Canım benim hayırlı olsun inşallah

Ay cevizden ben de nefret ediyorum ya. Badem falan da sevmem hiç. Benim doktorum da çiğ kuruyemişler tüketseniyi olur dedi ama hiç yiyemiyorum
Beslenme danışmanı ile anlaştım ama o da 3 ay boyunca yediklerinin bebeğe Bi faydası yok dedi sadece bu ayda omega balık yağı folikasit süt yoğurt ceviz ve yumurta yesen yeter dedi 3 aydan sonra basliycaz bakalım ben minyonum ve ikiz olduğu için danisman senden ziyade bebeklere kilo aldırmamız lazim dedi 3 ay sonundaki tavsiyeleri paylaşırım insallah

maşallah ne güzel kalp atışlarını duymuşsun.allahım tamamına erdirecek inşallah

Ayyy ne guzel tebrikler canimm saglikla geksin insallah cok tebrik ederimm darisi basimiza

Bende başlayacağım tekrar danışmanıma önce kalp atışını duyayım da ondan sonra bakalım. Yoksa gittiğimiz yol ,yol değil böyle

Bende başlayacağım tekrar danışmanıma önce kalp atışını duyayım da ondan sonra bakalım. Yoksa gittiğimiz yol ,yol değil böyle
Aynen kuzum kafamıza göre beslenmeyle olmayacak inşallah bu kadar yoğun tempo bebislerimiz de sıkıntı oluşturmaz

Ay ne iyi olur varya bilgileniriz biz de

Yok canım fabrika bizim ki özel şirket yönetici asistanlık ama gıdaya yönelik olduğumuz için hiç kapanmadık .
Ya hem guzel hem zor calismak bende bu donem komple değişimlerdeyim. Daha raporda alamiyorum yüzüm kalmadi iş yerine. Evimizi taşıyacagiz 2 hafta icinde ozaman istifa edeceğim kesin karar verdim.

Arkadaş 34 haftalık iki bebegi de 1500 er gramdi 1 haftada beslenme uzmanı ile 500 er gram daha aldılar 2kg doğdular gerçekten önemliymiş ya

Evet transferden beri pastörize olmayan hiçbir şey tüketmeme izim vermiyor. Ev yapımı peynir kefir turşu bile fermente şeyler de yasak.
Turşu neden yasak ki tamam tuzlu filan yaramazda ev yapımı turşu kimyasalsız oluyor bence hazırlar tehlikeli. Süt yoğurt anlarım da hadi peynir de hastalık barındırıyor denetimsiz sütler hayvanlardan yapılırsa ki ev inekleri düzenli kontrolden geçmiyor hadi o da öyle olsun. Turşuyu anlamadım

Ya ben ev yogurdu yiyorum. Ayran yapıyorum iciyorum.
Hazir yogurt sevmiyorum. Guzelce kaynatiyorum eskiler hep kendileri sagip içer yermiş napayim ya

Ya ben ev yogurdu yiyorum. Ayran yapıyorum iciyorum.
Hazir yogurt sevmiyorum. Guzelce kaynatiyorum eskiler hep kendileri sagip içer yermiş napayim ya
bende ev yoğurdu yapıp yiyorum yıllardır aldığım sütçü benim doktorum tam tersi dışarıdaki yoğurtlar katkı maddeli diye yememi istemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…