Gecmis olsun yok benimde oyle kese gorunmemesi geldi basima ama suan gorunuyo var bende gordum:). Ama sol tüpüme yakin gene tam rahmimde degilCanım ben de dış gebelik geçirdiğimde doktorlar keseye benzettiler vs ama meğerse tüpteymiş artık beta 12 bin küsür olunca keseyi yine göremeyince dış gebelik dediler sonunda iç kanama geçirmeye çok az kalmıstı tüpüm alındı işte. Alttan baktılar bana full birde düşün yani. İnsallah senin keseyi net gördülerse sıkıntı yok. Yuvarlak derken içi siyah bir kese olması gerekiyor benm kini çok karıstırdılar kese gibi birşeyle. Meğersem kan pıhtısıymıs
Progestan fitil kullaniyomusun? Doktorun ne diyo bu duruma?Kahverengi lekelenmem vardi persembe günü kesildi dun gece yine basladu benim gibi olablar var mi arkadaşlar çok tedirginim sürekli yatıyorum
Canim çok geçmiş olsun oh bak n güzel duymuşsun ay herkesde var su aralar herkes kanama yazmış valla bende korkuyorum ilaç ne verdi Canim sana ne dediKizlar herkese merhaba güzel hafta olsun inşallahiki gündür çok usuyordum bugün adet olacak gibi ağrım vardı kırmızı kanamam oldu çok korktum bir yandan da çoğu kişide olduğu için bekliyordum aslında. hemen doktora gittim çok şükür miniklerin kalp atışını duydum böylelikle doktor bebekler iyi dedi ama kanamam hala var. Rabbim korktugumuzu başımıza getirmesin sağ salim kucaginiza almayı nasip etsin
geçmiş olsun canım heralde ilaçlardan oluyo hepimiz yaşadık nerdeyse ben böyle düşünmeye başladmKizlar herkese merhaba güzel hafta olsun inşallahiki gündür çok usuyordum bugün adet olacak gibi ağrım vardı kırmızı kanamam oldu çok korktum bir yandan da çoğu kişide olduğu için bekliyordum aslında. hemen doktora gittim çok şükür miniklerin kalp atışını duydum böylelikle doktor bebekler iyi dedi ama kanamam hala var. Rabbim korktugumuzu başımıza getirmesin sağ salim kucaginiza almayı nasip etsin
ben varım canım 2haftayı geçti bi durup tekrar başlıyo sürekli tedirginim tuvalete gitmeye çekiniyorum artk hastaneyede gitmiyorum sabırla geçmesini bekliyorum hem tüp bebek merkezindeki hem yaşadığım yerde hem devlet hem özel hastanedki drlar ekstra bişey önermedi ilaçlara devam dedi sadece kan sulandırıcı kestik böyle devamKahverengi lekelenmem vardi persembe günü kesildi dun gece yine basladu benim gibi olablar var mi arkadaşlar çok tedirginim sürekli yatıyorum
ben ozellikle fitilden oldugunu dusunuyorm. Hep zorlaniyodum yaparken zaten. Once fitilin kalan akintilarinin icinde lekelenmeler baslamisti sonra devam etti.geçmiş olsun canım heralde ilaçlardan oluyo hepimiz yaşadık nerdeyse ben böyle düşünmeye başladm
bende fitilden diyorum ama öncekindede kullanmıştım böyle olmamıştı birde rahim kadılıyor benim bu da ilacın etkisimi bilmiyorumben ozellikle fitilden oldugunu dusunuyorm. Hep zorlaniyodum yaparken zaten. Once fitilin kalan akintilarinin icinde lekelenmeler baslamisti sonra devam etti.
Sağlıkla kalp atışını gör insallajh o yerine yerlesir büyüdükçeGecmis olsun yok benimde oyle kese gorunmemesi geldi basima ama suan gorunuyo var bende gordum:). Ama sol tüpüme yakin gene tam rahmimde degilfakat son gittigimde sanki daha yeri normallesiyor gibi hiseettim anlamasamda oyle hissettim ne biliyim hayirlisi ama bence normal seyrinde gidecek icime bi iyilik durumu geldi birden...
