Canım benim hayırlı olsun inşallahBen bugun dayanamadim başka dr.a gittim minigimi gördüm kalp atışını duydum çok şükür şuan 6+6 olduk kan tahlilleri istedi ilaçlarımı düzenledi çok şükür kalp atışı stresi bitti hamdolsun ....gebelik takvimini de yapayım .
Beslenme danışmanı ile anlaştım ama o da 3 ay boyunca yediklerinin bebeğe Bi faydası yok dedi sadece bu ayda omega balık yağı folikasit süt yoğurt ceviz ve yumurta yesen yeter dedi 3 aydan sonra basliycaz bakalım ben minyonum ve ikiz olduğu için danisman senden ziyade bebeklere kilo aldırmamız lazim dedi 3 ay sonundaki tavsiyeleri paylaşırım insallahAy cevizden ben de nefret ediyorum ya. Badem falan da sevmem hiç. Benim doktorum da çiğ kuruyemişler tüketseniyi olur dedi ama hiç yiyemiyorum
Saol cnm hala ağlıyorum yaCanım benim hayırlı olsun inşallah
maşallah ne güzel kalp atışlarını duymuşsun.allahım tamamına erdirecek inşallahBen bugun dayanamadim başka dr.a gittim minigimi gördüm kalp atışını duydum çok şükür şuan 6+6 olduk kan tahlilleri istedi ilaçlarımı düzenledi çok şükür kalp atışı stresi bitti hamdolsun ....gebelik takvimini de yapayım .
İns darısı süre insmaşallah ne güzel kalp atışlarını duymuşsun.allahım tamamına erdirecek inşallah
Amiiin kuzucum amiinSaol cnm hala ağlıyorum yarabbim herkesi sevindirsin sağlıkla devam etsin gebelikler
Ayyy ne guzel tebrikler canimm saglikla geksin insallah cok tebrik ederimm darisi basimizaBen bugun dayanamadim başka dr.a gittim minigimi gördüm kalp atışını duydum çok şükür şuan 6+6 olduk kan tahlilleri istedi ilaçlarımı düzenledi çok şükür kalp atışı stresi bitti hamdolsun ....gebelik takvimini de yapayım .
Yok canım fabrika bizim ki özel şirket yönetici asistanlık ama gıdaya yönelik olduğumuz için hiç kapanmadık .Kuzum bende seninle aynıyım çok yoğun tempoda çalışıyorum sende mi saglikcisin acaba
Bende başlayacağım tekrar danışmanıma önce kalp atışını duyayım da ondan sonra bakalım. Yoksa gittiğimiz yol ,yol değil böyleBeslenme danışmanı ile anlaştım ama o da 3 ay boyunca yediklerinin bebeğe Bi faydası yok dedi sadece bu ayda omega balık yağı folikasit süt yoğurt ceviz ve yumurta yesen yeter dedi 3 aydan sonra basliycaz bakalım ben minyonum ve ikiz olduğu için danisman senden ziyade bebeklere kilo aldırmamız lazim dedi 3 ay sonundaki tavsiyeleri paylaşırım insallah
Aynen kuzum kafamıza göre beslenmeyle olmayacak inşallah bu kadar yoğun tempo bebislerimiz de sıkıntı oluşturmazBende başlayacağım tekrar danışmanıma önce kalp atışını duyayım da ondan sonra bakalım. Yoksa gittiğimiz yol ,yol değil böyle
Organik süt yoğurt derken pastörize mi tüket diyor canım
Ay ne iyi olur varyaBeslenme danışmanı ile anlaştım ama o da 3 ay boyunca yediklerinin bebeğe Bi faydası yok dedi sadece bu ayda omega balık yağı folikasit süt yoğurt ceviz ve yumurta yesen yeter dedi 3 aydan sonra basliycaz bakalım ben minyonum ve ikiz olduğu için danisman senden ziyade bebeklere kilo aldırmamız lazim dedi 3 ay sonundaki tavsiyeleri paylaşırım insallah
Ya hem guzel hem zor calismak bende bu donem komple değişimlerdeyim. Daha raporda alamiyorum yüzüm kalmadi iş yerine. Evimizi taşıyacagiz 2 hafta icinde ozaman istifa edeceğim kesin karar verdim.Yok canım fabrika bizim ki özel şirket yönetici asistanlık ama gıdaya yönelik olduğumuz için hiç kapanmadık .
Yaaa maşallah miniğeBen bugun dayanamadim başka dr.a gittim minigimi gördüm kalp atışını duydum çok şükür şuan 6+6 olduk kan tahlilleri istedi ilaçlarımı düzenledi çok şükür kalp atışı stresi bitti hamdolsun ....gebelik takvimini de yapayım .
Her bilgiye o kadar ihtiyacımız var ki resmen dimiAy ne iyi olur varyabilgileniriz biz de
Turşu neden yasak kiEvet transferden beri pastörize olmayan hiçbir şey tüketmeme izim vermiyor. Ev yapımı peynir kefir turşu bile fermente şeyler de yasak.
Ya ben ev yogurdu yiyorum. Ayran yapıyorum iciyorum.Turşu neden yasak kitamam tuzlu filan yaramazda ev yapımı turşu kimyasalsız oluyor bence hazırlar tehlikeli. Süt yoğurt anlarım da hadi peynir de hastalık barındırıyor denetimsiz sütler hayvanlardan yapılırsa ki ev inekleri düzenli kontrolden geçmiyor hadi o da öyle olsun. Turşuyu anlamadım
bende ev yoğurdu yapıp yiyorum yıllardır aldığım sütçü benim doktorum tam tersi dışarıdaki yoğurtlar katkı maddeli diye yememi istemediYa ben ev yogurdu yiyorum. Ayran yapıyorum iciyorum.
Hazir yogurt sevmiyorum. Guzelce kaynatiyorum eskiler hep kendileri sagip içer yermiş napayim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?