Gecmis olsun yok benimde oyle kese gorunmemesi geldi basima ama suan gorunuyo var bende gordum:). Ama sol tüpüme yakin gene tam rahmimde degil fakat son gittigimde sanki daha yeri normallesiyor gibi hiseettim anlamasamda oyle hissettim ne biliyim hayirlisi ama bence normal seyrinde gidecek icime bi iyilik durumu geldi birden...

Kahverengi lekelenmem vardi persembe günü kesildi dun gece yine basladu benim gibi olablar var mi arkadaşlar çok tedirginim sürekli yatıyorum

Canim çok geçmiş olsun oh bak n güzel duymuşsun ay herkesde var su aralar herkes kanama yazmış valla bende korkuyorum ilaç ne verdi Canim sana ne dedi

geçmiş olsun canım heralde ilaçlardan oluyo hepimiz yaşadık nerdeyse ben böyle düşünmeye başladm

Kahverengi lekelenmem vardi persembe günü kesildi dun gece yine basladu benim gibi olablar var mi arkadaşlar çok tedirginim sürekli yatıyorum
ben varım canım 2haftayı geçti bi durup tekrar başlıyo sürekli tedirginim tuvalete gitmeye çekiniyorum artk hastaneyede gitmiyorum sabırla geçmesini bekliyorum hem tüp bebek merkezindeki hem yaşadığım yerde hem devlet hem özel hastanedki drlar ekstra bişey önermedi ilaçlara devam dedi sadece kan sulandırıcı kestik böyle devam

ben ozellikle fitilden oldugunu dusunuyorm. Hep zorlaniyodum yaparken zaten. Once fitilin kalan akintilarinin icinde lekelenmeler baslamisti sonra devam etti.
bende fitilden diyorum ama öncekindede kullanmıştım böyle olmamıştı birde rahim kadılıyor benim bu da ilacın etkisimi bilmiyorum

Sağlıkla kalp atışını gör insallajh o yerine yerlesir büyüdükçe peki sol kasığında ağrı oldumu hiç canım? Benim sağ tüpüm alındı sol tüpüm kaldı. Hep sol kasığımda ağrı var deli gibi sol kasıgım ağrıyor. Seninde sol tarafın ağırdımı bu süreçte

Canım çok geçmiş olsun Mevlam birdaha göstermesin inşallah. 2 gün önce bende yaşadım aynı şeyi şuan kahverengi leke şeklinde. Kanama alanı gördü mü doktor? Bana kanama alanı yok dedi doktor ama neden oldu hiç anlamadım kesin bir şey söylemiyorlar

Kızlar bir de bu kanamaları adet dönemine denk gelen oldu mu ? Bende polikistik var hiç düzenli olamıyorum acaba mı dedim hatta doktora da sordum adeti unut artık dedi ama 9 ay boyunca adet göreni bile duydum.

Evet deli gibi hemde. Sadece sol tarafim agridi hep . Ama ilk defa bugun gobek cevrem karnimin ici sagli sollu asiri kramp giriyor. Kanama olmadigi icin kotuye yormuyorm boyle gaz sancisi gibi bi agri. Kramp giriyor...

Bende de aynı şekilde kansulandiriciyi kesti insallah bi zarar gelmeden atlatiriz bu süreci gerçekten tedirgin oldum

Turşu doktor tarafından diil ama diyetisyenim tarafından yasak bana da.. aylardır turşu yemedim fermente gıdalara mesafeliler sanırım bu süreçte, sağlıklı yapılsa bile

Evet deli gibi hemde. Sadece sol tarafim agridi hep . Ama ilk defa bugun gobek cevrem karnimin ici sagli sollu asiri kramp giriyor. Kanama olmadigi icin kotuye yormuyorm boyle gaz sancisi gibi bi agri. Kramp giriyor...
Benmm De sadece sol ağrıyor Allah'ım iyiye çıkarsın rabbim

Canim çok geçmiş olsun oh bak n güzel duymuşsun ay herkesde var su aralar herkes kanama yazmış valla bende korkuyorum ilaç ne verdi Canim sana ne dedi

Bende herkeste duyduğum için olacağım diye bekliyordum kendimi ilaçlardan coraspin kestik proluton haftada bir yaptircam canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…