Canım çok geçmiş olsun Mevlam birdaha göstermesin inşallah. 2 gün önce bende yaşadım aynı şeyi şuan kahverengi leke şeklinde. Kanama alanı gördü mü doktor? Bana kanama alanı yok dedi doktor ama neden oldu hiç anlamadım kesin bir şey söylemiyorlarKizlar herkese merhaba güzel hafta olsun inşallahiki gündür çok usuyordum bugün adet olacak gibi ağrım vardı kırmızı kanamam oldu çok korktum bir yandan da çoğu kişide olduğu için bekliyordum aslında. hemen doktora gittim çok şükür miniklerin kalp atışını duydum böylelikle doktor bebekler iyi dedi ama kanamam hala var. Rabbim korktugumuzu başımıza getirmesin sağ salim kucaginiza almayı nasip etsin
Evet deli gibi hemde. Sadece sol tarafim agridi hep . Ama ilk defa bugun gobek cevrem karnimin ici sagli sollu asiri kramp giriyor. Kanama olmadigi icin kotuye yormuyorm boyle gaz sancisi gibi bi agri. Kramp giriyor...Sağlıkla kalp atışını gör insallajh o yerine yerlesir büyüdükçepeki sol kasığında ağrı oldumu hiç canım? Benim sağ tüpüm alındı sol tüpüm kaldı. Hep sol kasığımda ağrı var deli gibi sol kasıgım ağrıyor. Seninde sol tarafın ağırdımı bu süreçte
Bende de aynı şekilde kansulandiriciyi kesti insallah bi zarar gelmeden atlatiriz bu süreci gerçekten tedirgin oldumben varım canım 2haftayı geçti bi durup tekrar başlıyo sürekli tedirginim tuvalete gitmeye çekiniyorum artk hastaneyede gitmiyorum sabırla geçmesini bekliyorum hem tüp bebek merkezindeki hem yaşadığım yerde hem devlet hem özel hastanedki drlar ekstra bişey önermedi ilaçlara devam dedi sadece kan sulandırıcı kestik böyle devam
Turşu doktor tarafından diil ama diyetisyenim tarafından yasak bana da.. aylardır turşu yemedimTurşu neden yasak kitamam tuzlu filan yaramazda ev yapımı turşu kimyasalsız oluyor bence hazırlar tehlikeli. Süt yoğurt anlarım da hadi peynir de hastalık barındırıyor denetimsiz sütler hayvanlardan yapılırsa ki ev inekleri düzenli kontrolden geçmiyor hadi o da öyle olsun. Turşuyu anlamadım
Progestan fitil kullaniyomusun? Doktorun ne diyo bu duruma?
Benmm De sadece sol ağrıyor Allah'ım iyiye çıkarsın rabbimEvet deli gibi hemde. Sadece sol tarafim agridi hep . Ama ilk defa bugun gobek cevrem karnimin ici sagli sollu asiri kramp giriyor. Kanama olmadigi icin kotuye yormuyorm boyle gaz sancisi gibi bi agri. Kramp giriyor...
Sen ne zaman transfer olmustun canimBenmm De sadece sol ağrıyor Allah'ım iyiye çıkarsın rabbim
Canim çok geçmiş olsun oh bak n güzel duymuşsun ay herkesde var su aralar herkes kanama yazmış valla bende korkuyorum ilaç ne verdi Canim sana ne dedi
Kesinlikle canım bende öyle düşünüyorum. Coraspinden oluyordur çünkü onu kesiyorlar hemengeçmiş olsun canım heralde ilaçlardan oluyo hepimiz yaşadık nerdeyse ben böyle düşünmeye başladm
Bugun 6.gün canım. Testte çıktı henüz kan vermedim. Carsamba veya cuma vericem kanımı. Ama hep solda ağrım. Anlayamadım gitti..Sen ne zaman transfer olmustun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?