutunu seçebiliyorsan eğer küçük olarak seç kuzumAtamıyorum resim büyük diyor nasil yapacam
Ayy çok teşekkür ederim canımİnşallah hayırlı sonuçlar alırsın nick name i içimizi ısıtan bayanGece biraz ağrım oldu ama bende de yok belirti. Artık onu da düşünmüyorum. Ben progesteron iğneden şüphe ediyorum umarım öyledir yani hiç sağlıklı ruh halinde değilim inanın kan vermeye giderken bile ruh gibiydim. Canım sıkılıyor sürekli. Korkuyorum. Ara ara oluyor böyle ama o gün komple gidiyor kabıma sığmıyorum ele avuca gelen bir şeyde yokken üstelik.
Canım kan günün yarın yarını bekleyeceğim aslına bakarsan ben evde test yapmayı düşünmüyordum ama burda görünce heveslendimCanım hiç üzme kendini
Ancak 2 günlük aralıklarla testlerde biraz fark olabiliyor
Sen kan verecekmisin bugün
hayırlı olsun canım senin erken olmuş benim de hayırlısıyla bitseydi stres oldumBenim 3 gun taze transfer canim az once oldum 2 embriyo kondu
Hadi bakalım, çok merak ediyorum sonucunu canım. Hemen yaz bize.Kan verdim ben de kızlar az önce. Rabbim hayırlısını nasip etsin. Arkadaşlar görüyorum da şu kaset testler ne kadar güvenilir olacak cidden bilemiyorum iki damla bir şey ile. Öyle olsa doktorlar kan ile niye görmek istesin idrar testi yapılır sadece. İdrar testleri hastane ortamına gitmeden bir gebelik var mı yok mu onu belirtir. Koyu ya da açık çıkması yaptığınız gün, idrar yoğunluğu, kendi vücut yapınız, yaptığınız saat dahi, testin markası vs bir sürü şeye bağlı değişiyor. Umarım tüm bekleyenler için en hayırlısı olurBu gece yine aşırı huzursuz geçirdim. Sebepsizce ya da bilmiyorum bilinçaltı olabilir ya da ilaçlar yani her neyse ruh gibiyim. Allah ım hayırlara çıkarsın
Çıkmış kuzum silik olması önemli değil ki zaten çok erken bakmışsın çok normal böyle olmasıFotoğrafta gordugumden biraz daha silik
Allah a binlerce şükrediyorum o testi öyle gördüğüm için. Ama yok yani maalesef içimi rahatlatıp moralimi düzeltmiyor sürekli bir şey olacakmış gibi olumsuzum. İlerler mi kese olur mu kalp atışını duyar mıyım düşer mi kanamam olur mu tansiyonum çıkar mı virüs kapar mıyım. Rabbim tüm olumsuzluklardan korusun herkesiAyy çok teşekkür ederim canıminşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız hem senin kopkoyu ikinci çizgin var içini ferah tut Hangi ilaçlar bize ne yapıyor bilmiyorum ama ruh hallerimiz berbat gerçekten durduk yere ağladım dün bazen saatlerce hiç konuşmadan falan duruyorum evde öyle herkes tuhaf tuhaf bakıyor
Aaa görünüyor hayırlı olsunFotoğrafta gordugumden biraz daha silik
Hayırlı olsun canım benimBenim 3 gun taze transfer canim az once oldum 2 embriyo kondu
Yazarım canım inşallah birazdan çıkar normalde bir saatte geliyor mesaj ama bakalım hayırlısı olsun hepimiz için sizlerde hemen yazınHadi bakalım, çok merak ediyorum sonucunu canım. Hemen yaz bize.
Ben de 1 saat sonra gidicem kan vermeye.
Hepinizin hakkında hayırlısı olsun inşallah.
Cift transferdi canım ama inanamıyorum sevinsem bile elim ayağım titriyooÇıkmış kuzum silik olması önemli değil ki zaten çok erken bakmışsın çok normal böyle olmasıtebrik ederim tek transfer miydi
Kuzumm sende öylesinAllah a binlerce şükrediyorum o testi öyle gördüğüm için. Ama yok yani maalesef içimi rahatlatıp moralimi düzeltmiyor sürekli bir şey olacakmış gibi olumsuzum. İlerler mi kese olur mu kalp atışını duyar mıyım düşer mi kanamam olur mu tansiyonum çıkar mı virüs kapar mıyım. Rabbim tüm olumsuzluklardan korusun herkesiTüp bebek her aşamasına şahit olduğumuz için bütün gebelikte çekeceğimiz sıkıntıyı ilk haftalarda çektiriyor Yalnız başınız ağlamayın kızlar yazın duygularınızı en azından hep birlikte çıkacağız inşallah sonuç ne olursa olsun siz değerlisiniz Brccck
Bence de en güzeli aslındaCanım kan günün yarın yarını bekleyeceğim aslına bakarsan ben evde test yapmayı düşünmüyordum ama burda görünce heveslendim
Sevin canım sevin en güzel duyguCift transferdi canım ama inanamıyorum sevinsem bile elim ayağım titriyooçok tesekkur ederim inşAllah sag salim sağlıcakla kucağımiza aliriz bebeklerimizi
Geliyor bebiş annesi yaaaFotoğrafta gordugumden biraz daha silik
Canım senin test günün ne zamanSevin canım sevin en güzel duygu
5.gün dondurulmuş embriyo cnm birazdan gidicem hastaneye ikimizide bol şans
Hadi bakalım, ikinizde hayırlısıyla alın gelin evinize.Benim 3 gun taze transfer canim az once oldum 2 embriyo kondu
Kuzumm sende öylesininşallah bizde güzel haber alırız bugün sonucun gelince hemen yaz
Güzel bir haber var sanırım hayırlı olsun canımCift transferdi canım ama inanamıyorum sevinsem bile elim ayağım titriyooçok tesekkur ederim inşAllah sag salim sağlıcakla kucağımiza aliriz bebeklerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?